Cevo

Cevo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Cevo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Cevo korting

Folder

Staat u voor verbouwingen of nieuwbouw? Of wilt u uw woninginterieur een nieuwe look geven? De Cevo folder staat bol van promoties en aanbiedingen om aan de beste tarieven uw slag te slaan. Naast de knalprijzen, zijn er kortingen te vinden voor artikelen uit alle productcategorieën. De folder wordt tweewekelijks uitgestuurd, met telkens nieuwe aanbiedingen. Ontvangt u graag de folder per e-mail? Schrijf u dan snel in door u te vervoegen aan de Cevo-ledenlijst.

Groot assortiment

Al sinds 1976 is Cevo bouwmarkt de thuishaven voor doe-het-zelvers, bouwers en verbouwers. Ondertussen is het uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke bouwmarkt in België. Renoveren, vernieuwen, verbouwen of bouwen, het behoort allemaal tot het repertoire van Cevo Market. De enorme voorraad is een van de troeven die er misschien nog het meeste uitspringt. De bouwmarkt heeft namelijk alles in huis voor uw woonproject: tuinartikelen, keukens, sanitair, interieur, verlichting en veel meer. Één adres voor al uw benodigdheden, dat is handig, toch?

Gespecialiseerde diensten

Dat Cevo Market een ruim assortiment heeft, behoeft geen betoog. Maar wist u dat deze bouwmarkt ook een ruim aanbod aan diensten in huis heeft? Een verbouwing, renovatie of nieuwbouw project starten, is voor leken niet altijd eenvoudig. Daarom staan de professionele plaatsers en aannemers waarmee Cevo Market samenwerkt graag klaar om u van advies te voorzien. Zij plannen samen met u de verbouwing van begin tot einde. Neem contact op met de medewerkers van Cevo Market voor een eerste verkennend gesprek. Goede raad is duur, zo luidt het spreekwoord, maar niet bij Cevo Market. Voor deskundig advies kunt u bouwen op de jarenlange expertise van deze bouwmarkt.

Webshop of kom langs

De producten van Cevo Market zijn eenvoudig te bestellen via de webshop of in de winkel zelf in Westerlo. Al is het wel mogelijk dat niet alle producten in de winkel voorradig zijn. Het aanbod online is meestal ruimer dan in de winkel. Aarzel niet om naar de beschikbaarheid van een bepaald product te vragen door te bellen naar de klantendienst van Cevo Market. Het ruime aanbod aan producten is op de website ingedeeld in categorieën zoals “interieur”, “tuinartikelen”, “bouwmaterialen”, en vele andere. Maak gretig gebruik van de filters en zoek het artikel dat u wenst!

Thuisbezorging mogelijk

Nadat u producten online bestelt bij Cevo Market heeft u de keuze voor levering of afhalen. Als u opteert voor afhaal krijgt u een mail wanneer uw bestelling klaarstaat. Vervolgens gaat u gewoon naar de winkel wanneer het u past om de producten op te pikken. Daarnaast is ook levering een optie. Dit gebeurt mogelijk door Cevo zelf. In dat geval wordt u telefonisch gecontacteerd om een leverdatum af te spreken. Cevo doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, binnen een termijn van 8 werkdagen. Een andere leveringsmethode is via Getax. Deze firma bezorgt uw bestelling binnen twee werkdagen tot bij u. de kosten van levering hangen af van het artikel. U ziet steeds de specifieke kosten op het moment dat u uw bestelling plaatst, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Veilig online betalen

Online winkelen is inmiddels al zo goed ingeburgerd dat het vertrouwen erin erg is toegenomen. Terecht, want meestal is er weinig reden tot twijfel. Ook bij Cevo Market betaalt u makkelijk online in alle veiligheid, via de door u gewenste betaalmethode. Bancontact, Visa, Mastercard, Maestro, bankoverschrijving, noem maar op. De meeste betaalmethoden zijn voorhanden, ook met QR code.

Scherpe prijzen

Grote werken zoals nieuwbouw en renovaties nemen een stevige hap uit het budget. Goed op de prijzen letten is dan ook een must voor de meeste klanten. Cevo Market is zich hier goed bewust van en streeft steeds naar scherpe prijzen. Geregeld zijn er ook afgeprijsde artikelen te vinden. Dit zijn de zogenaamde “knalprijzen”.

Sociale media

Cevo Market is actief op sociale media, met name Facebook en Instagram. Dit zijn ideale kanalen om op de hoogte te blijven van promoties en laatste nieuwtjes. Soms worden er ook originele cadeautips gedeeld, bijvoorbeeld voor vaderdag. Ook als de nieuwe folder beschikbaar is, volgt er ongetwijfeld een Facebook post. Volg het goed op want veel promoties zijn tijdelijk beschikbaar. Snel zijn is de boodschap.

Deskundig personeel

Bouwmateriaal en alle bijhorende benodigdheden in de meeste brede zin zijn voor gewone sterveling soms een ver-van-mijn-bed-show. Daarom staat het personeel van Cevo Market altijd paraat om u verder te helpen. Aarzel niet om rechtstreeks uw vragen te stellen per telefoon of e-mail. Voor specifieke vragen over een bepaald product kunt u rekenen op de expertise van het Cevo Market personeel.

Over Cevo

In ons land kunnen we bij meerdere bouwmarkten terecht voor het aanschaffen van allerlei producten. Naar eigen zeggen is Cevo de grootste onafhankelijke bouwmarkt in ons land. Het bedrijf heeft weliswaar maar één vestiging, maar heeft wel een zeer uitgebreide webshop. Een webshop waar vrij weinig andere bouwmarkten aan kunnen tippen.

In 1976 werd door de heer Frans Celen het bedrijf Cevo opgericht. Het bedrijf begon als een familiebedrijf met zo’n 5 medewerkers, maar groeide al snel uit tot de grootste onafhankelijke en toonaangevende bouwmarkt van ons land. Naar eigen zeggen is Cevo dé ideale partner voor klussers, bouwers en verbouwers. De vestiging van Cevo is gevestigd in Westerlo en is behoorlijk groot te noemen.

Dat geldt echter ook voor de webshop van Cevo. Het is voor alle klussers, bouwers en verbouwers mogelijk om alle gewenste producten via de webshop van Cevo te bestellen. Om het uitgebreide assortiment overzichtelijk te kunnen tonen, heeft Cevo voor de volgende categorieën gekozen: Tuinartikelen, Keuken, Sanitair, Bouwmaterialen, Interieur, Doe-het-zelf, Gereedschap, Airco & Verwarming, Fiets & Auto, Verlichting en Diversen. Alle producten die aangeboden worden, zijn van de beste merken. Onder meer Bosch, Makita en Festool maken onderdeel uit van het assortiment van Cevo.

Bij het bestellen van de artikelen moet je goed op de verzendkosten letten. Per bestelling en per product wordt namelijk aangegeven wat de verzendkosten zijn. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Dit recht heb je echter niet op alle producten van Cevo; doe hiervoor dan ook altijd navraag naar bij de klantenservice van Cevo.

De klantenservice van Cevo is elke dag bereikbaar via het mailadres [email protected]. Ook kan je bellen naar +32 14 53 95 03 of een online contactformulier invullen. Heb je vragen over de winkel van Cevo? Dan kan je het beste bellen naar +32 14 54 44 28.