Rob

Rob folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Rob

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Over Rob

Weinig Belgische firma’s hebben zo’n korte en pakkende naam als deze firma; Rob. Deze firma heeft zich door de jaren heen op twee verschillende gebieden gefocust; Deurbeslag & schuifdeursystemen en Intern transport. In deze takken van sport heeft Rob een vooruitstrevende positie in weten te nemen, aangezien het bedrijf al jarenlang aan het innoveren is. Mede dankzij enkele zeer handige innovaties is Rob uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in ons land. Deze firma werd overigens al in 1939 opgericht en heeft door de jaren heen een indrukwekkende groei doorgemaakt. Rob heeft intussen veel verkooppunten over de gehele wereld en ruim 120 mensen in dienst.

Als je op de website van deze firma een kijkje gaat nemen, dien je direct een keuze te maken: Deurbeslag en schuifdeursystemen of Intern transport. Als je voor de eerstgenoemde categorie kiest, krijg je een compleet aanbod van alle mogelijkheden te zien. Rob ontwerp en levert fraaie deuren voor zowel ín huis als voor de overgang van de huis naar het tuin. Alle deuren zijn in ieder geval van de best mogelijke kwaliteit en kennen veelal dus ook innovatieve technieken.

Als je voor de categorie Intern Transport kiest, krijg je een meer technische website te zien. Een website die zich bijvoorbeeld richt op het inrichten en automatiseren van bedrijfspand, fabrieken en magazijnen.

Op beide gedeeltes van de website kan je klikken op ‘Winkels’, waarna je alle verkooppunten van Rob te zien krijgt. In zowel ons land als in Frankrijk en Nederland heeft Rob meerdere verkooppunten weten te openen. Door direct jouw woonplaats in te vullen, zie je direct waar de dichtstbijzijnde winkel van Rob te vinden is!

Heb je vragen? Je kunt op de verschillende manieren contact opnemen met Rob; via de mail ([email protected]) of via de telefoon (+32 (0)51 74 48 01. Uiteraard kan je ook langsgaan in één van de winkels van deze firma in ons land voor het stellen van jouw vragen.