Spar Express

Spar Express folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Spar Express

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Spar Express korting

Spar Express folders

In ons land is Spar uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketens. Dit is te danken aan de vele supermarkten van deze keten, maar ook aan de verschillende concepten die gehanteerd worden. Eén van de populairste concepten is zonder twijfel Spar Express. Dit is een kleine buurwinkel waar je niet alleen boodschappen kunt doen, maar ook kunt tanken. Deze supermarkten zijn niet overdreven groot, maar bieden wel alle dagelijkse boodschappen aan. Om het doen van boodschappen nog voordeliger te maken, is het advies om de Spar Express folders wekelijks door te bladeren. In deze Spar Express folders staan de beste aanbiedingen van dit moment, waarmee je een hoop geld kunt besparen. Voor het vinden van deze folders hoef je bovendien niet al te ver te zoeken; op onze website vind je altijd de actuele Spar Express folders.

Spar Express België

Voor de historie van de supermarktketen Spar moeten we terug naar het jaar 1932. In dat jaar wordt in de Nederlandse Zegwaard de eerste supermarkt van Spar geopend. Het concept slaat in Nederland al snel aan, waarna Spar ook de overstap naar ons maakt. In ons land was eigenlijk dezelfde tendens zichtbaar; al snel gingen de nodige Belgen wekelijks trouw naar de Spar supermarkt bij hen in de buurt toe. Dit stelde de supermarktketen in staat om uit te breiden en om nieuwe concepten uit te proberen. Enkele jaren geleden begon Spar met het uitproberen van het concept Spar Express. Deze kleine buurtwinkels sloegen al snel aan, onder meer vanwege de handige ligging. De meeste van de Spar Express winkels in ons land zijn bij een tankstation te vinden. In deze winkels vind je dus niet alle mogelijke boodschappen, maar wel de meest gangbare producten. We kunnen niet anders dan stellen dat Spar Express in ons land een populair en geliefd concept is.

Spar Express winkels

Wil je weten of er een Spar Express winkel bij je in de buurt gevestigd is? Ga dan naar de website van Spar toe en klik in de menubalk op ‘Winkels’. Je kunt vervolgens je woonplaats of postcode invullen. De tool toont direct aan waar de dichtstbijzijnde Spar vestiging te vinden is. Het mooie hierbij is dat je kunt filteren op een normale vestiging van Spar of een zogeheten Spar Express. Met deze tool vind je dus ook razendsnel de dichtstbijzijnde Spar Express. Op de kaart blijkt in ieder geval duidelijk dat Spar véél Express vestigingen geopend heeft.

Recepten

Vind je het lastig om elke avond een lekkere maaltijd op tafel te zetten? Ontbreekt het daarvoor simpelweg aan inspiratie? Dan doe je er verstandig aan om eerst de website van Spar te checken. Klik in de menubalk op ‘Recepten’ en doe daar de nodige inspiratie mee op. Je kunt nu direct je boodschappenlijstje maken en naar de Spar Express vestiging bij je in de buurt gaan. In die vestiging vind je alle benodigde producten, waarmee je een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Aanbod in de Spar Express winkels

Ben je benieuwd naar het aanbod in de Spar Express winkels? In deze winkels vind je eigenlijk alle gangbare boodschappen. Boodschappen die je elke dag nodig hebt, maar ook aanvullende producten. Zo kun je bij de meeste Spar Express winkels ook een kopje koffie en een lekker broodje bestellen. Om een duidelijk indruk van het aanbod te krijgen, kun je het beste naar één van de Spar Express winkels toe gaan. Je ziet dan in één oogopslag uit wat voor soort producten het aanbod bestaat. En je ziet daarbij ook in één oogopslag dat het aanbod significant anders is dan in een normale vestiging van Spar.

Promoties

Spar zou Spar niet zijn als het niet wekelijks met aanbiedingen zou stunten. Deze aanbiedingen vind je in de Spar Express folders, maar vind je ook op de website van Spar. Ga hiervoor naar de website toe en klik vervolgens op ‘Promoties’. Je kunt nu direct digitaal door de Spar Express folders heen bladeren, maar je kunt ook de Spar vestiging bij je in de buurt selecteren. Je krijgt dan direct de actuele aanbiedingen van die Spar Express vestiging te zien.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Spar Express? Dan doe je er verstandig aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Spar Express. Als er bijvoorbeeld nieuwe vestigingen geopend worden, vind je hier bericht van in de nieuwsbrief. Maar, dankzij de nieuwsbrief hoef je ook geen promotie meer mis te lopen. Vanuit de nieuwsbrief wordt namelijk verwezen naar de aanbiedingen uit de actuele Spar Express folders.

Over Spar Express

Al in 1932 zag het bedrijf Spar het levenslicht. Deze firma werd opgericht door de heer Adriaan van Well en startte met een kleine supermarkt in de kleine Nederlandse plaats Zegwaart. Op dat moment had niemand in kunnen denken dat Spar uit zou groeien tot één van de grootste supermarktketens van de gehele wereld. Toch is dat hedendaags de realiteit; door de jaren heen heeft Spar namelijk een indrukwekkende groei door weten te maken.

Deze groei is ook duidelijk zichtbaar in ons land. Je kunt namelijk bij onwijs veel Spar supermarkten jouw boodschappen doen, terwijl je ook nog voor de zogeheten Spar Express supermarkten kunt kiezen. Dat zijn eigenlijk kleine winkels die je bijvoorbeeld in/bij een tankstation kunt vinden. Deze supermarkten stellen je in staat om snel even een boodschap te doen, zoals een broodje voor onderweg of een lekker kopje koffie.

Door de jaren heen zijn er behoorlijk veel Spar Express supermarkten in ons land geopend. Op de website van Spar kan je daar een compleet overzicht van vinden. Je kunt daarbij filteren op de Spar supermarkten en op de Spar Express supermarkten. Je ziet dan al snel dat er echt heel veel Spar Express supermarkten in ons land hun deuren hebben geopend. Dit stelt jou in staat om ook onderweg te genieten van al het moois dat Spar te bieden heeft.

Via de website vind je direct de adresgegevens en openingstijden van de Spar Express supermarkten. Je kunt daarnaast via de website ook inspiratie op doen, de huidige promoties inzien en de huidige folder bekijken. Let wel op dat mogelijk niet alle aanbiedingen ook gelden voor de Spar Express supermarkten.

Als je vragen hebt, kan je daarvoor contact opnemen met het hoofdkantoor van Spar. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook langsgaan bij één van de Spar Express supermarkten.