Bel & Bo

Bel & Bo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bel & Bo

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Bel & Bo korting

Sociale media

Volg Bel&Bo op sociale media zodat u mee blijft met de laatste trends en mode. Gebruik de hashtag #BELNBOFASHION om geen enkele post te missen. Maar dat is niet alles. Deel aan de hand van de net genoemde hashtag uw favoriete foto op Instagram en misschien wordt uw foto op het Bel&Bo account gedeeld. De leukste van de ingestuurde foto’s van de maand krijgt bovendien een cadeaubon van € 50!

Belgisch en duurzaam

Lokaal winkelen geeft een extra meerwaarde aan de koopervaring. U weet zo dat de kleding dicht bij huis is ontwikkeld. Uw kleren hebben geen verre reizen moeten afleggen alvorens ze in uw kleerkast belandden. Daarnaast kunt u ervan op aan dat de kleren in goede omstandigheden zijn gemaakt. Sommige takken van de kledingindustrie kampen met problemen als het over de herkomst en productiewijze van sommige producten gaat. Duurzaamheid staat bij Bel&Bo al jarenlang hoog op de agenda. Sinds 2014 zijn ze lid van de Fair Wear Foundation, waarmee ze het engagement aangaan voor het verbeteren van de werkomstandigheden in de productiefabrieken. Ontdek de vele initiatieven rond duurzaamheid op de website van Bel&Bo.

Bel&Bo geeft kleur

Bel&Bo is een familiebedrijf dat bovendien kleren maakt voor het hele gezin. Achter de winkel schuilt ook een sterke filosofie. Bel&Bo kiest namelijk resoluut voor kleurrijke collecties. Wekelijks worden er nieuwe kleren geleverd waardoor ze in staat zijn elke 14 dagen een nieuw kleuraccent in de winkel te hebben. Houdt u van kleuren en bent u op zoek naar de tint die écht bij u past? Dan moet u bij Bel&Bo zijn!

Behulpzaam personeel

Het winkelpersoneel bij Bel&Bo is bedreven en opgeleid om u te helpen kiezen wat de juiste outfit voor u is. Zij geven moeiteloos stijl- en kleuradvies om voor u de ideale klerencombinatie uit te zoeken. Bovendien wordt u steeds geholpen met de glimlach. Tenminste, dat blijkt uit de resultaten van de tevredenheidsenquêtes onder het personeel, in het kader van de Great Place to Work wedstrijd. Bel&Bo wordt stilaan een vaste waarde in de top 10 van deze nationale competitie!

Bel&Bo klantenkaart

Een Bel&Bo klantenkaart aanvragen is kinderspel. Ga gewoon naar een filiaal in uw buurt, vraag om een klantenkaart en ze wordt meteen geactiveerd. Zorg ervoor dat u de klantenkaart koppelt aan uw e-mailadres, zodat u ook online lustig kunt sparen. Inderdaad, de klantenkaart is zowel online als in de winkel bruikbaar. Een klantenkaart aanvragen is eenvoudig, maar het puntensysteem is zo mogelijk nog simpeler. Elke aankoop van € 1 komt overeen met 1 punt. Koopt u een broek van € 50 met uw klantenkaart, dan heeft u 50 punten verdiend. Als u 250 punten heeft gespaard, ontvangt u in ruil een waardebon van € 3. Handig, niet? De klantenkaart is geldig op het volledige assortiment, inclusief tijdens de solden of op afgeprijsde producten.

Babykorting

Bel&Bo is een winkel voor het hele gezin, zo blijkt ook uit de aanbiedingen die er te rapen zijn. Als u pas mama of papa geworden bent, geniet u een jaar lang van 10% korting op de hele babycollectie. Alles wat u hiervoor hoeft te doen, is langsgaan bij een Bel&Bo winkel in uw buurt en het geboortekaartje tonen als bewijs. De kortingskaart is exclusief van u en kan meteen gebruikt worden. Veel plezier ermee!

Folder (en andere inspiratie)

Bel&Bo is de klerenwinkel voor het hele gezin waar kleur een hoofdrol speelt. In de Bel&Bo folder pronkt de nieuwe collectie, doorspekt met tal van kortingen en aanbiedingen. Laat u inspireren en zoek uw favoriete outfit. De folder wordt ook op deze pagina gepubliceerd. Hou deze dus goed in de gaten om geen enkele folder te missen. Naast de folder zijn er ook de zogenaamde lookbooks. In deze stijlgidsen vindt u moeiteloos inspiratie voor passende kledij. De lookbooks verschijnen doorheen het hele jaar en zijn dus perfect afgestemd op het seizoen en de mode van het moment.

Nuttige tips

Bel&Bo verzamelt een aantal nuttige tips op haar website zodat u de beste mogelijke klantenervaring beleeft met Bel&Bo en haar producten. Zo zijn er tips te vinden om zuinig en dus ecologisch te wassen. Uiteraard op zo’n manier dat uw kleren steeds proper zijn. In een aparte tabel staan tips om vlekken te verwijderen afhankelijk van het soort vlek dat gemorst is. Bloed, parfum, wijn, noem maar op; sommige vlekken zijn erg hardnekkig. Dankzij de tips van Bel&Bo krijgt u uw kleren hopelijk terug zo proper als voorheen! Andere tips helpen u om te achterhalen welk figuurtype u hebt, zodat u de best mogelijke kleren kiest. De maattabel vertaalt deze informatie naar de maten in die in de Bel&Bo winkels gebruikt worden. Kortom, lees de tips zeker eens door. Ze helpen u bij het kiezen van kleren bij Bel&Bo of elders.

Over Bel & Bo

De Belgische keten Bel & Bo biedt een complete collectie aan kledij en accessoires aan. De focus ligt hierbij op volledige gezinnen; zowel voor ouders als voor de kinderen zijn er meer dan genoeg producten te vinden bij Bel & Bo. Het bedrijf werd al ruim 30 jaar geleden opgericht en is nog steeds in handen van dezelfde familie. De hoofdzetel bevindt zich in Deerlijk; vanuit die hoofdzetel worden meer dan 90 winkels én de webshop bedient. Deze winkels zijn te vinden door het gehele land. Via de website van Bel & Bo kan je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt vinden.

Het kopen van de kledij en accessoires is ook prima mogelijk via de webshop. In deze webshop kan je kiezen tussen de categorieën Dames, Heren, Meisjes, Jongens en Koopjes. Als je bijvoorbeeld voor de categorie Meisjes kiest, krijg je de volgende subcategorieën te zien: T-Shirts & Tops, Jurken, Truien & sweaters, Rokken & shorts, Leggings, Broeken, Setjes en Accessoires. Onder de noemer accessoires vind je verscheidene producten terug, zoals riemen, sjaals en ondergoed. Met het assortiment van Bel & Bo kan je in ieder geval de complete kledingkast voor iedereen uit jouw huishouden vullen.

Bestel je voor meer dan 50 euro via de webshop? Dan geniet je van gratis verzending. Bij kleinere bestellingen dien je 3,95 euro aan verzendkosten te betalen. Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen gratis in één van de winkels op te halen. In deze winkels kan je ook de artikelen gratis retourneren. Het is ook mogelijk om deze artikelen via de post te retourneren, maar de kosten daarvoor komen voor eigen rekening.

Wil je daar meer informatie over? Je kunt middels een online contactformulier in contact komen met de klantenservice van Bel & Bo. Het is ook mogelijk om te bellen naar +32 51 42 30 50. Uiteraard kan je ook in één van de vele Bel & Bo winkels je vragen stellen.