Springfield

Springfield folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Springfield

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Springfield korting

Springfield folders

Hecht je veel waarde aan je outfits? En vind je het ook leuk om regelmatig nieuwe kleding te kopen? Als je op één of beide van deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, zit je bij Springfield goed. Bij deze firma ben je namelijk aan het juiste adres voor het kopen van de beste mode-items. Deze firma volgt de laatste trends perfect op, biedt een divers aanbod van mode-items aan en stunt regelmatig met promoties. Om op de hoogte van de beste promoties te blijven, zou je regelmatig de Springfield folders moeten checken. De actuele folders vind je altijd op déze website, waarmee je van de nodige besparingen kunt profiteren. Het is echter op nog meer manieren mogelijk om geld te besparen bij Springfield. Hoe je dit precies kunt doen, lees je hieronder. Volg onze tips op, check regelmatig de Springfield folders en maak het shoppen bij deze firma daarmee alleen maar voordeliger.

Springfield België

In het jaar 1988 werd het modemerk Springfield opgericht. Vanaf dat moment had dit merk één doel voor ogen: een aantrekkelijke collectie aanbieden voor jonge mannen die in steden wonen. Vanaf dat moment is het doel wel breder gesteld, aangezien nu ook dames bij Springfield naar harte kunnen shoppen. Feit is wel dat Springfield sinds de oprichting in 1988 een stuk groter geworden is. Zo heeft dit merk ook de overstap naar ons land gemaakt. Als je als Belg bij Springfield wilt shoppen, kun je hiervoor gebruikmaken van de webshop. Maar, je kunt hiervoor ook nog terecht bij enkele winkels van Springfield in ons land. Over die winkels vertellen we je hieronder graag iets meer.

Springfield winkels

Binnen de firma Springfield wordt de focus op zowel het online- als offline gebied gelegd. Het merk besteedt veel aandacht aan haar webshop, maar heeft in ons land dus ook meerdere winkels geopend. Deze winkels zijn onder meer in Kortrijk, Aalst en Wijnegem te vinden. Om een volledig overzicht van deze winkels te vinden, hoef je alleen maar naar de website toe te gaan. Scroll naar beneden en klik vervolgens op ‘Stores’. Door nu je woonplaats/postcode in te vullen, toont de website direct aan waar de dichtstbijzijnde winkels te vinden zijn.

Springfield World

Bij het merk Springfield vind je alleen mode-items die aansluiten op de huidige modetrends. Als je kleding bij deze firma aanschaft, weet je dus dat je ‘met de tijd mee gaat’. Dat Springfield de trends duidelijk opvolgt, blijkt ook uit het menu-item Springfield World. Als je op dit menu-item klikt, krijg je alle magazines van Springfield te zien. In deze magazines zie je veel foto’s, zie je bepaalde outfits naar voren komen en kun je hier onwijs veel inspiratie mee opdoen. Zeker als je zelf ook gek op mode en modetrends bent, is het erg leuk om deze magazines regelmatig te checken. Net zoals dat het aan te raden is om de Springfield folders regelmatig te checken!

Aanbod op de website

Wil je graag online bij Springfield shoppen? Daarvoor kun je terecht in de webshop van Springfield. Deze webshop is overzichtelijk, stelt je in staat om een hoop inspiratie op te doen en stelt je in staat om snel de gewenste kledingitems te vinden. Dat is onder meer te danken aan de categorieën; zo kun je filteren op Women of op Men. Kies je bijvoorbeeld voor Women? Dan krijg je allerlei subcategorieën te zien, waarmee je nog gerichter naar de gewenste kleding kunt zoeken. Wel is het goed om te weten dat de webshop volledig in het Engels is. Dit geldt dus ook voor de subcategorieën.

Springfield nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modetrends? Of wil je graag op de hoogte blijven van de beste promoties van Springfield? In beide gevallen is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van dit merk. In de nieuwsbrief vind je de laatste modetrends, de nieuwste collecties en de beste promoties. Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief kun je ook nog kiezen tussen ‘Woman’ en ‘Man’. Je weet daarmee zeker dat de inhoud van de nieuwsbrief op je wensen aansluit.

Contact en social media

Zit je met vragen of heb je een klacht? Je kunt gerucht contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Ook kun je bellen naar +318005544112, alhoewel dit nummer voor Nederlandse klanten bedoeld is. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de Springfield winkels langs te gaan. Springfield is overigens op meerdere social media kanalen te volgen; Facebook, Pinterest, YouTube en Instagram.

Over Springfield

In 1988 werd het modemerk Springfield opgericht met een duidelijk doel voor ogen: een aantrekkelijke collectie ontwikkelen voor de stedelijke, jonge mannen. Dat doel leidde tot de eerste collectie die al snel behoorlijk goed aansloeg bij het grote publiek. Deze vliegende start leverde Springfield direct een flinke naamsbekendheid op, waarna het merk zich verder en verder uit wist te breiden.

Op dit moment is Springfield in onwijs veel verschillende landen actief. In al deze landen biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment van prachtige kledingstukken aan. Voor ons, als Belgen, is het mogelijk om gebruik te maken van de Belgische webshop van Springfield. Deze website volledig in het Engels, maar is wel volledig afgestemd op ons land.

In de menubalk van de webshop kan je kiezen tussen enkele categorieën: Men, Women, Editorials en Icons. Als je voor de categorie Men kiest, zie je direct allerlei kledingstukken, accessoires, schoenen en aanbiedingen naar voren komen. Dat is ook het geval bij de categorie Women; deze categorie laat overigens ook duidelijk zien dat Springfield zich niet meer alleen op mannen richt.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze gratis ophalen in één van de winkels of laten versturen naar elk gewenst adres in ons land. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, is de verzending sowieso gratis. Haal je de artikelen liever op in een winkel? Op de website van Springfield vind je een compleet overzicht van alle verkooppunten/winkels in ons land.

De ontvangen artikelen kan je retourneren binnen een termijn van 30 dagen. Via de website dien je een retouraanvraag in te dienen, waarna je de retourinstructies op kunt volgen. Uiteindelijk is de retournering voor jou volledig kosteloos.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor bellen naar +32 800 31 048 of mailen naar [email protected]. Ook kan je een bericht sturen via Facebook of Instagram óf langsgaan in één van de Springfield winkels.