Jumbo

Jumbo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jumbo

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Jumbo korting

Extra goedkoop

Jumbo staat sowieso garant voor lage prijzen, maar de “Extra goedkoop” promoties doen daar nog een schepje bovenop. Dit is overigens een unieke naam voor België, in Nederland heet deze promotie ‘de weekaanbieding’. De aanbieding komt neer op een groot aanbod van producten aan een goedkoper tarief, zoals de naam het al aankondigt. Bovendien gelden de kortingen geregeld ook voor langer dan een dag of een week.

Altijd Lage Prijs

Altijd Lage Prijs”, is een belofte die er niet om liegt, maar bij Jumbo wordt de belofte wel echt ingelost. Dagelijkse boodschappen nemen een grote slok van het huishoudbudget in. Door minder uit te moeten geven aan dit soort banale producten, bespaart u op de lange termijn een aanzienlijke duit. Door handig van schaalgrootte te profiteren, slaagt Jumbo erin om de prijzen laag te houden, in België en Nederland.

Wekelijkse Folder

De wekelijks folder van Jumbo bevat telkens de laatste ‘Extra Goedkoop’ aanbiedingen en nog verschillende andere soorten promoties. De folder is gewoon in de winkel te vinden of online. Hou zeker deze pagina goed in de gaten en blijf het hele jaar door op de hoogte van de talrijke promoties en Altijd Lage Prijs-producten. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en kan verschillen per winkel.

Winacties

Bij Jumbo valt er geregeld iets te winnen. Hou deze pagina of de sociale media kanalen van Jumbo goed in de gaten om geen acties te missen. Tip: op uw verjaardag is het extra interessant om te gaan kijken. Wie weet heeft Jumbo voor u een extra cadeautje in petto!

Niet tevreden, geld terug

Het kan altijd voorvallen dat een product niet aan de verwachtingen voldoet. Daarom geldt bij Jumbo het devies: Niet tevreden? Geld terug! Wissel gewoon uw product bij het onthaal voor een ander, of vraag uw geld terug. Bovendien staat Jumbo garant voor kwaliteit. Had u al gehoord van de “malsgarantie”? Bij Jumbo gaat men er prat op dat het vlees zo mals is als bij de slager. Als dit niet het geval is, meld het dan in de winkel en u krijgt gratis nieuw vlees mee! De “vaasgarantie” is een gelijkaardig begrip, maar dan voor bloemen. Zijn uw bloemen binnen 7 dagen na de aankoop verwelkt? Breng ze terug en u krijgt een nieuw boeket, helemaal gratis.

Betaalmogelijkheden

Vlot betalen draagt bij tot het winkelcomfort. Liefst verloopt betaling aan de kassa zo snel en probleemloos mogelijk. Niets is namelijk vervelender dan erachter komen dat uw betaalmiddel niet geaccepteerd wordt in uw supermarkt. Gelukkig aanvaardt Jumbo een waaier aan betaalkaarten. Zowel kredietkaarten (MasterCard, Visa, American Express) als de gewone bancontact debetkaarten, cash en allerhande elektronische en papieren maaltijdcheques (Monizze, Sodexo, Edenred) worden aanvaard.

Kies & Mix

Een van de Jumbo aanbiedingen is gekend onder de noemer Kies & Mix. Smaakvolle combinaties worden goedkoper, als u ze samen aankoopt. Win-win, u betaalt minder en geniet van heerlijke combo’s. Denk bijvoorbeeld aan luxe broodbeleg of krokante tapenades, in combinatie met krokante broodjes. Koopt u deze producten samen, geniet u korting als u ze in meervoud koopt.

Jumbo in België

Jumbo is een vaste waarde in Nederland, maar in België heeft het pas in 2019 voet aan de grond gezet. Wat in Nederland kan, moet in België ook mogelijk zijn, zo luidt de redenering. En terecht. Supermarkten gaan vaker over de landsgrenzen heen en dat legt hen geen windeieren. De succesformule die het project ook in België moet doen slagen is nog steeds: de beste service + een buitengewoon groot assortiment + altijd lage prijzen.

Over Jumbo

In 1979 werd in Nederland de eerste Jumbo vestiging geopend; deze eerste supermarkt van deze supermarktketen werd in Tilburg geopend. In de jaren daarna werd het bedrijf door andere partijen overgenomen, waarna het uiteindelijk in handen van de familie Van Eerd kwam. Deze familie wist deze supermarktketen tot ongekende proporties uit te bouwen.

Op 6 november 2019 was er sprake van een heugelijke gebeurtenis; de eerste Jumbo supermarkt werd in ons land geopend. In de plaats Overpelt werd de eerste Belgische Jumbo supermarkt geopend, waarna al snel meer winkels geopend werden. Zo vind je in ons land ook in Rijkevorsel en Lanaken supermarkten van deze Nederlandse supermarktketen.

In het assortiment van Jumbo zijn nagenoeg alle mogelijke producten te vinden. De supermarktketen heeft een eigen huismerk op weten te richten, maar biedt ook allerlei producten van A-merken aan. De producten van alle gerenommeerde merken vind je in ieder geval bij Jumbo terug. Daarbij hecht Jumbo veel waarde aan de versheid van de producten, aan de prijs van de producten en aan de service die verleent wordt.

Deze service is ook terug te zien in de supermarkten in ons land. Je wordt uiterst keurig behandeld, men voorziet je graag van het juiste advies en je kunt ervan uitgaan dat alle producten heerlijk vers zijn. Daarnaast hecht Jumbo dus ook veel waarde aan de prijs van de producten; men wil dat het doen van boodschappen zo leuk én voordelig mogelijk voor jou is.

Mocht je vragen over bepaalde producten hebben, kan je daarvoor terecht in één van de Jumbo supermarkten. Je kunt echter ook contact opnemen met de klantenservice van Jumbo. Daarvoor kan je een bericht via Twitter sturen, een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 98998. Deze klantenservice wordt vanuit Nederland gerund; geef dus duidelijk aan dat jouw vraag betrekking heeft op België.