Smatch

Smatch folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Smatch

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Smatch korting

Smatch folders

Zeker ten tijde van inflatie is het duur om je boodschappen te doen. De boodschappen lijken alsmaar duurder te worden, waardoor je mogelijk steeds minder geld voor andere zaken in het leven overhoudt. Gelukkig zijn er ook manieren om geld te besparen op je boodschappen. Dit doe je bijvoorbeeld door de Smatch folders goed in de gaten te houden. In de Smatch folders vind je de beste aanbiedingen van de Smatch supermarkten. Deze supermarkten vind je bovendien op meer en meer plekken in ons land terug, waardoor het doen van boodschappen steeds leuker wordt. Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties uit de Smatch folders? Houd dan vooral onze pagina in de gaten. Op deze pagina plaatsen wij namelijk de actuele folders van deze supermarktketen.

Smatch België

Dat Smatch zo populair aan het worden is, is te danken aan de Louis Delhaize Group. Deze holding zag enige tijd geleden het perspectief van Smatch in, waarna men besloot om deze supermarktketen over te nemen. Onder de vleugels van de Delhaize Group heeft Smatch een flinke groei doorgemaakt. Deze groei heeft onder meer geleid tot de opening van veel Smatch winkels. Maar, het blijft niet alleen bij Smatch. Nee, Louis Delhaize heeft ook de Match supermarktketen geopend. Deze twee ketens lijken op elkaar, maar verschillen op specifieke punten. Op deze pagina vind je daarom alleen informatie over de Smatch supermarkten in ons land.

Smatch supermarkten

Wil je voordelig én op een leuke manier je boodschappen doen? Daarvoor kun je terecht in de supermarkten van Smatch. Deze supermarkten bevinden zich op strategische locaties, zijn veelal ruim opgezet en herbergen daardoor een divers aanbod van producten. Feit is dat er in de afgelopen jaren ook nog eens veel Smatch supermarkten het levenslicht hebben gezien. Dankzij deze groei kunnen in principe alle Belgen hun boodschappen bij deze keten doen. Voor een volledig overzicht van de Smatch supermarkten verwijzen wij je graag naar de website van Smatch. Klik op ‘Onze winkels’ en vink vervolgens ‘Smatch’ aan. Alle rode puntjes die nu op de landkaart verschijnen, zijn vestigingen van Smatch. Je kunt echter ook je postcode of gemeente invullen, waarna de tool direct de dichtstbijzijnde vestigingen toont.

€uroMatch kaart

Doe je regelmatig bij Match of Smatch je boodschappen? Dan is het aan te raden om de €uroMatch kaart aan te vragen. Met deze kaart spaar je namelijk automatisch €uroMatch. Voor elke euro die je in de supermarkten uitgeeft, krijg je €uroMatches. Op het moment dat je veel €uroMatch op je kaart gespaard hebt, kun je hier mee betalen. Op deze manier spaar je als het ware voor gratis boodschappen! Verder krijg je op je verjaardag automatisch een korting, krijg je de beschikking over coupons en krijg je aanbiedingen in je brievenbus. Dit zijn uiteraard aanbiedingen die in de normale Smatch folders niet te vinden zijn. Je doet er al met al verstandig aan om de €uroMatch kaart zo snel mogelijk aan te vragen!

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Smatch? Dan verwijzen wij je graag naar één van de vele Smatch supermarkten in ons land. Men heeft er namelijk voor gekozen om het uitgebreide aanbod niet op de website weer te geven. Wel kun je voor de beste promoties op de website terecht. In de menubalk klik je hiervoor op Acties & Promoties. Je krijgt vervolgens de beste promoties van Smatch te zien. Wat hierbij direct opvalt, is dat je bij deze supermarktketen ook voor producten kunt sparen. Op het moment van schrijven is het bijvoorbeeld mogelijk om te sparen voor design glazen. Dergelijke spaaracties maken het doen van boodschappen toch een stuk leuker!

Smatch wedstrijden

Bij Smatch spaar je niet alleen voor specifieke acties, maar kun je ook aan leuke wedstrijden mee doen. Als je hier aan mee wilt doen, kun je naar één van de Smatch supermarkten gaan. In de supermarkten vind je meer informatie over de actuele wedstrijden. Deze informatie vind je overigens ook op de website. Klik daarvoor op ‘Wedstrijden’ en doe direct mee aan één van de vele wedstrijden.

Contact

Zit je met vragen over één van de Smatch supermarkten? Of wil je meer informatie over het verschil tussen de Match- en de Smatch supermarkten? Neem gerust contact op met het hoofdkantoor van deze ketens. Dit doe je het beste door naar de website toe te gaan en te klikken op ‘Contacteer ons’. Je krijgt dan de verschillende contactmogelijkheden voorgeschoteld. Uiteraard kun je ook in de supermarkten van Smatch je vragen stellen.

Over Smatch

Het Belgische warenhuisketen Smatch werd geruime tijd geleden opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. De groei van deze keten kwam eigenlijk in een stroomversnelling nadat het bedrijf overgenomen werd door de Louis Delhaize Group. Deze holding is ook eigenaar van de supermarkten van Delhaize en heeft dus ook de supermarkten van Smatch overgenomen.

Op de website van Smatch vind je meer informatie over twee verschillende soorten supermarkten: de Smatch supermarkten en de Match supermarkten. De Match supermarkten hebben meestal de kleur groen als handelsmerk, terwijl de Smatch supermarkten de kleur rood als handelsmerk hebben.

Als je op de website van Smatch op ‘Onze winkels’ klikt, krijg je een overzicht te zien van alle supermarkten van deze keten in ons land. Daarbij valt direct op dat Smatch zowel in Wallonië als in Vlaanderen vrij goed vertegenwoordigd is. In de complete lijst van supermarkten zie je overigens zowel Smatch- als Match supermarkten naar voren komen. Het advies is om uitsluitend op de rode supermarkten te letten, aangezien dat de Smatch supermarkten zijn.

Door jouw woonplaats of postcode in te vullen, vind je direct de dichtstbijzijnde Smatch supermarkt bij jou in de buurt. In die supermarkt vind je een uitgebreid aanbod van alle gewenste producten, zowel food- als non-food producten. Via de website vind je daarnaast ook veel informatie over de huidige promoties die gelden. Smatch stunt regelmatig met flinke promoties; via de website kan je daar dus perfect van op de hoogte blijven.

Via de website kan je je ook aanmelden voor de online nieuwsbrief of je aanmelden als €uroMatch klant; in dat geval geniet je ook van meerdere voordelen. Heb je vragen over bijvoorbeeld een Smatch supermarkt of het assortiment van Smatch? Dan kan je daarvoor via de website een contactformulier invullen; een medewerker van de klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!