Auping

Auping folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Auping

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Auping korting

Maak uw eigen bed

Slaap voortaan in een bed dat helemaal aan uw eigen smaak voldoet. Het is mogelijk bij Auping want dankzij een handige tool stelt u volledig uw eigen bed samen. U kiest uw eigen model van het bed, stelt zelf de kleuren samen en kiest een bijpassend matras. Wilt u graag een lang bed of liever een breder? Ook die afmetingen bepaalt u allemaal zelf in de tool! Let wel op, de kleur die u ziet op uw computerscherm, kan er in het echt net iets anders uit zien. Daarom gaat u best ook eens kijken alvorens u tot een bestelling overgaat. De hardheid van het matras is misschien ook iets om in het echt uit te testen, mocht u daar nog enige twijfel bij hebben.

“Take back” systeem

Om de zoveel jaren van matras wisselen is goed voor uw nachtrust. Niet iedereen staat er bij stil, maar matrassen die versleten zijn, bieden geen goed comfort. Bij Auping weet men dat uw matras geregeld aan vervanging toe is (aanbevolen is na 8 tot 10 jaar). Wanneer u besluit uw matras te vervangen, is het – vanuit het oogpunt van duurzaamheid - belangrijk dat het niet bij het grof huisvuil belandt. Om ervoor te zorgen dat oude matrassen niet in de verbrandingsoven belanden maar net een tweede leven krijgen, introduceerde Auping het ‘Auping Take Back System’(ATBS). Het systeem is heel eenvoudig: bij aanschaf van een nieuw Auping matras, nemen zij de oude matras terug aan. Vervolgens wordt 90% van het materiaal waaruit het matras bestaat gerecycleerd tot nieuwe producten.

Onderhoudstips

Een goed onderhoud zorgt ervoor dat uw bed langdurig mee gaat en in goede staat blijft. Het dekbed en de kussens dagelijks opschudden, moet vaste prik zijn. Probeer ook uw hoeslaken en dekbedovertrek wekelijks te wassen. De Auping vlekkenwijzer biedt raad als u iets morst op uw matras. Van bloedvlekjes tot rode wijn, sommige vlekken zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Raadpleeg zeker de vlekkenwijzer voor advies op maat over de vlek waar u vanaf wilt.

Ruim 100 jaar ervaring

Auping zag in 1888 al het levenslicht. Inderdaad, dit bedrijf kent een lange en succesvolle geschiedenis. Dankzij voortdurende innovatie is het steeds een voorloper gebleven. Van bij de start is design en de kwaliteit van de producten centraal blijven staan. Dat het bedrijf meer dan honderd jaar bestaat, bewijst overvloedig dat dit de juiste filosofie bleek.

Auping Connect

Bedien voortaan uw bed aan de hand van uw smartphone of tablet. Dankzij Auping Connect kunt u uw bed verstellen naar uw favoriete positie, rechtstreeks vanuit de app. In de app zit ook een wekker alsook de mogelijkheid om uw hoofdeinde omhoog te laten komen op het moment dat u wilt opstaan. Weet dat Auping voortdurend innoveert en dat technologie nooit stilstaat. Het bedrijf werkt naarstig aan nieuwe functionaliteiten om Auping Connect in de toekomst nog beter te maken. Om met Auping Connect aan de slag te gaan, dient u zowel de app als de hub te installeren. Begin met het installeren van de Auping Connect app en daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles opgezet moet worden. De app is beschikbaar in de App store of in de Google Playstore.

Blijft op de hoogte

Volg Auping op Facebook, Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U vindt er bovendien handige tips om uw nachtrust te verbeteren, of advies om uw slaapkamer en bed goed te onderhouden. Om echt zeker te zijn dat u niets mist, schrijf u dan in op de nieuwbrief. Dan ontvangt u maandelijkse updates met tips, promoties en nieuws over de collecties.

Auping outlet

Nu en dan pakt Auping uit met een tijdelijke aanbieding, die dan lustig gedeeld wordt op sociale media of via de andere Auping kanalen. Maar om met zekerheid afgeprijsde producten te vinden, raadpleegt u best de outlet-sectie op de website van Auping. Daar kunt u naar hartenlust snuisteren naar producten aan stevige kortingen, in alle productcategorieën.

Filosofie

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en mentaal welzijn. De sfeer in uw slaapkamer heeft ook een rechtstreekse invloed op uw nachtrust. Net daar kan Auping het verschil maken. Door in te zetten op design en innovatie maakt het uw slaapkamer tot de ideale plaats om tot rust te komen. Wat daarenboven ook bijdraagt aan een goede nachtrust, is een goed geweten. Duurzaamheid is dan ook een hoeksteen van de filosofie bij Auping. Het bedrijf is een aanhanger van het cradle-to-cradle principe. Volgens dit principe worden alle onderdelen van producten hergebruikt zodat geen grondstoffen verloren gaan. Dat het Auping menens is met de circulaire economie, bewijst de lancering van het matras genaamd Evolve. Dit is het eerste volledig circulaire matras ter wereld.

Over Auping

De Nederlandse beddenfabrikant Auping werd in 1888 in Deventer opgericht. De smid Johannes Albertus Spring kreeg toen de opdracht om hygiënische bedden te gaan leveren. Vanaf dat moment is het bedrijf één van de pioniers gebleven binnen de branche van bedden. Het bedrijf is nog steeds in Deventer gevestigd, maar heeft in de loop der jaren wel de overstap naar het buitenland gemaakt. Ook in België kunnen we daardoor genieten van de hoogwaardige bedden van Auping.

In ons land heeft Auping reeds meerdere vestigingen geopend. Via de winkel locator op de website kan je de dichtstbijzijnde Auping winkel vinden. In sommige gevallen zijn dit officiële Auping winkels. In andere gevallen betreffen het beddenspeciaalzaken die een samenwerkingsverband met Auping hebben. Bij deze winkels ben je in ieder geval aan het juiste adres voor het uitproberen en aanschaffen van de Auping bedden. De winkels van Auping zitten door het gehele land verspreid.

Via de website van Auping is het ook mogelijk om het gehele assortiment te bekijken. In deze website kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Matrassen, Boxsprings, Bedden, Bedbodems, Beddengoed en Accessoires. Ook kan je in deze website je eigen bed volledig samenstellen, waarna je deze direct bij één van de winkels kunt bestellen. Het is niet mogelijk om de bedden of accessoires online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Ook kan je via de website inspiratie op doen of advies vragen voor je nieuwe bed. Om advies te krijgen, kan je uiteraard ook naar één van de Auping winkels gaan. Wil je liever online advies krijgen? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Auping België. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of via Twitter of Facebook een berichtje sturen. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. In de sectie veelgestelde vragen op de website kan je mogelijk al direct het antwoord op jouw vraag vinden.