Carrefour Express

www.carrefour.eu

Supermarkt

Carrefour Express folders

Carrefour Express folders

Ontvang nu korting bij Carrefour Express met folder aanbiedingen

advertentie

Carrefour Express Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 06.02.2023

> Folder bekijken

Carrefour Express Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 25.01.2023 t/m 06.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt folders

ALDI Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 30.01.2023 t/m 04.02.2023

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 06.02.2023 t/m 11.02.2023

> Folder bekijken

Lidl Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 30.01.2023 t/m 04.02.2023

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 07.02.2023

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 30.01.2023 t/m 05.02.2023

> Folder bekijken

Colruyt Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 25.01.2023 t/m 07.02.2023

> Folder bekijken

Carrefour Market Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 06.02.2023

> Folder bekijken

Carrefour Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 25.01.2023 t/m 06.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Supermarkt winkels

Verlopen Carrefour Express folders

Populaire folders

Tips voor Carrefour Express korting

Carrefour winkels

Carrefour is een klinkende naam in het Belgische winkellandschap. Terecht, want deze supermarkt heeft een stevige voet aan de grond in vele landen, niet in het minst in België. Dat uit zich in winkels in verschillende grootordes. De Carrefour Hypermarkten zijn misschien het minst talrijk maar bieden het grootste assortiment aan levensmiddelen en non-food producten. Carrefour Market is dan weer de supermarkt die ideaal is voor uw dagelijkse boodschappen, aan aantrekkelijke prijzen. Carrefour Express is de buurtwinkel die op vele locaties te vinden is, en is gekend om haar flexibele openingsuren. Voor elke gelegenheid en ieder moment is er dus een Carrefourfiliaal op maat.

Handig in uw nabijheid

Carrefour Express is het kleine broertje van de Carrefour Market, dat over zijn eigen specifieke troeven beschikt. Het is een buurtsuperette van de keten Carrefour, die onder franchising wordt uitgebaat. Deze winkels zijn kleiner in omvang dan de Hypermarkt Carrefour en Carrefour Market, maar ze hebben wel alles in huis voor uw dagelijkse boodschappen. Geen wijn meer in huis? Brood op, of geen melk meer? Ook voor deze basisproducten moet u bij Carrefour Express zijn. De winkel heeft vele vestigingen in heel het land waardoor er altijd wel één in uw buurt te vinden is.

Elke dag open

Waarschijnlijk de belangrijkste troef van Carrefour Express, is dat de winkel alle dagen open is. Iedere dag kunt u bij Carrefour Express terecht voor uw boodschappen, zelfs op zon- en feestdagen. Dankzij deze ruime beschikbaarheden is het de ideale winkel voor onmiddellijke boodschappen. Bovendien zijn ook de openingsuren van Carrefour Express erg flexibel. De winkel is van ’s ochtends vroeg tot ’s avond laat open zijn. Een snelle inkoop voor of na het werk lukt er altijd. Hebt u een bepaald ingrediënt niet in huis? Haast u naar Carrefour Express om uw last-minute inkopen te doen.

Carrefour Bonus Card

Ook bij Carrefour Express kunt u terecht met uw Carrefour Bonus Card. De regels zijn dezelfde als in andere Carrefour-winkels. Per aankoopschijf van € 2 ontvangt u één bonuspunt. 500 bonuspunten zijn goed voor een korting van €5. U kunt in de Carrefour Express spijtig genoeg geen gebruik maken van het handige scansysteem om wachtrijen aan de kassa te vermijden. Maar los daarvan geniet u al dezelfde voordelen, waaronder ook de aanbiedingen van Carrefour-partners.

Ovenverse koeken

Gaat u ook overstag voor de heerlijke geur van ovenverse koffiekoeken? Dan moet u bij Carrefour Express zijn - de buurtwinkel die alle dagen geopend is. Ook op zondag haalt u verse koffiekoeken bij Carrefour Express, eventueel in combinatie met uw favoriete dagblad. Zo is het de ideale gelegenheid voor een uitgebreid ontbijt op zondag. Dankzij de kwaliteitsproducten van Carrefour Express zet u in geen tijd een smakelijke brunch op tafel. Ook uw favoriete kranten en magazines schaft u zonder problemen aan in de Carrefour Express in uw buurt. Inderdaad, naast aanbieder van etenswaren en dranken, is het ook uw lokale dagbladhandelaar.

