Sieraden

Karen Millen folders

Ontvang nu korting bij Karen Millen met folder aanbiedingen

Karen Millen folders

advertentie

Karen Millen Folder

Geldig van 07.09.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Sieraden folders

ONLY Folder

Geldig van 01.07.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

CKS Folder

Geldig van 01.07.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

CKS Folder

Geldig van 01.07.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 31.07.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

MADELEINE Folder

Geldig van 10.07.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

Twice As Nice Folder

Geldig van 17.08.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 01.09.2021 t/m 30.11.2021

> Folder bekijken

Twice As Nice Folder

Geldig van 03.09.2021 t/m 30.09.2021

> Folder bekijken

Meer Sieraden winkels

Verlopen Karen Millen folders

Populaire folders

Karen Millen folders

TitelStartdatumEinddatum
Karen Millen Folder07.09.202131.12.2021
Karen Millen Catalogus18.01.202123.03.2021
Karen Millen Folder29.10.202028.12.2020
Lookbook03.03.202025.05.2020

Tips voor Karen Millen korting

Karen Millen folders

Vind je het leuk om – als vrouw zijnde – jouw kledingkast continu aan te vullen? En heb je daarvoor graag voldoende keuze uit de leukste kledingitems? Dan is de kans groot dat je bij Karen Millen wel gaat slagen. Dit modemerk richt zich namelijk volledig op de modieuze vrouw. Op de modieuze vrouw die graag leuke en sierlijke kleding draagt. Mocht dit bij als muziek in de oren klinken, kun je naar hartenlust bij Karen Millen gaan shoppen. Dit merk biedt namelijk veel leuke kledingitems aan, waarbij ze ook regelmatig met leuke aanbiedingen stunten. Door de digitale Karen Millen folders in de gaten te houden, profiteer je van de beste promoties. De ervaring leert in ieder geval dat de kortingen bij Karen Millen hoog op kunnen lopen. Heel hoog zelfs.

Karen Millen België

Op dit moment is Karen Millen in meer dan 100 landen wereldwijd actief. We kunnen dan ook gerust stellen dat dit één van de grootste mode labels van de wereld is. Dat had Karen Willen in 1981 niet kunnen bedenken toen zij haar avontuur aan ging. Samen met Kevin Stanford had zij een lening van 100 pond afgesloten, waarmee ze witte T-shirts gingen verkopen aan vrienden. Dit concept liep al snel goed, waarna Karen Millen in 1983 de eerste winkel opende. Vanaf dat moment was het modemerk niet meer te stoppen. Winkel na winkel werd geopend, terwijl ook meerdere landen aangedaan werden. Op dit moment heeft Karen Millen winkels over de gehele wereld zitten, terwijl het merk ook samenwerkt met verkooppunten. Bij meerdere verkooppunten in ons land kun je daarom ook terecht voor Karen Millen artikelen!

Karen Millen collecties

Het merk Karen Millen komt meerdere keren per jaar met een nieuwe collectie op de proppen. Alle collecties die door dit merk uitgebracht worden, zijn gebaseerd op de laatste mode-items. Opvallend hierbij is dat Karen Millen met enige regelmaat ook ‘zelf bepaald’ wat de mode is. Dit merk is gewoonweg vooruitstrevend én is een gigantische naam in de wereld van mode. Op de website van Karen Millen valt overigens te lezen dat alle kledingstukken een moderne visie met een tijdloze gevoeligheid hebben. In onze ogen is dat een perfecte samenvatting van de populaire collecties van dit merk!

Voor de modieuze vrouw

In het aanbod van Karen Millen zijn uitsluitend producten voor vrouwen te vinden. De doelgroep is overigens al vanaf de oprichting in 1981 hetzelfde; de focus is altijd gericht op vrouwen. Of beter gezegd: op de modieuze vrouwen. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn de items van Karen Millen namelijk altijd gebaseerd op de laatste modetrends. Het leuke hierbij is wel dat Karen Millen hier haar eigen draai aan geeft. Dit zie je aan de collecties van de 10 jaar terug, maar ook aan de meest recente collecties. Met dank aan de collecties is dit merk in ieder geval erg populair bij veel modieuze vrouwen!

