Eten & Drinken

Keurslager folders

Ontvang nu korting bij Keurslager met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Populaire folders

Tips voor Keurslager korting

Keurslager folders

Heerlijke smaakvolle recepten; daarvoor ben je bij Keurslager aan het juiste adres. Deze firma richt zich uitsluitend op vlees, traiteurgerechten en charcuterie. Al decennialang laat de firma blijken dat hen dit bijzonder goed af gaat. Je geniet van heerlijke smaken, van duurzame producten én van interessante prijzen. Dat laatste is met name te danken aan de promoties waar Keurslager regelmatig mee stunt. Deze promoties zijn duurzaam, maar kunnen voor jou wel een flinke besparing opleveren. Via de website van Keurslager blijf je op de hoogte van de promoties. Je kunt ook bij de Keurslager winkel bij jou in de vestiging regelmatig een kijkje nemen voor de beste promoties!

Keurslager België

Op de website van Keurslager valt een duidelijke spreuk te lezen: je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Hiermee geeft de firma eigenlijk aan dat zij meer te bieden hebben dan de ‘normale’ slagers. Iets wat de firma in de afgelopen jaren inderdaad bewezen heeft. De firma werd al in 1946 in Nederland opgericht, waarna het bedrijf ook de overstap naar ons land gemaakt heeft. Wij kunnen alweer een geruime tijd genieten van de drie belangrijkste kernwaarden bij Keurslager: prima service, vers en veilig. Juist dankzij deze kernwaarden kun je bij Keurslager uitgaan van een topkwaliteit. Een topkwaliteit die je bij elk avondmaal proeft.

Recepten

Ben je een beetje inspiratieloos geworden met betrekking tot recepten? Vind je het lastig om dagelijks lekkere recepten te bedenken? En kun je daarom wel enige hulp op dit gebied gebruiken? Dan doe je er verstandig aan om de website van Keurslager te checken. Op de website van Keurslager kun je op ‘Recepten’ klikken, waarna je een compleet overzicht van honderden recepten te zien krijgt. Handige hierbij is dat de recepten ook nog in categorieën onderverdeeld zijn, waaronder Hapjes, Lekker Idee, Italiaanse kost, Typisch Belgisch en Vleeswaren. Met dank aan deze recepten weet je ongetwijfeld veel inspiratie op te doen!

Ambacht

Binnen deze firma staat ambachtelijke bereiding van vlees centraal. Je kunt bij Keurslager terecht voor een heerlijk stukje vlees, maar daar houdt het niet bij op. Nee, de slager voorziet je ook graag van het beste advies. Het beste advies om het stukje vlees op de lekkerste manier te bereiden. Op dit gebied gaat een Keurslager net een stapje verder dan een normale slager. Bij deze firma gaat het echt niet alleen om het vlees, maar oom om de bereiding van het vlees. Door een stukje vlees op de juiste manier te bereiden, wordt het vlees immers nóg lekkerder.

Blogs op de website

Wil je graag meer informatie over Keurslager of over het aanbod van Keurslager? Daarvoor ben je op de website van deze firma aan het juiste adres. Op de website kun je namelijk op ‘Blog’ klikken. Je komt vervolgens op een pagina uit met allerlei blogartikelen. Deze blogartikelen hebben betrekking op het aanbod van Keurslager, maar ook op bijvoorbeeld tips en inspiratie. Tevens kun je via deze weg kennis maken met leuke acties van Keurslager. Zo kun je in de winkels van Keurslager voor bepaalde acties punten sparen, waarna je deze punten via de website kunt verzilveren. Al met al kan het interessant en raadzaam zijn om de website van Keurslager even te checken.

Keurslager bij jou in de buurt

Wil jij graag genieten van de kwaliteit en de service van Keurslager? Ook daarvoor kun je het beste eerst even de website checken. Op de website van deze firma kun je namelijk op ‘Jouw Keurslager’ klikken. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van alle Keurslagers in ons land; je ziet al snel dat het honderden Keurslagers in ons land zijn. Door jouw postcode of woonplaats in te voeren, toont de tool direct de vestigingen bij jou in de buurt. Bij die vestigingen kun je vervolgens langsgaan voor de beste stukjes vlees. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ben je in die winkels ook aan het juiste adres voor inspiratie en advies. Eigenlijk is het een feestje om naar de Keurslager bij jou in de buurt te gaan.

Contact & social media

Bij de Keurslager bij jou in de buurt kun je terecht voor al jouw vragen. Je kunt hiervoor echter ook contact opnemen met het hoofdkantoor van Keurslager. Hiervoor bel je naar +32 9229 14 32. Tevens kun je via de social media kanalen contact opnemen met het hoofdkantoor van Keurslager. Deze firma is actief op Facebook, Twitter en YouTube. Overigens kun je via de YouTube video’s ook de nodige inspiratie op doen voor lekkere recepten en vleesbereidingen.

Over Keurslager

De keten Keurslager weet zich, naar eigen, duidelijk te onderscheiden ten opzichte van andere soorten slagers. Op de website van de Keurslager valt namelijk te lezen dat je bij de aangesloten slagers aan het juiste adres bent voor het kopen van het juiste vlees. Het vlees waar de traditionele slager met een warm hart zich ontfermd over heeft. Dat is terug te proeven in de kwaliteit, maar je merkt naar eigen zeggen ook verschil in de service die verleend wordt. Volgens Keurslager is er in de aangesloten slagers namelijk nóg echt sprake van het feit de klant koning is.

Verschillende slagers in ons land mogen zich tegenwoordig een officiële Keurslager noemen. Zij zijn actief onder de naam en onder het logo van deze slagerijketen. Mocht je een compleet overzicht van alle Keurslagers in ons land willen zien, kan je daarvoor de website van Keurslager raadplegen. Door op de website op ‘Jouw Keurslager’ te klikken, krijg je direct de kaart van ons land te zien. Je kunt daar bovendien direct de postcode of naam van je stad invoeren, waarna de tool direct de dichtstbijzijnde Keurslager laat zien. Per slager zie je ook direct de adresgegevens + het telefoonnummer vermeld staan. Als je de kaart van België ziet, kan je in ieder geval één ding concluderen; deze slagerijketen is behoorlijk goed vertegenwoordigd in ons land.

Op de website kan je overigens meer interessante informatie vinden. Als je in de menubalk op bijvoorbeeld ‘Recepten’ klikt, krijg je allerlei heerlijke recepten voorgeschoteld. Onder de categorie ‘Blog’ vind je meer informatie over verschillende vleessoorten en het bereiden van vlees.

Mocht je vragen hebben, kan je daarvoor terecht bij de vestiging van de Keurslager. Je kunt er echter ook voor kiezen om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Keurslager. Daarvoor kan je bellen naar+32 922 914 23 of mailen naar [email protected]