VanHaren

VanHaren folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor VanHaren

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor VanHaren korting

VanHaren folders

Het kopen van nieuwe schoenen is altijd een uitdaging. Je hebt met je persoonlijke voorkeuren te maken, maar ook met een bijzonder divers aanbod. Dat is al helemaal het geval als je bij VanHaren gaat shoppen. Deze firma lijkt er een sport van te maken om zoveel mogelijk schoenen aan te bieden. Dit kan mogelijk tot keuzestress leiden, maar het zorgt er wel voor dat je voldoende keuze hebt. Als je op zoek naar nieuwe schoenen bent, is de kans erg groot dat je bij VanHaren slaagt. Daarbij geniet je ook nog eens van scherpe prijzen. Dit is te danken aan het normale prijspeil, maar ook aan de promoties. In de VanHaren folders vind je namelijk allerlei interessante promoties. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 30 of zelfs 40%. Met dank aan zo’n korting is het nog leuker om nieuwe schoenen bij VanHaren te shoppen. Overigens draait het bij deze firma niet meer alleen om schoenen, maar ook om andere mode-items. Ook de promoties van deze mode-items vind je in de VanHaren folders.

VanHaren België

De firma VanHaren werd al in het jaar 1929 opgericht. De heer Ivo van Haren opende in dat jaar zijn allereerste schoenenwinkel. Dit deed hij in de plaats Rotterdam. Waar de naam van deze firma vandaan komt, wordt in ieder geval direct duidelijk als je naar de oprichter krijgt. Enfin, onder leiding van Ivo van Haren wist deze firma in Nederland hard te groeien. Na vele jaren besloot VanHaren om ook de overstap naar ons land te maken. Dit bleek een gouden zet te zijn. VanHaren wist namelijk al snel meerdere winkels in ons land te openen. En de firma wist daarmee flink aan naamsbekendheid te winnen in ons land. Voor veel Belgen is het tegenwoordig ‘logisch’ om het aanbod van VanHaren even te bekijken. Je geniet hier namelijk van een divers aanbod, maar ook van een zeer scherpe prijsstelling.

VanHaren winkels

Geef je de voorkeur aan het winkelen in een fysieke winkel? Met name bij het kopen van schoenen is dit goed voor te stellen. Je wilt toch zeker weten dat de schoenen lekker zitten. Uiteraard is het ook wenselijk dat je zeker weet dat de schoenen qua design naar je wens zijn. Gelukkig kun je hiervoor terecht bij meerdere VanHaren winkels in ons land. Deze winkels zitten door het land heen verspreid en zijn op de website allemaal in te zien. Als je op de website je plaats of postcode invult, zie je ook direct waar de dichtstbijzijnde winkels te vinden zijn. Per winkel kun je ook de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden inzien.

VanHaren merken

Heb je het aanbod van VanHaren al eens bekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat het aanbod bijzonder divers is. Dit is onder meer te danken aan de vele samenwerkingsverbanden die deze firma gesloten heeft. VanHaren is met allerlei grote merken samen gaan werken, waardoor het aanbod dusdanig uitgebreid is. Op de website van VanHaren kun je hier een duidelijke indruk van krijgen. Klik in de menubalk op ‘Merken’ en verwonder je aan de hoeveelheid merken waar VanHaren mee samenwerkt. Hierbij valt ook direct op dat het om allerlei A-merken gaat.

Aanbod op de website

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Bekijk dan zeker eens de webshop van VanHaren. In deze webshop is het uitgebreide aanbod namelijk op een overzichtelijke manier te bekijken. Je bent ook dankzij de filters in staat om snel de gewenste schoenen te vinden. Voordat je dit kunt doen, moet je in de menubalk een keuze tussen de categorieën maken. Kies hiervoor tussen Dames, Heren en Kinderen. Nadat je dit hebt gedaan, kun je een keuze maken tussen Schoenen, Accessoires en Sport. Kies je voor bijvoorbeeld Schoenen? Dan krijg je allerlei subcategorieën te zien, waarmee je nog sneller de gewenste schoenen vindt.

Inspiratie

Weet je niet zo goed welke schoenen je wilt kopen? Of ben je op zoek naar nieuwe accessoires? In beide gevallen is het aan te raden om de website van VanHaren te bekijken. In de website kun je namelijk de nodige inspiratie opdoen. Klik hiervoor in de menubalk op ‘Inspiratie’ en laat je verrassen.

Contact & nieuwsbrief

Zit je met een vraag? Bel dan naar 078 77 50 00 of mail naar [email protected]. Wil je op de hoogte blijven van deze firma? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Door dat nú te doen, ontvang je ook nog eens 10% korting op je eerstvolgende bestelling.

Over VanHaren

Voor de geschiedenis van de schoenenfirma Van Haren moeten we terug naar het jaar 1929. In dat jaar opent de heer Ivo van Haren namelijk zijn eerste schoenenwinkel in Rotterdam. De Tweede Wereldoorlog gooit in eerste instantie roet in het eten, maar Ivo van Haren weet deze tegenslag te overwinnen. Na de Tweede Wereldoorlog weet hij met zijn firma een indrukwekkende groei te beleven, waardoor Van Haren uitgroeit tot één van de grootste schoenenketens van Nederland.

Ook in ons land heeft Van Haren door de jaren heen een groei door weten te maken. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld meerdere filialen in ons land geopend, waarover je op de website meer informatie kunt vinden. Als je op de website je woonplaats invult, toont de website bovendien direct de dichtstbijzijnde filialen.

Indien je graag online shopt, ben je ook bij Van Haren aan het juiste adres. Je kunt via de webshop namelijk het uitgebreide assortiment inzien en de gewenste producten bestellen. Daarvoor kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Collecties en Merken. Als je voor één van de categorieën kiest, krijg je direct een ongekend aanbod te zien. Middels de filters maak je het shoppen voor jezelf in ieder geval een stuk makkelijker.

Als je een bestelling bij Van Haren gaat plaatsen, hoef je geen rekening met verzendkosten te houden. Deze firma verstuurt de bestelde artikelen namelijk volledig gratis naar het gewenste adres in ons land. Ook het retourneren is overigens volledig gratis, maar daarbij moet je wel aan de retourvoorwaarden en retourinstructies voldoen. Zo heb je bijvoorbeeld maximaal 60 dagen de tijd om de ontvangen artikelen te retourneren.

De klantendienst van Van Haren staat van maandag t/m zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur voor je klaar. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 78 688.