Mr Bricolage

Mr Bricolage folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Mr Bricolage

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Mr Bricolage korting

Mr. Bricolage folders

Vind je het leuk om zelf klusjes in en rondom je huis uit te voeren? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat je hier tal van hulpmiddelen bij kunt gebruiken. Daarbij hebben we het bijvoorbeeld over de juiste materialen, de juiste gereedschappen en de juiste veiligheidsartikelen. Al deze artikelen kun je bij de firma Mr. Bricolage aanschaffen. Je kunt Mr. Bricolage zien als een aanbieder van alle mogelijke doe-het-zelf artikelen. De focus ligt hierbij niet alleen op artikelen voor in huis, maar ook op artikelen voor in de tuin. Bijkomend voordeel: Mr. Bricolage stunt met enige regelmaat met flinke aanbiedingen. Dankzij deze aanbiedingen is het echt een feestje om bij Mr. Bricolage te shoppen. Zodra je de Mr. Bricolage folders openslaat, komen de vele promoties direct op je af. Op déze pagina verzamelen wij alle Mr. Bricolage folders voor je, zodat je nooit meer een promotie hoeft te missen.

Mr. Bricolage België

Een tijd geleden werd in Frankrijk de eerste hand gelegd aan de firma Mr. Bricolage. Op dat moment had echter niemand in kunnen denken dat deze firma zó groot zou worden. Op dit moment is Mr. Bricolage namelijk één van de grootste bouwmarktketens in Frankrijk. In Frankrijk zijn bijvoorbeeld al 300 winkels van deze keten te vinden. Op dit moment heeft Mr. Bricolage géén winkels in ons land, maar dat kan uiteraard op korte termijn veranderen. Wat voor veel Belgen een groot voordeel is, is dat veel winkels zich nét over de grens bevinden. Na een korte autorit is het daardoor alsnog mogelijk om bij deze keten te shoppen. En om van de vele en indrukwekkende promoties te genieten.

Mr. Bricolage tips & trucs

Klussen in en rondom huis is niet altijd zonder risico. Je loopt het risico om iets te slopen, om iets verkeerd te doen of om jezelf te verwonden. Om deze risico’s zo veel mogelijk te minimaliseren, is het zaak om elke klus goed voor te bereiden. Dáár helpt Mr. Bricolage je graag een handje bij. Als je op de website van deze firma een kijkje neemt, kun je namelijk op Tips en Trucs klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je de beste tips en trucs voorgeschoteld. Dankzij deze tips en handige trucs weet je elke klus geheel naar wens te klaren. Op een fijne manier, op een veilige manier én met het gewenste eindresultaat. Hierbij is het echt ideaal dat Mr. Bricolage weet waar ze het over hebben. Aan alles merk je dat deze keten deskundig is.

Mr. Bricolage winkels

Wil je graag bij Mr. Bricolage shoppen? Dan is het advies dus om naar het land van onze zuiderburen af te reizen. In Frankrijk zijn 300 winkels van Mr. Bricolage te vinden, waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt te vinden is. In deze winkels vind je het meest uitgebreide aanbod, maar óók deskundige medewerkers. Deze medewerkers helpen je graag om de juiste producten aan te schaffen. Uiteraard moet je hierbij wel rekening houden met de taal; in deze winkels wordt uitsluitend Frans gesproken.

Aanbod op de website

Via de website van Mr. Bricolage kun je eveneens het huidige aanbod inzien. Je hebt daarvoor in de website de keuze uit verschillende categorieën: Tuin, Huis, Hulpmiddelen, Werken en Nieuw. Indien je voor bijvoorbeeld de categorie Huis kiest, krijg je verf, decoratie, tegels, beveiliging, airco’s en keukenapparaten voorgeschoteld. Echt bij elke categorie binnen het aanbod van Mr. Bricolage kom je ongekend veel producten tegen. Wij raden je daarom vooral aan om op je gemakje een kijkje in dit aanbod te nemen. Iets dat hierbij direct ook opvalt, zijn de prijzen. De prijzen zijn over het algemeen al interessant te noemen, maar de Mr. Bricolage promoties maken de prijzen nóg interessanter.

Mr. Bricolage catalogus

Via de website van Mr. Bricolage kun je heel veel inspiratie op doen. Daarvoor kun je het beste op de website op ‘Huidige catalogus’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je direct toegang tot de online catalogus. Heerlijk om hier doorheen te bladeren, producten te bekijken en inspiratie op te doen.

Mr. Bricolage nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van Mr. Bricolage? Dan is ons advies om je aan te melden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je niet alleen de actuele promoties, maar ook de beste tips en de laatste trends. Erg leuk dus om je hiervoor aan te melden. Inspiratie op doen doe je overigens ook via social media. Mr. Bricolage is namelijk actief op Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn.

Over Mr Bricolage

In ons land hebben we het geluk dat we uit meerdere doe-het-zelf ketens kunnen kiezen. Sommige van deze ketens zijn origineel Belgisch, terwijl andere ketens uit Nederland en Frankrijk over zijn komen waaien. Dat laatste is het geval bij Mr. Bricolage. Deze keten is één van de grootste Franse bouwmarktketens, waarbij de focus op onder meer Frankrijk en België ligt.

Door de jaren heen heeft Mr. Bricolage in ons land meerdere vestigingen geopend. Het lastige is echter dat niet alle van deze vestigingen de naam ‘Mr. Bricolage’ dragen; ook de namen Briconautes en Catena worden door dit bedrijf gebruikt. Op de website van deze keten kan je in ieder geval direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is.

Met een uitgebreid assortiment van onder meer gereedschappen, producten voor in huis en producten voor in de tuin richt Mr. Bricolage zich hoofdzakelijk op de doe-het-zelver. Via de webshop van deze keten kan je het uitgebreide assortiment inzien én direct de gewenste producten bestellen. In de webshop vind je de categorieën Huis, Tuin, Gereedschap en Werken terug.

Bij het bestellen is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten. Voordat je af kunt rekenen, moet je namelijk één van de Belgische vestigingen selecteren. Vervolgens komt er bij het afrekenen te staan wat de verzendkosten zijn. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om de retournering in gang te zetten.

Als je de retournering in gang wilt zetten, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Mr. Bricolage. Je kunt daarvoor een live chat via de webshop starten, bellen naar 09 70 82 04 12 of een online contactformulier invullen. Houd er rekening mee dat de klantenservice van Mr. Bricolage in het Frans communiceert!