Dreamland

Dreamland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Dreamland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor Dreamland korting

Verlanglijstje

Kinderen die wegdromen bij al dat nieuwe speelgoed kunnen hun favoriete items makkelijk opslaan via Dreamland. Online een verlanglijstje maken is erg eenvoudig en zorgt ervoor dat u de volgende keer precies weet wat u wou bestellen. Voeg gewoon al het favoriete speelgoed toe waar en wanneer u maar wilt. Deel het lijstje vervolgens met familie en vrienden zodat iedereen weet welke cadeaus een voltreffer zijn. Ideaal voor verjaardagen of andere feesten zoals Sinterklaas of Kerst!

Cadeaukiezer

Op zoek naar een geschikt cadeau? Dan bent u bij Dreamland aan het juiste adres! Al is een keuze maken uit een assortiment zo groot als dat van Dreamland geen sinecure. Kinderen weten namelijk maar al te goed wat ze willen en nog meer wat ze niet willen. Dankzij de Dreambuddy van Dreamland is het kiezen van een geschikt cadeau kinderspel. Voor iedere gelegenheid voorziet de Dreambuddy een ideale suggestie. Geef zelf eerst duidelijk in wat de leeftijd van het feestvarken is en wat hij of zij leuk vindt en geef ook een richtlijn mee voor het budget. Op basis van deze input doet de tool een aantal suggesties. Tevreden met de cadeautips? Voeg het meteen toe aan uw winkelwagen en bestel het in een mum van tijd.

Altijd in uw buurt

Als onderdeel van de Colruyt Group, is ook Dreamland een bedrijf van Belgisch bodem. Deze speelgoedwinkelketen beschikt over tientallen winkels verspreid over heel België. Het assortiment van Dreamland is erg divers met speelgoed voor kleine en grote kinderen of gewoon voor het hele gezin. Dreamland is als het ware een speeltuin voor kinderen. Zij kunnen hun ogen de kost geven aan al het speelgoed en wegdromen bij de leukste items. Breng zeker eens een bezoekje aan een vestiging in uw buurt en ontdek de ruime speelgoedcollectie.

Click & collect

Artikelen online bestellen bij Dreamland is steeds mogelijk. Voor de levering gelden dan verschillende opties. Levering in een afhaalpunt, levering aan huis en Click & Collect. Bij deze laatste optie zetten de medewerkers van Dreamland het pakketje voor u klaar. Het enig wat u hoeft te doen is langs te komen om ze af te halen. Levering aan huis is ook mogelijk. Voor bestellingen vanaf € 60 is levering zelfs helemaal gratis.

Verjaardagskorting

Voor de jarige bezoekers heeft Dreamland een extra verrassing in petto. Al hoeft u voor de verrassing niet per se naar de winkel zelf te komen. Ook online, tijdens een workshop of via de post staan u leuke verrassingen te wachten. Zo wordt verjaren nog een tikkeltje leuker! Schrijf uw kind in voor de verjaardagsverrassingen via de website van Dreamland. Het feestvarken krijgt dan een bon van 10% korting op een artikel naar keuze en een speciale verjaardagskaart in de brievenbus. Dankzij de online inschrijving wachten bovendien tal van toffe speeltips, op maat van de leeftijd van uw kind. Ze krijgen speeltips, maar ook andere praktische tips en ideetjes voor een extra leuk verjaardagsfeest. Een extra leuk verjaardagsfeest voor uw oogappel? Inschrijven is de boodschap.

Folders

De Dreamland folder geeft een glashelder overzicht van de collectie. Handig om samen met de kinderen te kijken wat hij/zij leuk vindt. Zeker in feestperiodes rond Sinterklaas of Kerstmis is de folder van Dreamland een onmisbare handleiding. De folder is integraal online te bekijken en is interactief. Als u een leuk artikel ziet, kunt het namelijk rechtstreeks aankopen. Doorklikken op een product betekent dat u rechtstreeks in de webshop belandt. De folder wordt ook steeds op deze pagina gedeeld, dus volg het op de voet.

Sociale media

“Een blijvende bron van vreugde voor kinderen en hun ouders”. Zo beschrijft Dreamland zichzelf op haar Facebook-pagina, en dat is meer dan terecht. Op Facebook vindt u het laatste nieuws over nieuwe producten, promoties, evenementen en veel meer. Een ideale manier om te weten wat er leeft bij uw favoriete speelgoedwinkel. Dreamland is naast Facebook ook actief op Instagram. Dit visuele platform leent zich uitstekend voor inspirerende foto’s van de leukste Dreamland artikelen. Volg Dreamland via uw favoriete kanalen om op de hoogte te blijven.

Promoties

Wie zegt dat speelgoed altijd duur hoeft te zijn? Niet als het van Dreamland afhangt. Heel het jaar door heeft deze speelgoedketen tal van straffe deals in de aanbieding. Ga hiervoor te raden op de website van Dreamland om de beste acties te ontdekken. Naast promoties geeft Dreamland ook al eens graag iets weg. Hou de kanalen van Dreamland goed in de gaten om geen wedstrijd te missen. Wie weet gaat u gratis met een knalprijs aan de haal!

Over Dreamland

De Belgische speelgoedketen Dreamland kreeg in 1987 de huidige naam. In de jaren daarvoor wist de familie De Backer furore te maken met een buurtsupermarkt onder de naam LIMA. In de loop der jaren werden deze buurtsupermarkten omgetoverd tot ware speelgoedwinkels. Dat idee pakte goed uit, aangezien de familie De Backer al snel 4 vestigingen wist te openen. In 1994 werden de vestigingen overgenomen door de Colruyt Group. Hedendaags is Dreamland nog steeds eigendom van de Colruyt Group.

Dreamland kent in ons land een behoorlijke hoeveelheid winkels. Deze winkels bevinden zich eigenlijk door het gehele land. Door op de website naar ‘Winkels’ te gaan, kan je een compleet overzicht zien van alle winkels, inclusief gegevens en openingstijden, in ons land.

Het is echter ook mogelijk om de artikelen van Dreamland via de webshop te bestellen. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende producten: Speelgoed, Gaming, Buitenspeelgoed, Zwembaden en waterpret, Terras en tuin, Ik werk thuis, Cadeaubonnen en pretparktickets, Kamers en bureau, Gadgets en geschenkjes, Boeken, School, Multimedia, Sport, Reizen en Kamperen, Populairste helden en outlet. Voor zowel jonge meisjes als voor jonge jongens zijn meer dan genoeg leuke speelgoedartikelen te vinden bij Dreamland.

Bestel je voor meer dan 60 euro aan kleine artikelen? Dan betaal je geen verzendkosten. In andere gevallen dien je 3,99 euro te betalen voor de verzending. Mocht je grote artikelen gaan bestellen, betaal je 30 euro aan verzendkosten. Die verzendkosten vervallen als je voor meer dan 250 euro een bestelling plaatst. Het retourneren van de artikelen is mogelijk; deze retournering dient binnen 14 dagen plaats te vinden.

Voor het in gang zetten van de retournering én voor al jouw vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Dreamland. Je kunt daarvoor bellen naar +32 236 35665. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om contact op te nemen via Instagram/Facebook/Twitter.