Versace

Versace folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Versace

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Versace korting

Versace folders

Er zijn een paar modemerken die wereldwijd actief zijn. Dit geldt onder meer voor Dior, Dolce & Gabbana en Versace. Dit van origine Italiaanse modemerk werd al in 1978 opgericht en is sindsdien onwijs populair geworden. Het merk is inmiddels wereldwijd actief, is één van de trendsetters en heeft veel te bieden. Indien je bij dit modemerk wilt shoppen, moet je wel over een vrij diepe zak beschikken. De mode-items van Versace zijn niet per sé goedkoop te noemen. Gelukkig is het bij dit modemerk mogelijk om op meerdere manieren geld te besparen. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, vind je op deze website. Op deze website vind je namelijk de actuele Versace folders. In deze folders vind je de beste promoties van dit moment, waarmee je een hoop geld kunt besparen. Het shoppen bij dit populaire modemerk wordt hierdoor een stuk voordeliger én leuker. Wil je nog meer geld bij Versace besparen? Verderop op deze pagina vind je meerdere handige tips om geld bij Versace te besparen.

Versace België

Voor de oprichting van het modemerk Versace moeten we naar Italië. In het jaar 1978 start de heer Gianni Versace zijn eigen modemerk. Waar de naam van dit modemerk vandaan komt, is uiteraard direct duidelijk. De heer Gianni Versace wordt in het jaar 1997 vermoord, waarna zijn zus en broer het bedrijf overnemen. Vanaf dat moment begint het modemerk eigenlijk nóg harder te groeien. Inmiddels is Versace uitgegroeid tot een heus modemerk. Onder de holding van Versace vallen nu ook merken als Gucci en Dolce & Gabbana. Het modehuis heeft hierdoor op dit moment méér te bieden dan alleen de mode-items van het eigen merk. Mede hierdoor is het modehuis Versace uitgegroeid tot één van de grootste modehuizen wereldwijd. In ons land is Versace uiteraard ook erg populair geworden. Daarbij is het goed om te weten dat dit merk één officiële winkel in ons land geopend heeft.

Versace verkooppunten

Ben je te spreken over de unieke mode-items die door Versace aangeboden worden? Dan is het fijn om te weten dat je bij meerdere verkooppunten terechtkunt voor deze mode-items. Je kunt bij verschillende wederverkopers terecht, maar ook in de webshop van Versace. Daarnaast is het mogelijk om in de officiële winkel van Versace in Brussel te shoppen. Deze winkel is gevestigd op de Boulevard de Waterloos en is zeven dagen per week geopend. Op de officiële website van Versace vind je meer informatie over deze winkel.

Versace cadeaus

Weet je van één van je vrienden, collega’s of kennissen dat hij/zij gek op Versace is? Dan is het super leuk om één van de Versace cadeaus aan hem of haar te geven. Als je naar de website van Versace gaat, kun je in de menubalk op ‘Gifts’ klikken. Nadat je dat hebt gedaan, krijg je een overzicht te zien van leuke cadeaus van dit modemerk. Voor zowel heren als dames biedt dit Italiaanse modemerk meerdere leuke cadeaus aan. Erg leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen.

Aanbod op de website

Als je bij Versace wilt shoppen, kun je dit tegenwoordig prima online doen. Door de jaren heen heeft Versace haar webshop geoptimaliseerd, waardoor je op een fijne manier online kunt shoppen. In de webshop vind je het diverse aanbod van dit modemerk op een overzichtelijke manier aangeboden. Kies voor één van de menu-items, bestel de gewenste producten en laat deze thuisbezorgen. Houd bij dit merk wel rekening met een vrij lange leverperiode. Men geeft op dat je maximaal 7 werkdagen op je bezorging moet wachten. Het is wel mogelijk om de bestelling eerder in huis te ontvangen, maar daar moet je extra voor betalen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van dit indrukwekkende modemerk? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit doe je gemakkelijk online, waarna je één keer per week (ongeveer) een mailtje van Versace ontvangt. In dit mailtje vind je niet alleen de nieuwste producten, maar ook de beste promoties. Deze promoties vind je dus ook in de Versace folders terug en stellen je in staat om veel geld te besparen.

Social media & contact

Op de hoogte blijven doe je ook via social media. Je kunt Versace volgen op onder meer Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter en YouTube. Verder is het mogelijk om online een live chat met Versace te starten. In het Engels kun je vervolgens je vragen stellen. Uiteraard is dit ook mogelijk via social media, maar dan krijg je in veel gevallen niet direct antwoord. Bij de live chat is dat wel het geval.

Over Versace

Het wereldwijd bekende kledingmerk Versace werd in 1978 opgericht door de heer Gianni Versace. Onder zijn leiding wist het bedrijf al snel naam te maken, waarna het assortiment ook verder en verder uitgebreid werd. In 1997 werd Gianni Versace plots vermoord, waarna het bedrijf overgenomen werd door zijn zus en broer. Onder de leiding van Donatella- en Santo Versace wist het bedrijf alsmaar harder te groeien.

Hedendaags behoort Versace tot het domein van de eigenaar van Michael Kors. Dit merk nam in 2018 het merk Versace over, waardoor de krachten gebundeld werden. De artikelen van Versace zijn echter niet zomaar in elke winkel te vinden. Sterker nog; alleen in exclusieve boutiques vind je de artikelen van dit Italiaanse merk terug. In ons land heeft één winkel het genoegen om de producten van Versace aan te bieden. Dat is de officiële winkel van Versace in de stad Brussel.

Het is echter ook mogelijk om online te shoppen bij Versace. Daarvoor kun je in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Women, Men, Children, Home Collection, Jeans Couture en Gifts. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van exclusieve artikelen terug.

Als je online een bestelling plaatst, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. De bestelde artikelen worden binnen 7 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Wil je liever de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen op het gewenste adres ontvangen? Dat is mogelijk als je voor de leveringsoptie ‘UPS Express’ kiest; daar betaal je een bedrag van 8 euro voor.

Het retourneren van de ontvangen items is mogelijk in een termijn van 30 dagen. Voor het retourneren kun je het meegestuurde retourlabel gebruiken; volg de bijbehorende instructies van Versace op.

De Engelstalige klantenservice van Versace staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel daarvoor naar +39 02 91 52 75 07, mail naar [email protected] of vul een online contactformulier in.