Aanbod op de website

Heb je al eens vaker producten van Karen Millen gekocht? Dan weet je als geen ander dat de kwaliteit ook dik in orde is. Mocht je nog nooit items van Karen Millen gekocht hebben, kun je het beste direct de webshop van Karen Millen raadplegen. Via de webshop kun je niet alleen het uitgebreide assortiment inzien, maar ook direct de gewenste producten bestellen. Het bestellen gaat veilig, waarbij je ook nog uit meerdere bezorgmogelijkheden kunt kiezen. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel de gewenste producten in het uitgebreide aanbod vinden. Om dit aanbod zo overzichtelijk mogelijk aan te kunnen bieden, heeft Karen Millen voor meerdere categorieën gekozen: New in, Clothing, Dresses, Curve, Summer, Accessoires, Beauty, Edits en Sale. Onder de laatste categorie vind je de beste promoties van dit moment!

Studentenkorting

Ben je een student? Dan geniet je bij Karen Millen van extra korting. Als je als student een order plaatst, kun je via StudentBeans ‘bewijzen’ dat je een student bent. Zodra je dit bewezen hebt, krijg je nog 10% extra korting op jouw order. Dat is makkelijk verdiend, niet waar?

Nieuwsbrief & social media

Het populaire modemerk Karen Millen is op meerdere social media kanalen actief: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube. Via deze kanalen kun je een hoop inspiratie op doen en word je op de hoogte gehouden van de nieuwste promoties. Dat laatste is ook het geval als je je voor de Karen Millen nieuwsbrief aanmeldt. Via deze nieuwsbrief krijg je ook nog exclusieve aanbiedingen voorgeschoteld!

Over Karen Millen

De Britse detailhandelaar Karen Millen werd al in 1981 opgericht. In de Engelse plaats Witney startte dit bedrijf met het handelen in dameskleding, waarbij de focus onder meer op jassen en avondkleding lag. Door de jaren heen is Karen Millen flink gegroeid; het bedrijf heeft momenteel in meerdere Europese landen winkel. Ook in de Verenigde Staten en in verschillende Aziatische landen is Karen Millen gevestigd.

Via de webshop van Karen Millen kan je het gehele assortiment inzien en de gewenste producten bestellen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Clothing, Dresses, Accessoires, Edits en Sale. Indien je voor de categorie Clothing kiest, krijg je de volgende producten voorgeschoteld: Dresses, Tops, Shirts, Blouses, T-shirts, Coats & Jackets, Workwear, Leather & Suede, Skirts, Trousers, Jumpsuits, Shorts, Jeans, Loungewear, Jumpers, Knitwear, Cardigans en Denim.

Uit deze lijst met producten blijkt direct dat Karen Millen een onwijs uitgebreid assortiment aanbiedt. Voor elke trendy vrouw is het heerlijk om te shoppen bij dit merk; het bedrijf richt zich ook specifiek op de trendy vrouw die er graag verzorgd bij loopt.

Wil je producten bestellen en naar je woonadres laten versturen? Dat is mogelijk; voor een Belgium Express dien je 12,99 euro aan verzendkosten te betalen. Je kunt ook kiezen voor de standaard levering; in dat geval betaal je slechts 7,99 euro aan verzendkosten. De levering neemt hierbij wel enkele dagen langer in beslag.

Wil je de ontvangen producten retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 60 dagen. Om deze retournering in gang te zetten, dien je in te loggen op de website van Karen Millen. Vervolgens kan je een retourlabel aanmaken en het pakketje terug sturen naar Karen Millen.

Voor meer informatie kan je een bericht via Facebook of Twitter sturen, kan je een Whatsapp bericht naar +44 333 311 0882 sturen of kan je een online contactformulier invullen. De support vindt wel uitsluitend in het Engels plaats.

×