Beenhouwerij Colruyt

Beenhouwerij Colruyt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Beenhouwerij Colruyt

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Tips voor Beenhouwerij Colruyt korting

Rode prijzen

Colruyt staat natuurlijk voor lage prijzen. Voor de Colruyt beenhouwerij is dat niet anders. Rode prijzen staan voor verlaagde prijzen. Oftewel, goedkoper dan het gewoonlijk tarief. Bekijk zeker welke producten een ‘rode prijs’ hebben want het loont de moeite. Weet wel dat niet in alle filialen dezelfde producten een rode prijs hebben. Het hangt af van de locatie en beschikbaarheid van het filiaal in kwestie. Duid via de website het filiaal aan in uw buurt en geef aan wanneer (dag en tijdstip) u langskomt. Deze specifieke informatie zorgt ervoor dat u precies weet van welke rode prijzen u profiteert.

Altijd laagste prijs

Wie Colruyt zegt, zegt lage prijzen. Deze supermarktketen garandeert dat het altijd de laagste prijs biedt voor haar producten. Ziet u ergens anders een identiek product aan een lagere prijs? Laat het dan weten aan het Colruyt-personeel en zij passen de prijs aan. Het volstaat om een eenvoudig formulier in te vullen op de website van Colruyt. Eens in de winkel of webshop herkent u de afgeprijsde producten aan de rode kleur. De rode prijs geeft aan dat het product in promotie is of dat de prijs is veranderd omwille van een lagere prijs in een andere winkel. Kortom, bij Colruyt weet u dat u nooit meer betaalt dan elders.

Collect & Go

Net als bij de gewone Colruyt supermarkt, haalt u ook in de beenhouwerij uw boodschappen af via Collect & Go. Het systeem is eenvoudig: vul gewoon uw virtuele winkelkar, waar en wanneer u wilt. Het Colruyt-personeel doet uw boodschappen dan in uw plaats. Kom vervolgens uw pakket ophalen in een Colruyt afhaalpunt in uw buurt. Betalen gebeurt op het moment van afhaling. Tip: download de Collect&Go app zodat u altijd en overal gemakkelijk boodschappen kunt bestellen. Uiteraard geniet u ook via Collect & Go van kortingen en rode prijzen, net als wanneer u fysiek gaat winkelen.

Kwaliteitsgaranties

De Colruyt beenhouwerij staat garant voor kwalitatieve en verse producten. Dankzij haar eigen vleescentrale (Vlevico) is het zeker van de versheid. Daarnaast werkt Colruyt samen met een kleine groep trouwe leveranciers. Een jarenlange samenwerking resulteerde in een sterke vertrouwensrelatie tussen beide. Het vlees komt bovendien grotendeels uit België. Een strikt lastenboek legt de strenge kwaliteitseisen ook formeel vast. Geen enkele leverancier mag onder de vereiste standaarden gaan met betrekking tot onder andere dierenwelzijn, kwaliteit en dierenvoeding. Bovenop de strenge eisen naar de leveranciers toe, voorziet Colruyt strikte interne en externe controles in de eigen vleescentrale en beenhouwerijen zelf.

Vakmanschap

Beenhouwerij is een oud ambacht dat de nodige training vereist. Met veel toewijding zorgt de beenhouwer voor de beste vleesbereidingen. Dankzij ervaring en kennis weet hij of zij het beste uit een stuk vlees te halen. Bij Colruyt is dat niet anders. Alle beenhouwers beschikken over een beenhouwersdiploma of krijgen – als ze geen diploma hebben – een opleiding. Zo’n opleiding resulteert na enkele jaren in een bekwaamheidscertificaat. Uiteraard wordt er ook streng toegezien op hygiëne zodat alles proper verloopt. Dankzij dit vakmanschap leveren de Colruyt beenhouwers vlees en bereidingen van de bovenste plank en dit aan scherpe prijzen.

