Spar

Spar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Spar

Spar promoties

Coca-cola

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Coca-cola

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Lipton Ice Tea

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Lipton Ice Tea

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Pas à Pas Igp St Guilhem

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Pas à Pas Igp St Guilhem

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Maurice Bonnamy Aop Crémant De Loire Brut

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Maurice Bonnamy Aop Crémant De Loire Brut

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Vendanges D'anastasie Igp Pays D'oc

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Vendanges D'anastasie Igp Pays D'oc

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Ben & Jerry's Roomijs

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Ben & Jerry's Roomijs

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Mas Macia Cava Reserva Brut

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Mas Macia Cava Reserva Brut

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Fanta Of Sprite

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Fanta Of Sprite

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Côte D'or Chocoladereep

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Côte D'or Chocoladereep

Geldig t/m 18.10.2023 Verlopen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Spar korting

Spar folders

Boodschappen doen? Het is één van de zaken in het leven waar je niet onderuit kunt. Boodschappen doen is nu eenmaal nodig met het oog op de kwaliteit van het leven en met het oog op je behoeften. Dat boodschappen niet altijd even leuk is, is ook te wijten aan de prijzen in de supermarkten. Voor veel producten moet je veel geld betalen, waardoor een volle kar al snel een klein fortuin kost. Wil je het doen van boodschappen daarom een stuk voordeliger voor jezelf maken? Dan zou je eens een bezoekje kunnen brengen aan één van de Spar supermarkten. De ervaring leert namelijk dat de Spar supermarkten een stuk voordeliger zijn dan andere supermarkten. Dit is onder meer te danken aan de promoties uit de Spar folders. In de Spar folders vind je de beste promoties van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. Wil je nog meer geld besparen? Check dan ook de andere tips die wij je hieronder geven.

Spar België

De internationale supermarkten Spar werd al in 1932 opgericht. In de Nederlandse plaats Zegwaart begon de heer Adriaan van Well met zijn eigen supermarkt. Hij bedacht hierbij de naam Spar dat staat voor ‘Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig’. Deze naam werd afgekort tot De Spar, waarvan de naam uiteindelijk afgekort werd tot Spar. In eigen land maakte Spar al snel flink furore, waarna men besloot om ook de stap naar ons land te maken. Dit ging niet zonder slag of stoot. Uiteindelijk werd besloten om in ons land de naam Spar aan twee licentiehouders uit te geven. Sinds 1985 is Lambrechts N.V. licentiehouder van het Spar logo, maar sinds 2003 is hier ook Colruyt bijgekomen. De twee licentiehouders zijn hard aan de slag gegaan; dit heeft uiteindelijk geleid tot de opening van veel Spar supermarkten in ons land. Het aparte hieraan is dat je in één dorp wel twee supermarkten van Spar aan kunt treffen. Hierbij kan één supermarkt onder de leiding van Lambrechts vallen en de andere supermarkt onder de leiding van Colruyt. Een bijzondere gang van zaken.

Spar supermarkten

Elke Spar supermarkt herken je aan de kenmerkende kleuren; rood en groen. Deze kleuren zie je ook duidelijk in het logo en in de algehele huisstijl van de keten terug. In de supermarkten tref je in ieder geval veel producten aan én kun je van interessante promoties profiteren. Daarvoor is het advies dus om de Spar folders regelmatig goed door te nemen. Verder is het advies om de website van Spar even goed te checken. Op de website van Spar kun je namelijk je woonplaats invullen, waarna de website direct toont waar de dichtstbijzijnde Spar supermarkt te vinden is. Bij die supermarkt kun je vervolgens met veel plezier je boodschappen doen.

Recepten

Weet je niet zo goed wat je vanavond op tafel moet zetten? Ga naar de website van Spar en klik op ‘Recepten’. Je krijgt vervolgens honderden recepten te zien die relatief makkelijk te maken zijn. Bij deze recepten staat ook vermeld wat je precies nodig hebt. Om het nóg mooier te maken, heeft Spar bij sommige recepten ook nog kookvideo’s toegevoegd. Met dank aan deze kookvideo’s krijg je een nog betere indruk van de manier van bereiden.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het diverse aanbod van Spar? Je kunt hiervoor de website checken, maar je kunt het beste naar de supermarkt van Spar toe gaan. Deze supermarktketen heeft er namelijk voor gekozen om niet het algehele aanbod op de website weer te geven. Wel kun je op de website de actuele promoties en acties inzien. Voor de promoties kun je dus ook de Spar folders goed in de gaten houden.

Inspiratie & nieuwsbrief

Als je even niet weet wat je moet koken, kun je de recepten van Spar bekijken. Je kunt op de website echter ook op ‘Inspiratie’ klikken. Je krijgt vervolgens allemaal handige tips & weetjes uit de ‘keuken’ van Spar voorgeschoteld. Hiermee maak je niet alleen lekkere recepten, maar maak je het koken ook leuker/makkelijker voor jezelf. Voor de leukste tips kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Spar. Met deze nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van de wedstrijden en acties die deze keten organiseert.

Contact

Heb je vragen over de producten van Spar? Of zit je met een andere vraag? Neem gerust contact op met het hoofdkantoor van Spar. Dit doe je door te mailen naar [email protected]. Uiteraard kun je ook in de Spar supermarkten je vragen stellen!

Over Spar

In 1932 werd in het Nederlandse plaatsje Zegwaart (Seghwaert) door de heer Adriaan van Well het bedrijf Spar opgericht. Dit bedrijf begon met een kleine supermarkt, maar wist al snel een flinke groei door te maken. Op het moment van schrijven is Sar in heel Europa vertegenwoordigd, heeft het meer dan 13.000 winkels en is het één van de grootste supermarktketens van Europa.

Ook in ons land is Spar goed vertegenwoordigd. Dit is te danken aan twee licentiehouders in ons land; Lambrechts N.V. is al sinds 1985 licentiehouder van Spar, terwijl Colruyt sinds 2003 ook licentiehouder van Spar is. Beide licentiehouders hebben veel supermarkten in hun bezit, waardoor je in ons land behoorlijk veel supermarkten van Spar kunt vinden.

Op de website van Spar vind je meer informatie over al deze winkels. Je kunt daarvoor op de website op ‘Onze winkels’ klikken, waarna je een overzicht krijgt van alle supermarkten in ons land. Door jouw woonplaats in te vullen, zie je ook direct waar de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden is.

Via de website kan je ook het assortiment inzien, kan je inspiratie met betrekking tot recepten opdoen, kan je deelnemen aan wedstrijden en kan je de huidige promoties inzien. Tevens is het mogelijk om je voor de online nieuwsbrief aan te melden, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste producten en aanbiedingen.

Bij de Spar supermarkt bij jou in de buurt vind je in ieder geval een uitgebreid aanbod van food én non-food producten. In deze supermarkt kan je jouw vragen stellen aan de medewerkers, maar je kunt ook contact opnemen met het hoofdkantoor van Spar België. Daarvoor mail je naar [email protected] of vul je een online contactformulier in. Ook is het mogelijk om een bericht via de Facebook pagina van Spar te versturen.