Albert Heijn

Albert Heijn folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Albert Heijn

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Populaire Albert Heijn winkels

Tips voor Albert Heijn korting

Klantendienst

Een goede klantenservice is prioritair bij Albert Heijn. U heeft dit vast nog gehoord, maar het is een feit in dit geval. De klantendienst is vlot bereikbaar via een waaier aan kanalen: Whatsapp, Facebook, Twitter, chat en telefonisch. De chatfunctie met direct antwoord is waarschijnlijk nog de meest aangewezen weg. Maar via al deze kanalen staat het personeel klaar om u verder te helpen. Dat blijkt ook uit de slogan “jij bent nummer 1”.

Spaaracties

Albert Heijn organiseert meerdere keren per jaar spaaracties, voor allerlei producten en in verschillende vormen. Door zegels te sparen op uw spaarkaart kon u in het verleden gratis producten bemachtigen. Het principe is eenvoudig, per aankoop aan een bepaald bedrag, ontvangt u een zegel. Eens de spaarkaart vol is, krijgt u de beloning waar u naar uitkeek. Spaaracties zijn meestal nationaal en verschijnen dan ook de folder. Lokale filialen kunnen zelf ook spaaracties organiseren. Die verschijnen logischerwijs niet in de nationale folders waardoor u best ter plekke naar de winkel gaat.

Sociale media

Het Nederlands Albert Heijn heeft tegenwoordig stevig voet aan de grond in België. Ook de sociale media kennen nu hun Belgische variant, die meer dan het volgen waard is. Volg Albert Heijn op Facebook en Instagram om geen enkele actie of promotie meer te missen. Af en toe valt er zelfs iets te winnen!

Albert Heijn Cadeaukaarten

Bij Albert Heijn kunt u ook een ander gelukkig maken. Schenk eens een cadeaukaart van deze supermarkt en de gelukkige kan er nog alle kanten mee op. De kaart is verkrijgbaar in Albert Heijn winkels en uiteraard enkel daar geldig. Het bedrag dat erop mag, kiest u zelf.

Folder: Wekelijkse bonusaanbiedingen

Alle bonussen van Albert Heijn staan in de wekelijkse bonusfolder, die ook digitaal te bekijken is. Op deze pagina vindt u de recentste folders zodat u altijd profiteert van de laatste aanbiedingen. De nieuwe bonusaanbiedingen staan iedere vrijdag online en gaan in op maandag. In de regel zijn ze ook voor één week geldig. Als u in de fysieke winkel bent, herkent u de bonusaanbiedingen aan de – hoe kan het ook anders - oranje prijskaartjes.

Bonuskaart

Dankzij de bonuskaart van Albert Heijn kunt u intekenen op kortingen en promoties. Bonusaanbiedingen zijn met andere woorden enkel geldig wanneer u in het bezit bent van een Albert Heijn Bonuskaart. U kunt de kaart gratis aanvragen in ieder filiaal. Eens de bonuskaart op zak, kunt u ze ook activeren via de website van Albert Heijn. Zo voegt u een extra dimensie toe aan de voordelen en krijgt u promoties op maat. Bijvoorbeeld op producten die u erg vaak koopt.

Prijsfavorieten

Soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien, overstelpt door het ruime aanbod aan producten in de supermarkten vandaag. Albert Heijn helpt u alvast een eind op weg door zelf een selectie te maken van topproducten. Deze prijsfavorieten herkent u aan het typische blauwe duimpje van Albert Heijn. Prijsfavorieten zijn een strenge selectie van producten van topkwaliteit met altijd een lage prijs (in tegenstelling tot promoties die tijdelijk zijn afgeprijsd). Albert Heijn selecteert favorieten in alle categorieën.

Dagelijkse kost

Wat eten we vandaag? Dat is nu eens een vraag die niet altijd even makkelijk te beantwoorden is. Op de website van Albert Heijn vindt u een rijke database aan receptjes voor wanneer u op zoek bent naar inspiratie. Iedereen heeft wel eens dagen waarop men niet weet wat klaar te maken. Naast het recept vindt u ook de benodigde producten, allemaal handig bij elkaar opgelijst. Zo bespaart u nog tijd ook. Tip: neem ook eens een kijkje op het YouTube-kanaal van Albert Heijn, vol met leuke kookfilmpjes en recepten.

De kwaliteitsgarantie: niet tevreden, geld terug

Albert Heijn staat voor kwaliteit en wilt u steeds de beste en meest verse producten voorschotelen. Toch kan het gebeuren dat een product niet helemaal naar wens is of niet aan uw verwachtingen voldoet, om welke reden dan ook. Bij Albert Heijn is dat geen probleem en begrijpen ze dat dit kan gebeuren. Breng gewoon uw product terug naar de winkel en ruil het om voor een nieuw product. Geld terug vragen kan ook, mits vertoon van uw kasticket.

Over Albert Heijn

In 1887 werd in Nederland de eerste winkel van de Albert Heijn geopend. Door de jaren heen is deze supermarktketen uitgegroeid tot de grootste supermarktketen van Nederland. Een logische stap was dan ook om uit te breiden naar België; dat is in de afgelopen jaren dan ook zeker gebeurd. Met ruim 40 winkels in België is Albert Heijn ook in ons land goed vertegenwoordigd.

De winkels van Albert Heijn zitten verspreid door het gehele land. Wil je graag de dichtstbijzijnde vestigingen vinden? Daarvoor kan je de supermarkt locator op de website van Albert Heijn gebruiken. Vul je postcode in en deze tool laat direct de dichtstbijzijnde vestiging zien.

Albert Heijn heeft het assortiment in België aangepast aan de hand van de wensen en voorkeuren van de Belgen. Het assortiment is daardoor niet gelijk aan het assortiment van Albert Heijn in Nederland. Dat geldt echter wel voor de prijzen; Albert Heijn rekent ook in België dezelfde prijzen als in Nederland. Dit zorgt ervoor dat Albert Heijn sommige producten goedkoper aan kan bieden dan andere supermarkten in België.

Het is ook mogelijk om via de webshop van Albert Heijn producten te bestellen. Je hebt daarbij de keus uit het gehele assortiment, inclusief Belgische bonbons, Belgisch brood en Belgisch bier. Als je de producten online besteld, moet je deze vervolgens bij één van de Pick Up points ophalen. Deze Pick Up Points bevinden zich in Gent, in Kontich en in Wilrijk. Het ophalen van de bestelde boodschappen is bij deze Pick Up Points in de meeste gevallen gratis.

Wil je graag in contact komen met de overkoepelende organisatie in België? Daarvoor kan je via Facebook Messenger een bericht sturen of bellen naar 0800 77705. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Ook op zaterdag is de klantenservice van Albert Heijn geopend tussen 08.00 en 20.00 uur.