Aanbod

Bij Carrefour Express vindt u al wat u nodig heeft voor uw dagelijkse beslommeringen. Carrefour Express vervangt zelfs de lokale dagbladhandel daar het tijdschriften en kranten verkoopt. Alle brood en banket wordt lokaal afgebakken, zodat u als klant enkel het beste van het beste krijgt. Aangezien Carrefour Express als franchise wordt uitgebaat, zorgt het voor een aangepast aanbod, op maat van het lokale cliënteel. Uw buurtsuperette heeft alle dagelijkse benodigdheden in huis. Als lokale superette, heeft Carrefour Express zelfs een uitgebreid aanbod aan dranken. Een flesje wijn voor een gezellig avondje met vrienden, of verschillende dranken als er een feestje aankomt? Één adres!

Cadeaubon

Bent u de gelukkige eigenaar van een Carrefour cadeaubon? Proficiat. Ook bij Carrefour Express kunt u met uw bon terecht gedurende één jaar (een cadeaubon is telkens één jaar geldig). Het maakt niet uit voor wat u de bon gebruikt want ze is geldig op alle artikelen. Even leuk is het om zelf een bon aan iemand te schenken. Koop een cadeaukaart online of in de Carrefour winkels en maak er iemand anders blij mee.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de Carrefour-nieuwsbrief om niets te missen. Iedere week ontvangt u aanbiedingen en promo’s, exclusieve bonnen en partneraanbiedingen allemaal rechtstreeks in uw mailbox. Om nog meer op de hoogte te blijven, zijn er ook nog de sociale media. Zo blijft u pas echt goed verbonden met uw favoriete supermarkt. Volg Carrefour Belgium op Facebook of Instagram en laat u inspireren door heerlijke gerechten en andere tips. “Elke dag beter eten”, daar helpt Carrefour u bij via haar sociale media kanalen. Laat het smaken!

Over Carrefour Express

Het in Frankrijk opgericht Carrefour is uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen van de wereld. Ook in ons land is Carrefour behoorlijk populair geworden. Dat is niet alleen te danken aan de vele super- en hypermarkten van het bedrijf, maar ook aan verschillende diensten die door de jaren heen ontwikkeld zijn. Carrefour Express is daar één van de treffende voorbeelden van.

Carrefour Express is een relatief kleine supermarkt die bij jou in de buurt gevestigd is. Volgens Carrefour weet deze supermarkt zich op verschillende manieren te onderscheiden. Zo zijn deze supermarkten dagelijks open, hebben ze flexibele openingsuren, ervaar je nooit meer stress tijdens het boodschappen doen en geniet je van een gevarieerd aanbod.

De vestigingen van Carrefour Express zijn door de jaren heen flink uitgebreid. Je kunt in de vestigingen tegenwoordig met je smartphone betalen, je kunt bij Carrefour Express een heerlijk kopje koffie halen, je kunt bij Carrefour Express bloemen kopen en je kunt ook een snelle lucht bij deze supermarkten halen. Carrefour Express is dus eigenlijk veel meer dan een standaard supermarkt zoals we die al jaren kennen.

Wil je graag bij een Carrefour Express bij jou in de buurt boodschappen gaan doen? Op de website van Carrefour kan je de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Je vindt hierbij tevens direct de openingstijden en de adresgegevens van deze vestiging. Eenmaal bij de winkel aangekomen, geniet je ongetwijfeld van de relaxte sfeer, het uitgebreide aanbod en de vele mogelijkheden. Het is niet voor niets dat Carrefour Express zo populair geworden is!

Heb je vragen over dit concept? Of wil je meer informatie over een bepaalde vestiging? Daarvoor kan je bellen naar 0800 9 10 11. Ook kan je een online contactformulier op de website van Carrefour invullen. Een medewerker van de klantenservice neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.