Crack

Crack folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Crack

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Crack korting

Folder

De maandelijkse folder van Crack bundelt de laatste aanbiedingen en promoties in een handig overzicht. Neem zeker een kijkje want de kortingen vliegen de deur uit aan soms heel hoge percentages. Bij aankoopschijven van een bepaald bedrag maakt u zelfs aanspraak op royale cadeaucheques. Bekijk de folder online op de website van Crack of op deze pagina zelf. U kunt ook steeds uw e-mail adres achterlaten om zo op de hoogte gebracht te worden telkens er een nieuwe folder verschijnt. De folder is een feest van kortingen en promoties, maar naast de folder beschikt Crack over tal van gratis catalogi, waar u rustig het hele aanbod kunt ontdekken. Zo zijn er catalogi voor woonkamers, salons, slaapkamers, keukens en meer.

Teken uw keuken, gratis

Al vele jaren is Crack een expert op het gebied van keukens. Bij een bezoek aan de toonzaal kunt u altijd advies vragen aan de aanwezige keukenspecialisten. Zij gidsen u graag door het rijke aanbod en beantwoorden al uw vragen. Qua apparatuur, biedt Crack dan weer alle grote elektromerken aan, zodat uw kookkunsten nog beter tot hun recht komen. De applicatie Design@web zorgt er zelfs voor dat u een duidelijk beeld van uw toekomstige keuken krijgt, lang voor u tot aankoop of installatie overgaat. Inderdaad, in deze handige tool tekent u gewoon de keuken van uw dromen en stuurt deze vervolgens door naar de experten van Crack. Zij werken uw project uit en vertalen het naar een offerte op maat, zodat u in alle rust kan beslissen, zonder verplichtingen. Het mooiste van al: deze dienst is volledig gratis!

Showroom (alle dagen open)

Meubelen en Keukens Crack beschikt over een uitgebreide showroom waar u naar hartenlust kunt komen shoppen. Geef uw ogen de kost aan het uitgebreide assortiment van meubelen en keukens. Kom bovendien wanneer u maar wilt, want de showroom is alle dagen open, zelfs op zon- en feestdagen. Parkeer uw auto gratis op de ruime parking naast de winkel.

Tips en advies

Bent u op zoek naar nieuwe meubels en u weet niet zo goed waar te beginnen? U bent niet de enige. Meubelen en Keukens Crack geeft daarom een aantal tips om u op weg te helpen. Ontdek dankzij de tips waar u op moet letten bij het kiezen van meubels. Zo bent u perfect voorbereid wanneer u overgaat tot aankoop of wanneer u op bezoek gaat in de showroom. Alles goed afmeten is de eerste en misschien wel belangrijkste stap. Denk goed na over de invulling van de ruimte en over de functie die het meubelstuk dient. Pas nadat alle praktische vragen goed zijn doordacht, komt de keuze voor stijl die past bij uw woning. Een laatste cruciaal criterium om rekening mee te houden, is natuurlijk het budget. Ga naar de website van Meubelen en keukens Crack voor meer tips en advies.

Gratis levering

Meubelen & Keukens Crack zorgt voor levering van uw bestelling, tot in uw woning als de omstandigheden dit toelaten. In appartementen brengen ze meubelen per trap tot maximaal de vierde verdieping. Levering is gratis bij aankopen vanaf € 300 – wat bij meubilair geen onredelijke ondergrens is.

Gratis stockage

Een meubelstuk is vaak nogal log en niet zo makkelijk te verplaatsen of installeren. Stel dat u eindelijk uw favoriete meubel heeft gevonden, maar u heeft nog geen plek om het te zetten – bijvoorbeeld om dat u in verhuis zit of gewoon nog met overtollige oude meubelstukken zit. Dan biedt Meubelen en keukens Crack u de mogelijkheid om de nieuw gekochte meubels gratis te stockeren in hun magazijn. De meubels mogen er tot maar liefst zes maanden blijven staan (vanaf de aankoop ervan). Zo krijgt u alle tijde om uw woning goed te organiseren en de meubelen te plaatsen wanneer het u past. Contacteer de klantendienst van Meubelen en keukens Crack voor meer informatie over stockage.

Klantendienst

Voor vragen over levering, bestelling of gewoon voor suggesties of algemene vragen, is er de altijd behulpzame klantendienst van Meubelen en keukens Crack. Stel gewoon uw vraag via het daartoe voorziene formulier op de website en u ontvang snel een antwoord. Ook in de showroom staat het personeel klaar om u te helpen. Kwalitatieve dienstverlening is en blijft de prioriteit. Bovendien geniet u in de showroom van een aangenaam kader met gratis wifi en een gezellige bar.

Blijf op de hoogte

Volg Meubelen & Keukens Crack via één van de kanalen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Via een nieuwsbrief, blog en sociale media deelt deze meubelwinkel geregeld inspirerende content voor uw droominterieur.

Over Crack

In het jaar 1974 werd het Belgische bedrijf Crack opgericht. Dit bedrijf richtte zich vanaf het allereerste moment op het aanbieden van kwalitatieve meubelen tegen lage prijzen. Dit concept sloeg al snel aan, waardoor het bedrijf wist te groeien. Hedendaags is het bedrijf nog steeds een gekende speler in de Belgische markt van meubels. Familiaal, kwalitatief, betrouwbaar, servicegericht en betaalbaar zijn de sleutelwoorden binnen dit bedrijf. De showroom van Crack is gevestigd in Ieper; daar ben je aan het juiste adres voor het bekijken én aanschaffen van alle meubelen.

Via de website kan je echter ook een compleet overzicht vinden van alle meubelen. Om het overzichtelijk te houden, heeft Crack ervoor gekozen om verschillende categorieën te hanteren: Woonkamers, Salons, Slaapkamers, Keukens, Tafels & Stoelen, Opbergkasten, Bureaus en Expomodellen. Per categorie vind je een divers aanbod van kwalitatieve meubelen tegen lage prijzen terug. De meubelen zijn in allerlei verschillende soorten en kleuren te vinden; al met al heb je dus voldoende keus. Via de website is het overigens óók mogelijk om volledig zelf een keuken te ontwerpen.

Heb je online de perfecte meubelen gevonden? Dan kan je deze ook online bestellen en thuis laten bezorgen. Als de orderwaarde boven de 300 euro ligt, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. De verzending wordt door de klantenservice in overleg met jou volledig afgestemd. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Dan vraagt Crack om contact met de klantenservice op te nemen.

De klantenservice is op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bereikbaar tussen 09.30 en 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 57 220 770 of een mail sturen naar [email protected]. Via Facebook, Instagram en een online nieuwsbrief kan je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en promoties.