Ruim assortiment

Het aanbod bij de Colruyt beenhouwerij moet niet onderdoen voor andere beenhouwers. Integendeel zelfs; het assortiment is erg divers en uitgebreid. Vleesbereidingen zoals worsten en gehakt zijn vers bereid volgens het eigen recept. Ook aan charcuterie is er een ruime keuze. Naast klassieke vleesbereidingen vindt u er bereide gerechten zoals lasagnes of pizza’s, maaltijdschotels en andere traiteurgerechten. Zin in gourmet of barbecue? Uiteraard vindt u dit ook bij de Colruyt beenhouwerij!

Culinaire tips en recepten

Gepassioneerde hobbykoks en liefhebbers van een lekker stukje vlees, laat u inspireren door de experten bij de Colruyt beenhouwerij. Op zoek naar de perfecte gaartijd voor uw gebraad? Raadpleeg dan de “gebraadwijzer”. Daar vindt u gaartijden voor verschillende vleessoorten in verschillende bereidingen. Lamsbout natuur of liever gevulde kalkoen, het staat allemaal netjes uitgelegd in de gebraadwijzer. Maar gebraad is een categorie op zich, steak is een ander paar mouwen. Daarom is er specifiek voor steak ook de “steakwijzer”. Voor elke soort steak vindt u er de aanbevolen braadwijze zodat u voortaan steeds perfect gebakken stukken bereidt. Ontvangt u graag culinaire tips rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan in op de maandelijkse “Lekker koken nieuwsbrief” en geniet iedere maand van ideetjes, recepten en praktische tips voor in de keuken.

Mijn beenhouwerij

Geef in de Colruyt Beenhouwerij website aan bij welk filiaal u meestal langsgaat. Door “Mijn beenhouwerij” aan te duiden, ziet u steeds de aanbiedingen, rode prijzen en andere voordelen die in uw winkel beschikbaar zijn. Bovendien ziet u zo ook het juiste assortiment. Aan de hand van uw persoonlijk account houdt u gemakkelijk het overzicht van uw bestelgeschiedenis en kunt u uw eigen boodschappenlijstje bijhouden.

Over Beenhouwerij Colruyt

Ben je een ware liefhebber van een heerlijk stukje vlees? Dan kan je niet om Beenhouwerij Colruyt heen. Bij deze Belgische firma vind je een onwijs uitgebreid aanbod van hoogwaardig vlees. Ook andere gerechten maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment.

Het bedrijf heeft een uitgebreide webshop waarop je het gehele assortiment in kunt zien. Daarnaast heeft het bedrijf ook onwijs veel beenhouwerijen door het gehele land verspreid. Bij deze beenhouwerijen ben je uiteindelijk aan het juiste adres voor het kopen van het vlees, de salades en/of één van de andere gerechten. Tevens kan je via de website de huidige aanbiedingen terugvinden.

In het assortiment van Beenhouwerij Colruyt zijn onwijs veel verschillende gerechten te vinden. De focus ligt daarbij op het vlees, getuige de verschillende categorieën binnen het assortiment: Kalfsvlees, Lamsvlees, Gevogelte, Gepaneerd gevogelte, Konijnenvlees en Paardenvlees. Behalve al dit vlees heeft Beenhouwerij Colruyt nog veel meer in het aanbod. De rest van het assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën: Pensen, Bijgerechten, Sausen, Bereide gerechten, Salades, Pasteien, Charcuterie gekookt/gebakken, Charcuterie gezouten/gerookt, Charcuterie van gevogelte, Gekookte/gedroogde ham en Salami.

In het assortiment van Beenhouwerij Colruyt is dus alles te vinden voor een heerlijke maaltijd. Als je een ware Bourgondiër bent, is dit dé winkel voor alle lekkere ingrediënten en gerechten. Op de website van het bedrijf kan je bovendien allerlei inspiratie vinden. Het bedrijf heeft verschillende recepten uitgewerkt en geeft je ook meerdere culinaire tips. Met deze tips is het koken van een heerlijke maaltijd nog leuker en makkelijker. De producten van Beenhouwerij Colruyt komen daarbij uiteraard prima van pas.

De klantenservice van Beenhouwerij Colruyt is de gehele week tussen 07.00 en 20.00 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 02 345 2345. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om naar één van de vele beenhouwerijen van het bedrijf te gaan. Deze zijn door het gehele land te vinden.