Crea Home

Crea Home folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Crea Home

Vergelijkbare winkels

Toolspecial
Diffusion Menuiserie
Texam
Bouwmat
Meno Pro
Prodiy
Crea Home
Meno
Belsack
Bouwpunt
Gedimat
Zelfbouwmarkt
Colora
GAMMA

Populaire folders

Tips voor Crea Home korting

Doe-het-zelf tips

Crea Home – de naam zegt het al - brengt creativiteit in uw woning. Laat dus uw eigen creativiteit de vrije loop en ga zelf aan de slag. Om ervoor te zorgen dat uw werken zo vlot mogelijk verlopen, bundelt Crea Home een waaier aan doe-het-zelf tips op haar website. De tips gaan over alle mogelijke werken in en rond uw huis; van interieur tot tuininrichting, daken, plafonds of muren. Maak gretig gebruik van de filtermogelijkheden door te selecteren waar u werken gaat uitvoeren én wat het precieze klusje is. Zodra dit gebeurd is, rest u enkel nog het uitgekiende stappenplan van Crea Home te volgen. Klussen was nog nooit zo gemakkelijk.

Dertig winkels in één

Bij Crea Home winkelen, is eigenlijk winkelen bij 30 winkels tegelijk. De winkel is namelijk een aan- en verkoopcentrale van meer dan 30 doe-het-zelf winkels. Iedere winkel heeft uiteraard zijn eigen identiteit, troeven en specialisaties. Crea Home staat als deze filialen bij op verschillende gebieden. Door producten op grotere schaal aan te kopen, weet Crea Home de kosten te drukken. Naast aankoop, ondersteunt het de winkels op het gebied van marketing, informatica en advisering. Winkels die deel uitmaken van het Crea Home netwerk genieten van deze extra diensten en goedkopere tarieven, zonder extra verplichtingen.

Keurmerk Franchising

Doe-het-zelf winkels kunnen vrijwillig en zonder verplichtingen vragen om deel uit te maken van de Crea Home aan- en verkoopcentrale. Tot dusver hebben ze dit gretig gedaan want er zijn tientallen Crea Home winkels verspreid in België. Voor dit systeem van franchising is Crea Home ook bekroond met het UNIZO Keurmerk Franchising en Commerciële Samenwerking. Dit keurmerk bevestigt de betrouwbaarheid en knowhow waar Crea Home voor staat.

Vestigingen

Het lidmaatschap van Crea Home telt een dertigtal onafhankelijke winkels met hun eigen troeven en kenmerken. Samen genieten zij van de vele voordelen die Crea Home hen te bieden heeft. De leden van Crea Home zijn dan ook verspreid over heel het Belgische grondgebied en komen in verschillende grootordes. Raadpleeg de website van Crea Home om een filiaal in uw buurt te vinden. Aarzel dan ook niet om eens binnen te springen. De medewerkers in de winkels verwelkomen u met open armen en staan ongetwijfeld klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Folder

De beste aanbiedingen en acties van Crea Home en haar winkels staan allemaal gebundeld in de folder. Deze maandelijkse update bevat stevige kortingen voor allerlei producten uit het assortiment. Het aanbod van Crea Home is dan ook enorm. Tal van merken worden er aangeboden aan de best mogelijk prijs-kwaliteitverhouding. Door klusjes zelf te doen, bespaart u sowieso al omdat u geen professionele klusser hoeft te betalen. Dankzij de kortingen in de folder geniet u van een nog grotere besparing op al uw doe-het-zelf projecten!

Sociale media

De beste aanbiedingen vanuit het hele Crea Home netwerk worden geregeld via Facebook gedeeld. De Crea Home Facebook-pagina beperkt zich inderdaad niet tot promotie over zichzelf. Het zet met veel plezier leden in de kijker die uitpakken met straffe acties. Door Crea Home te volgen via Facebook, geniet u dus van aanbiedingen van tientallen winkels tegelijk. Aarzel niet om hen te volgen en profiteer van de vele acties. Uw portemonnee dankt u!

Prijs-kwaliteit

Crea Home wilt haar klanten van dienst zijn met uitstekend advies, aan democratische prijzen. Als aan- en verkoopcentrale kan het producten aan lagere prijzen bekomen bij leveranciers. Daar profiteert u als klant natuurlijk van mee. De knowhow van Crea Home is ook gegarandeerd, mede dankzij het ruime netwerk met haar leden. Kopen bij Crea Home betekent kwalitatieve dienstverlening aan de best mogelijke prijs. Iedere besparing is welkom, en dat geldt zeker ook voor de doe-het-zelf producten uit het gamma van Crea Home en haar leden.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Crea Home voorziet u op geregelde tijdstippen van het laatste nieuws over Crea Home zelf en haar leden. U ontvangt een gratis update, rechtstreeks in uw mailbox. Wenst u deze mail niet langer te ontvangen? Geen probleem, uitschrijven is uiteraard op ieder moment mogelijk. Naast de nieuwsbrief brengt Crea Home verschillende catalogi, folders en flyers uit. De verschillende leden van Crea Home profiteren mee van deze marketingactiviteiten. Communicatie en marketing maken zelfs één van de belangrijkste voordelen uit van lidmaatschap van Crea Home. Zij beschikken over de expertise en het netwerk en laten niet na dit te delen met haar leden.

Over Crea Home

De Belgische firma Crea Home is een aankoopcentrale voor meer dan 30 zelfstandige doe-het-zelf zaken. Deze zaken worden door Crea Home als dynamische doe-het-zelf zaken beschreven, waarbij elke zaak een eigen identiteit en specialisaties heeft. Het algehele doel van al deze zelfstandige zaken is wel gemeenschappelijk: alle klanten optimaal bedienen.

Als enig bedrijf in de Belgische doe-het-zelf sector heeft Crea Home het UNIZO kenmerk gegeven. Dit kenmerk geeft aan dat er sprake is van een hoge kwaliteit, de gewenste betrouwbaarheid en de benodigde kennis. Door dit kenmerk is het bedrijf, naar eigen zeggen, nog meer in staat om alle consumenten op een optimale manier te bedienen.

In het assortiment van Crea Home zijn allerlei producten voor de doe-het-zelver te vinden. Deze producten zijn scherp geprijsd en zijn stuk voor stuk van gerenommeerde merken. Via de website kan je een duidelijk(er) beeld van het assortiment en de merken krijgen. Je kunt daarbij kiezen voor één van de volgende productcategorieën: Verf, Gereedschap, Elektro, Isolatie-Verwarming, Timmerwerk, Tuin, Huishouden, IJzerwaren, Drogisterij, Bouwmaterialen, Hout-plaatmateriaal, PVC en Sanitair. Per categorie kan je inzien met welke merken het bedrijf samenwerkt.

Voor het aanschaffen van deze producten dien je bij één van de aangesloten doe-het-zelfzaken te zijn. Deze vestigingen zijn allemaal via de website van Crea Home te vinden. Door je postcode in te voeren, geeft de website bovendien direct aan waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kan je terecht bij één van de aangesloten winkels, maar je kunt ook je richten tot het hoofdkantoor van Crea Home. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 02 731 46 56. De hoofdzetel van Crea Home is overigens te vinden in Sterrebeek, maar volgens het bedrijf zijn ‘de winkels over gans België terug te vinden’.