Joker

Joker folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Joker

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Euroreizen
Solmar
Herman & Vandamme Busreizen
Vakantieveilingen
BungalowSpecials.be
HotelSpecials
Joker
KILROY
Booking.com
Rentalcars.com
Hertz
Thomas Cook
Sunweb
Sunparks
Sunjets
Ruiterplaat
Roompot
Neckermann Reizen

Populaire folders

Tips voor Joker korting

Joker folders

Wil jij komende zomer weer van een heerlijke vakantie genieten? Of wil je juist in de wintervakantie een indrukwekkende reis gaan maken? Ongeacht wat voor reis je wilt gaan maken, ben je hiervoor bij Joker aan het juiste adres. Bij deze touroperator kun je uit tal van soorten reizen en bestemmingen kiezen. Eigenlijk biedt deze touroperator reizen over de gehele wereld aan. Je geniet bij Joker niet alleen van een indrukwekkend aanbod, maar ook nog van scherpe prijzen. Sterker nog; Joker stunt regelmatig met indrukwekkende aanbiedingen. Via de Joker website blijf je op de hoogte van de beste promoties. Klik hiervoor op de website op ‘Promoties’ en verwonder je vervolgens over de interessante kortingen!

Joker België

Avontuur, ontmoeting en vakantie. Dat zijn de drie kernwaarden waar het bij Joker omdraait. Deze touroperator doet er alles aan om jou van het gewenste avontuur te voorzien én om jou onvergetelijke vakanties aan te bieden. Dit gaat Joker bijzonder goed af; het bedrijf heeft door de jaren heen een flinke naam in ons land opgebouwd. Voor de historie van Joker moeten overigens terug naar het jaar 1968. In dat jaar gaan een paar studenten met elkaar op reis. Meerdere Oost Europese landen worden aangedaan, waarbij de studenten de nodige inspiratie op doen. Ze besluiten dan ook om deze inspiratie in 1971 om te zetten naar een daadwerkelijk bedrijf; dat is het startschot van het bedrijf Joker. Eigenlijk vanaf 1971 heeft Joker een immense groei door weten te maken! Een groei die ook terug te zien is in de hoeveelheid Joker kantoren in ons land; in meerdere plekken in ons land vind je de reiskantoren van deze touroperator.

Verschillende soorten reizen

Gaat jouw voorkeur uit naar een groepsreis? Heb jij het liefste een individuele reis? Reis je het liefste met een camper? Ga je graag met het vliegtuig op vakantie? Of pak je graag de auto voor een onvergetelijke vakantie? Ongeacht waar jouw voorkeuren naar uit gaat, ben je bij Joker aan het juiste adres. Deze touroperator biedt namelijk allerlei soorten reizen aan. Het gaat hierbij om een combinatie van groepsreizen en individuele reizen. Ook is het mogelijk om bij Joker alleen maar vliegtickets te boeken. Doordat je bij Joker uit ongekend veel reizen kunt kiezen, kun je altijd de vakantie van jouw dromen gaan boeken.

Verschillende soorten bestemmingen

Als je een vakantie via Joker wilt boeken, heb je de keus uit ongekend veel bestemmingen. Zo kun je kiezen uit veel Europese landen, maar ook uit allerlei landen op andere continenten. Weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Via de website van Joker kun je ook direct de nodige inspiratie op gaan doen. Zo kun je bijvoorbeeld een keuze maken tussen verschillende continenten. Als je echt het avontuur (en de kou) op wilt zoeken, kun je hierbij ook nog voor de categorie ‘Poolgebieden’ kiezen. Al met al kan gesteld worden dat Joker ongemeen veel reizen naar veel bestemmingen aanbiedt.

Aanbod op de website

Wil jij graag een leuke vakantie gaan boeken? Dan ben je hiervoor in één van de reiskantoren van Joker aan het juiste adres. Indien je liever jouw reis online boekt, is dat mogelijk via de website van Joker. Via de website van Joker kun je overigens ook veel inspiratie op gaan doen. Zo kun je de ideale reis gaan zoeken, kun je de gewenste bestemming uitkiezen en kun je uit verschillende reisformules kiezen. Dankzij de overzichtelijke website van Joker is het eigenlijk een feestje om jouw nieuwe reis uit te zoeken. Je hebt hierbij ook nog eens de keus uit heel veel reizen en bestemmingen. Eigenlijk biedt Joker alles wat je nodig hebt voor het boeken van een heerlijke vakantie/reis!

Inspiratie & Advies

Weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Dan kun je langsgaan bij één van de Joker reiskantoren. De deskundige reisadviseurs kunnen jou van perfect advies voorzien. Tevens kun je via de website de Joker Brochures downloaden. In deze brochures vind je de mooiste reizen en de tofste bestemmingen. Via de website van Joker is het overigens ook prima mogelijk om inspiratie op te doen. Als je alleen al naar de lijst van bestemmingen kijkt, raak je geïnspireerd. Verlegt je grenzen; het is niet voor niets de slogan van Joker.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van de beste Joker promoties? Dat doe je door je voor de nieuwsbrief van Joker aan te melden. In deze nieuwsbrief tref je overigens ook de beste reistips aan, volledig afgestemd op de actualiteit. Via Facebook, Twitter en Instagram blijf je ook op de hoogte van deze touroperator!

Over Joker

Wil je een gave vakantie gaan boeken? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een leuke vakantie? Dan ben je bij de Belgische firma Joker aan het juiste adres. Deze firma heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van onvergetelijke reizen. De focus ligt hierbij niet op één soort reis, maar het aanbod is juist vrij divers te noemen. Mede hierdoor is de kans groot dat je via Joker de gewenste reis kunt vinden én kunt boeken!

Als je op de website een kijkje neemt, zie je direct meerdere mogelijkheden naar voren komen. Als je in de menubalk op Vliegtickets klikt, kan je direct vliegtickets boeken. Als je op bestemmingen klikt, zie je een complete lijst met alle continenten naar voren komen. Per continent kan je vervolgens per land naar de gewenste reis gaan zoeken. Ook is het mogelijk om op reisformule te selecteren. Juist hierbij zie je dat het aanbod van Joker zo divers is. Je kunt hierbij namelijk kiezen tussen de volgende soorten reizen: Groepsreizen, Individuele reizen, Reizen met een huurwagen, Reizen met de camper, Vliegtickets, Reizen op maat of Hotel boeken.

Ongeacht naar wat voor soort vakantie jouw voorkeur gaat; bij Joker kan je een geschikte reis vinden. Het is vervolgens ook mogelijk om deze reis direct via de website van Joker te boeken. Bij het boeken is het wel verstandig om goed naar de annuleringsmogelijkheden te kijken. Mocht je er niet 100% zeker van zijn, kan het aan te raden zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook is het verstandig om de voorwaarden, met betrekking tot bijvoorbeeld de aanbetaling e.d., goed raad te plegen.

Heb je vragen? Of wil je van advies worden voorzien? Dan kan je op werkdagen van 11.00 tot 16.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Joker. Daarvoor kan je een mail sturen naar [email protected], een online contactformulier invullen of bellen naar 015 40 75 58.