Texam

Texam folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Texam

Vergelijkbare winkels

Toolspecial
Diffusion Menuiserie
Texam
Bouwmat
Meno Pro
Prodiy
Crea Home
Meno
Belsack
Bouwpunt
Gedimat
Zelfbouwmarkt
Colora
GAMMA

Populaire folders

Tips voor Texam korting

Texam folders

Is het schoonmaken van je woning niet je favoriete bezigheid? Of vind je het lastig om je bedrijfspand netjes schoon te houden? Om een object of oppervlakte zo snel mogelijk te reinigen, heb je sowieso de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Voor de juiste schoonmaakmiddelen kun je in ons land bij Texam aankloppen. Dit bedrijf richt zich in de basis op zakelijke klanten, maar ook als particulier kun je naar hartenlust shoppen bij deze firma. Hierbij geniet je van een divers aanbod, van de beste schoonmaakproducten én van scherpe prijzen. Van deze scherpe prijzen geniet je al helemaal als je profiteert van de promoties uit de Texam folders. In de Texam folders vind je de beste promoties van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. Wel zo prettig, aangezien je het wellicht zonde vindt om veel geld uit te geven aan schoonmaakmiddelen. Koop je echter de middelen bij Texam? Dan ben je van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding verzekerd. Wat wil je nog meer?

Texam België

In ons land is Texam onder de naam Texam Belgium actief. Dit lijkt al aan te geven dat dit geen volledig Belgische bedrijf is. Dat klopt. In 1996 begon Texam namelijk in Frankrijk met het aanbod van schoonmaakmiddelen. Het guitige hierbij is dat deze firma op dat moment slechts 7 producten aanbood. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je dat het aanbod flink uitgebreid is. Dit geldt niet alleen voor het aanbod, maar ook voor de klantenkring en de afzetkanalen. Men is in ons land hard gegroeid, onder meer doordat het een flink netwerk van partners opgebouwd heeft. Bij deze partners kun je de gewenste producten van Texam kopen. Op de website van deze firma vind je meer informatie over deze partners.

Texam catalogus

Wil je meer weten over het aanbod van Texam Belgium? Dan heb je twee mogelijkheden: je kunt de website bekijken of je kunt de productcatalogus bestellen. Deze productcatalogus kun je online bestellen, maar je kunt ‘m sinds kort ook online inzien. Je kunt hierbij door de uitgebreide catalogus bladeren, waardoor je kennismaakt met alle producten. Het fijne hierbij is dat Texam voor een duidelijke opbouw van de catalogus heeft gezorgd. Zo kun je zoeken op producten voor het onderhouden van een vloer, van een auto of van toiletten. Ook kun je gericht zoeken op biologische producten. Al met al is het aan te raden om de Texam catalogus op je gemakje door te bladeren. Over deze catalogus zijn wij erg enthousiast, net zoals over de Texam folders.

Texam demo-avonden

Vind je het leuk om gezellige avondjes bij je thuis te organiseren? Dan kun je contact opnemen met Texam. Eén van de consulenten van Texam kan namelijk bij je langskomen en alle producten laten zien. De mensen die je uitgenodigd hebt, kunnen deze producten naar wens op deze avond bestellen. En als je de organisator van zo’n avond bent, geniet je van extra korting. Deze korting kan tot wel 12% oplopen, waardoor het erg interessant is om zo’n demo-avond te organiseren. Op de website van Texam vind je hier meer informatie over.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar de vele schoonmaakmiddelen van Texam? Je kunt hiervoor de online catalogus doorbladeren, maar je kunt ook de website zelf even raadplegen. Op de website zelf vind je niet het complete aanbod, maar wel grote grepen uit het aanbod. Door op je gemakje op de website te surfen, krijg je in ieder geval een duidelijke indruk van het aanbod. Het is hierbij wel goed om te weten dat Texam zich in de basis op professionals richt. Toch zien we dat ook meer en meer particulieren naar hartenlust shoppen bij Texam. En wij begrijpen maar al te goed.

Contact

Heb je interesse in producten van Texam? Of zit je met een vraag? Dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van Texam. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar +32 (0) 71 37 70 31. De vriendelijke medewerkers staan je te woord en helpen je graag om de beste producten te vinden. Heb je geen idee wat je precies wilt kopen? Dan is het ook aan te raden om even contact op te nemen. De klantenservice kan je namelijk van de juiste adviezen voorzien.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Texam? En wil je ook graag met enige regelmaat leuke tips in je mailbox ontvangen? In beide gevallen is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief van Texam aan te melden.

Over Texam

In het jaar 1996 werd de firma Texam in Frankrijk opgericht. In het land ten zuiden van ons begon dit bedrijf met het distribueren en verkopen van allerlei soorten schoonmaakproducten. Schoonmaakproducten die in huis gebruikt kunnen worden, maar óók door professionele schoonmakers gebruikt kunnen worden. Het concept van Texam sloeg in ieder geval al snel aan in de schoonmaakindustrie, waarna het bedrijf ook de stap naar ons land wist te maken.

Op het moment van schrijven heeft Texam meer dan 4.000 klanten in ons klant. De afdeling in ons land heeft overigens officieel de benaming ‘Texam Belgium’ gekregen. Op de website van deze firma kan je meer informatie over het verleden vinden, maar óók over het heden.

In de menubalk kan je namelijk voor de categorie ‘Catalogus’ kiezen. Via dat item ben je in staat om digitaal de volledige catalogus van Texam in te zien. Je ziet dan direct dat het aanbod onwijs uitgebreid is; het varieert van handige microvezels doekjes tot aan allerlei flacons met de meest grondige schoonmaakmiddelen.

Wil je deze producten van Texam aan gaan schaffen? Dan vind je daarvoor in ons land veel verschillende adviseurs. Deze adviseurs helpen je graag om de juiste producten uit te kiezen en stellen je in staat om de gewenste artikelen direct te bestellen.

Feit is dat je bij Texam voor behoorlijk veel verschillende soorten schoonmaakproducten aan het juiste adres bent. Men geeft zelf aan dat zij schoonmaakmiddelen leveren voor het schoonmaken van juwelen, auto’s, badkamers, toiletten, meubels, metalen, vloeren en keukens.

Heb je vragen aan deze Franse firma? Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +32 (0) 71 37 70 31. Deze contactgegevens kan je ook gebruiken als je in contact wilt komen met één van de adviseurs.