IKEA

IKEA folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor IKEA

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor IKEA korting

IKEA folders

Wil je nieuwe meubelen aanschaffen? Wil je hier niet al te veel voor betalen, maar wel genieten van een prima kwaliteit? Dan ben je bij IKEA aan het juiste adres. Dit merk is in de afgelopen decennia eigenlijk uitgegroeid tot de beste aanbieder van betaalbare meubelen. Meubelen die jezelf in elkaar moet zetten en waar je dus een niet al te fors bedrag voor hoeft te betalen. Daarbij stunt IKEA ook nog regelmatig met leuke aanbiedingen. Aanbiedingen die je niet in een speciale IKEA folder kunt vinden, maar die je wél online kunt vinden. Op de website van IKEA kun je op 'Promoties' klikken, waarna je direct alle aanbiedingen inzichtelijk krijgt.

IKEA België

Voor de oprichting van IKEA moeten we naar Zweden. Dat het merk uit dit land komt, is nog steeds aan veel dingen zichtbaar. Zo bestaat de gehele huisstijl uit de kleuren van de Zweedse vlag; blauw en geel. Daarnaast hebben ook alle meubelen uit het assortiment van IKEA een Zweedse naam gekregen. Dat neemt echter niet weg dat dit bedrijf in veel andere Europese landen ook immens populair geworden is. Dat is ook het geval in ons land; IKEA heeft in ons land 8 verschillende vestigingen geopend. In deze vestigingen vind je het uitgebreide aanbod én kun je gebruik maken van aanvullende diensten. Een overzicht van alle vestigingen vind je op de Belgische website van IKEA.

IKEA Family

Sinds enige tijd kun je onderdeel worden van de officiële Ikea familie. Als je een onderdeel van deze leuke familie bent, geniet je binnen de kortste keren van leuke voordelen. Je kunt hierbij denken aan extra aanbiedingen, maar ook aan een financiersmogelijkheid. Tevens koopt IKEA jouw oude meubelen over, kun je in de vestigingen van IKEA van een gratis warm drankje genieten en krijg je 15% korting op de zonnepanelen van IKEA. Via de website van IKEA kun je je direct als Family member aanmelden, waarna het genieten direct begint. Nadat je dat gedaan hebt, ontvang je overigens ook direct de IKEA Family nieuwsbrief via de mail!

Shoppen per ruimte

Ben je wel eens in één van de vestigingen van IKEA geweest? Als dat het geval is, weet je dat de winkels zeer slim ingericht zijn. Je moet namelijk de gehele winkel doorlopen, waarbij je continu in verschillende ruimtes terechtkomt. Dat is niet alleen het geval in de vestigingen, maar ook in de webshop van IKEA. Ook online kun je per ruimte shoppen. Zo kun je kiezen voor producten voor in de tuin, voor in jouw thuiskantoor, voor in de babykamer, voor in de wasruimte, voor in de woonkamer en voor in de keuken. Eigenlijk geniet je bij IKEA van een dusdanig uitgebreid aanbod dat je jouw gehele huis met de producten in kunt richten!

Aanbod op de website

Wil je graag het uitgebreide aanbod van IKEA direct inzien? Dan kun je daarvoor ook online terecht. Zoals hierboven al gesteld, kun je online per ruimte shoppen. Het is daarnaast ook mogelijk om per productsoort te shoppen, waarbij je de keus uit meer dan 20 verschillende productcategorieën hebt. Opvallend detail hierbij is dat je sinds enige tijd ook voor zonnepanelen bij IKEA aan het juiste adres bent. Heb je online de gewenste producten gevonden? Met enkele klikken op de knop kun je deze bestellen en thuis laten bezorgen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de bestelde producten af te halen in één van de IKEA vestigingen. De ervaring leert dat dit bijzonder makkelijk gaat.

Inspiratie & advies

Wil jij graag inspiratie op doen voor de inrichting van jouw huis? Ook daarvoor ben je op de website van IKEA aan het juiste adres. Op de website van IKEA kun je namelijk op ‘Catalogus en Brochures’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je direct leuke inspiratie op doen. Ook kun je online op ‘Planners’ kiezen, waarna je toegang krijg tot speciale software. Software waarmee je de woonkamer of keuken van jouw dromen kunt ontwerpen. Mocht je liever advies van een specialist krijgen, kun je daarvoor terecht in één van de IKEA vestigingen.

Nieuwsbrief, app & social media

Zoals hierboven al aangegeven, kun je je aanmelden door de IKEA nieuwsbrief. Het is daarnaast ook mogelijk om de speciale IKEA app te downloaden, waarmee je van de nodige functies geniet. Zo kun je gemakkelijk het uitgebreide aanbod inzien en kun je een verlanglijstje voor jezelf opstellen. Tot slot is het ook goed om te weten dat je IKEA via verschillende social media kanalen kunt volgen: Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Over IKEA

Welke bouwmarkt is nou zó populair als de Ikea? Over de gehele wereld zijn vestigingen van deze Zweedse gigant te vinden en zo ook in België. In Anderlecht, Arlon, Gent, Hasselt, Liège, Mons, Zaventem en Wilrijk zijn de immense vestigingen van de Ikea te vinden. Bij deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor het kopen van allerlei meubelen en accessoires voor in huis. Wil je graag naar één van deze vestigingen toe? Raadpleeg dan vooraf even de openingstijden via de website van de Ikea.

Het is daarnaast ook mogelijk om via de Belgische webshop van Ikea orders te plaatsen. Deze orders kan je naar huis laten sturen, maar je kunt ze ook ophalen in één van de vestigingen van de Ikea. Hierbij heeft de Ikea speciaal gezorgd voor verpakkingen die relatief makkelijk in de auto mee te nemen zijn. Het is dus niet per sé noodzakelijk om een grote bestelbus of aanhanger te huren.

Als je op de webshop producten in je winkelmandje plaatst, geeft het systeem exact de verzendkosten aan. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen producten en het soort levering dat voor die producten het handigste is. Logischerwijs dien je voor grote(re) pakketten meer aan verzendkosten te betalen dan voor de kleine(re) pakketten. Ben je niet tevreden met het ontvangen product? Dan heb je 365 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt deze producten gratis retourneren in één van de Ikea winkels, maar je kunt de producten ook betaald terug sturen. Daarbij dien je de retourkosten dus wel zelf te betalen.

De klantenservice van de Ikea is op werkdagen + zaterdag bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar +32 2 719 19 22. Het is daarnaast ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om je vragen te stellen in één van de Ikea winkels.