Primark

Primark folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Primark

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Primark korting

Primark folders

Heb je het over voordelige kleding? Dan heb je het automatisch over Primark. Dit merk kwam enige tijd geleden eigenlijk vanuit het niets opzetten, maar is hedendaags één van de bekendste kledingmerken. Voor de echte kwaliteit hoef je niet bij dit merk te zijn, maar je geniet wel van een voordelig én uitgebreid aanbod. Wil je van nóg lagere prijzen bij Primark genieten? Dan doe je er verstandig aan om de Primark folders in de gaten te houden. In de folders van deze kledingketen staan continu de beste promoties. Deze promoties lopen behoorlijk hoog op, waardoor het shoppen bij Primark nóg voordeliger wordt. Als je op een voordelige manier je garderobekast met leuke kleding wilt vullen, zit je hiervoor bij Primark goed. Hieronder vind je bovendien nog meer handige tips voor het besparen van geld bij deze modeketen.

Primark België

Voor de historie van het merk Primark moeten we naar het jaar 1969. In dat jaar start de slimme ondernemer Arthur Ryan met zijn eigen kledingbedrijf in de Ierse hoofdstad Dublin. Hij richt zich vanaf het begin op goedkope kleding; dit gaat hem bijzonder goed af. Toch is er een hoop kritiek op het bedrijf, onder meer omdat men het niet zo nauw neemt met arbeidsrechten. Door de jaren heen is dit gelukkig veranderd, waardoor Primark een steeds betere naam opgebouwd heeft. Dat is ook het geval in ons land. In december 2009 werd de eerste winkel in ons land geopend; in Luik om precies te zijn. Door de jaren heen heeft men nog enkele winkels in ons land geopend, in Antwerp, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt en Mons. Voor een overzicht van deze winkels neem je het beste een kijkje op de website van Primark.

Primark cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te vragen voor je verjaardag? Of ben je voor een vriend of vriendin op zoek naar een leuk cadeau? Als je voor de Primark cadeaubon kiest, maak je de ontvanger ongetwijfeld blij. Deze cadeaubon kun je digitaal aanvragen, waarna je een digitale cadeaubon opgestuurd krijgt. Dit gaat direct via de mail, waardoor dit een prima last minute cadeau is. Wat de waarde van de Primark cadeaubon moet zijn, bepaal je ook volledig zelf. Je kunt bijvoorbeeld voor 15 euro, 25 euro, 40 euro, 50 euro of 100 euro. Het maximale bedrag voor een Primark cadeaubon is 200 euro.

Primark merken

In het aanbod van Primark zijn ontelbaar veel mode items te vinden. Al deze mode items hebben drie gemeenschappelijke kenmerken: ze zijn volgens de laatste modetrends, ze zijn betaalbaar en ze zijn van het eigen merk van Primark. Voor het uitgebreide aanbod werkt Primark niet met andere merken samen. Alle mode items die je in het aanbod kunt vinden, zijn dan ook door dit merk zelf ontworpen en gefabriceerd. Doordat hier in de afgelopen jaren meer en meer aandacht aan geschonken is, is de kwaliteit steeds beter geworden. Dat was ook wel hard nodig, aangezien er meer en meer kritiek op de kwaliteit van Primark kwam.

Aanbod op de website

Voor het shoppen bij Primark hoef je niet naar één van de winkels toe te gaan. Je kunt namelijk ook naar hartenlust shoppen in de webshop van Primark. In deze webshop kun je uit meerdere categorieën kiezen, waaronder Vrouwen, Mannen, Kinderen en Baby. Ook biedt Primark sinds enige tijd beautyproducten aan; deze producten vind je onder de categorie ‘Beauty’. Kies je voor bijvoorbeeld de categorie Vrouwen? Dan krijg je allerlei subcategorieën te zien, variërend van rokjes tot aan schoenen en van truien tot aan accessoires. Je kunt echt je gehele garderobekast vullen met de mode items van Primark.

Primark Wonen

Wil je graag op een voordelige manier je woning inrichten? Ook daarvoor zit je bij Primark goed. Enige tijd geleden heeft dit merk namelijk haar ‘Wonen’ lijn geïntroduceerd. Een lijn van betaalbare woonaccessoires die in talloze stijlen te verkrijgen zijn. Je kunt voor hele moderne woonaccessoires kiezen, maar je kunt ook voor minimalistische accessoires kiezen. Dankzij Primark Wonen richt je je woning in ieder geval volledig naar wens in.

Inspiratie & social media

Wil je inspiratie op doen voor leuke outfits? Hiervoor ben je op de website van Primark aan het juiste adres. Klik in de menubalk op Primania en je krijgt allerlei leuke foto’s te zien van de meest fraaie outfits. Wil je graag op de hoogte blijven van de collecties en promoties van dit merk? Dit doe je door de Primark folders door te nemen en/of door Primark op social media te volgen. Deze firma is actief op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram.

Over Primark

In 1969 werd in Dublin, Ierland, het modemerk Primark opgericht. Dit modemerk wilde voor een ongekende verandering in de toch wat conservatie modewereld; het merk besloot daarom om alle artikelen tegen zéér lage prijzen aan te bieden. Dit concept pakte goed uit, aangezien Primark binnen de kortste keren al behoorlijk populair werd. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van goedkope leveranciers uit het buitenland, goedkope stoffen en eenvoudige ontwerpen. Juist die eenvoud lijkt aan te slaan bij behoorlijk veel mensen.

Ook in ons land hebben we het genoegen om bij Primark te kunnen shoppen. Dit kan in één van de vele winkels van Primark in ons land. Deze winkels bevinden zich eigenlijk door ons gehele land; bij jou in de buurt is ongetwijfeld ook wel een Primark winkel te vinden.
Op de website van Primark kan je jouw woonplaats invullen, waarna de tool direct laat zien waar de dichtstbijzijnde Primark vestiging te vinden is. Bij die vestiging ben je vervolgens aan het juiste adres voor het aanschaffen van de kleding tegen budgetprijzen.

Via de website kan je overigens ook het gehele assortiment inzien. Je kunt online dus al inspiratie op doen, waarbij je de keus tussen de volgende categorieën hebt: Vrouwen, Mannen, Kinderen, Baby, Kleding voor thuis, Beauty en Inspiratie. Onder de categorie Mannen vind je onder meer Kleding, Schoenen en Accessoires. Eigenlijk kan je dus jouw gehele kledingkast vullen met kleding, accessoires en schoenen van Primark. De prijzen per artikel liggen zoals gezegd vrij laag bij Primark, waardoor het super leuk (en aangenaam) is om bij dit kledingmerk te shoppen.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van Primark. Je kunt daarvoor een online contactformulier via de website invullen; je krijgt vervolgens spoedig antwoord op jouw ingestuurde vraag. Daarnaast kan je ook bij één van de Primark winkels langsgaan om jouw vragen te stellen.