Action

Action folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Action

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Populaire Action winkels

Tips voor Action korting

Action in uw buurt

Het budgetwarenhuis Action heeft een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over heel België. U hoeft met andere woorden nooit ver de deur uit om een filiaal te bereiken. Een van de redenen waarom Action de prijzen zo laag kan houden, is omdat het ietwat bespaart op locatie. Ze kiezen er bewust voor nooit in de duurste winkelstraten te verblijven. Liever hebben ze verschillende winkels, verdeeld over tal van andere minder platgetreden locaties. Naast het uitgebreide winkelnetwerk, is ook het aanbod groot en divers, met maar liefst 6000 goedkope en kwalitatieve producten.

Folder

In de Action folder pronken wekelijks nieuwe acties waar u van kunt profiteren. Action zet sowieso in op betaalbare, alledaagse producten. Dankzij de weekactie zijn deze producten nog dat tikkeltje extra goedkoper. Lage prijs betekent uiteraard niet dat de kwaliteit erop moet inboeten. Action zweert bij kwalitatieve producten, met oog voor duurzaamheid. Bezoek deze pagina geregeld om geen enkele folder – en dus geen enkele aanbieding – te missen.

Nieuwsbrief

U ontvangt iedere week de weekactie met de aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox. In de nieuwsbrief leest u de laatste artikelen en doet u inspiratie op voor het betreffende seizoen. Action heeft elke week meer dan 150 nieuwe producten en de meerderheid van het bestaande assortiment wisselt voortdurend. Reden te meer om de nieuwsbrief te volgen en op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Goedkope A-merken

Action biedt zowel huismerken als A-merken aan. Maar ook deze A-merken kunt u kopen voor de allerlaagste prijs. Bij action betekent goedkoop ook echt goedkoop. Er zijn zelfs 1500 producten te vinden die minder dan 1 euro kosten. Ter verduidelijking, goedkoop staat niet in de weg van kwaliteit. Zelfs de A-merken voldoen aan dezelfde kwalitatieve standaarden als overal, alleen betaalt u er bij Action minder voor!

Sociale media

Action is actief op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Volg de pagina’s als u zich graat laat inspireren door het rijke aanbod van Action. U vindt er geregeld demonstraties, tips en filmpjes waarin specifieke producten eruit gelicht worden. Uiteraard verschijnen ook de acties aan aanbiedingen via deze kanalen. Gebruik #ActionBelgië om alle nieuws op sociale media te volgen.

Action cadeaukaart

Op zoek naar een origineel geschenk? Bij Action kunt u ook cadeaukaarten aanschaffen. Met zo’n kaart kunt u in alle Action winkels terecht. Het tegoed erop is onbeperkt geldig en hoeft niet in één kaar uitgegeven te worden. Als u zelf een cadeaukaart hebt ontvangen kunt u het saldo checken aan de hand van het kaartnummer op de achterkant van de cadeaukaart.

Plezierig winkelen

Action is al een paar jaren achter elkaar verkozen tot “Retailer of the Year”. De waardering bij de klanten en de kenners is duidelijk aanwezig. Wat het winkelen juist plezierig maakt? Waarschijnlijk de optelsom van verschillende factoren. De winkel heeft ruime openingsuren en meestal voldoende parkeergelegenheid. Het personeel staat altijd klaar met advies om u te helpen of om uw vragen te beantwoorden. De brede gangpaden en lage schappen maakt dat het fijn is door het aanbod te snuisteren en op zoek te gaan naar de beste producten.

Klantendienst

De klantendienst van Action staat altijd tot uw dienst en helpt u graag verder met al uw vragen. Bovendien is het winkelpersoneel erg divers, net als het cliënteel van de winkel. Action gelooft in haar mensen en wilt samen met hen blijven groeien. Aarzel niet om contact op te nemen met de klantendienst voor vragen of advies met betrekking tot Action-producten.

Over Action

In 1993 werd in Enkhuizen (Nederland) gestart met een klein winkeltje. Dit winkeltje verkocht uiteenlopende producten voor lage prijzen. Al snel sloeg dit aan, waarna de oprichters meerdere vestigingen in buurt ging openen. In 2002 stond de teller al op 94 winkels, waarna in 2005 de eerste vestiging in België geopend werd. Door de jaren heen zijn er meer en meer vestigingen in België geopend, waardoor de Action in België behoorlijk populair geworden is.

Bij de Action vind je standaard meer dan 6.000 producten. Deze producten zijn onder verdeeld in de volgende productcategorieën: Sport, Decoratie, Was & reiniging, Kantoor & hobby, Huishoud & inventaris, Eten & drinken, Linnengoed, Spel & ontspanning, Doe het zelf, Tuin & outdoor, Dieren, Multimedia, Fashion en Verzorging. Per categorie vind je dus onwijs veel gevarieerde producten terug. Het leuke aan het assortiment is dat alles voordelig geprijsd is en dat het assortiment continue wisselt. Als je nu bij de Action gaat shoppen, vind je bijvoorbeeld andere producten dan volgende week.

Als je bij de Action wilt gaan shoppen, heb je in België de keus uit allerlei winkels. Deze winkels kan je op de website van de Action vinden, zodat je kunt achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel zit. Eigenlijk zitten deze winkels door het gehele land verspreid, zodat er ongetwijfeld ook één vlak bij jou in de buurt zit.

Voor vragen en opmerkingen kan je terecht bij één van deze winkels. Via de website kan je de openingstijden en de adresgegevens van deze winkels vinden. Het is echter ook mogelijk om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Action in België. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube blijf je op de hoogte van het assortiment van de Action en van nieuwe aanbiedingen. Daarvoor kan je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.