Ken Shoe Fashion

Ken Shoe Fashion folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Ken Shoe Fashion

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Ken Shoe Fashion korting

Ken Shoe Fashion folders

Ben jij ook zo gek op schoenen? En heb je ook het idee dat je nooit ‘genoeg schoenen’ hebt? Dan is het merk Ken Shoe Fashion eigenlijk voor jou weggelegd. Bij dit merk vind je namelijk voortdurend nieuwe schoenencollecties terug. Collecties die gebaseerd zijn op de leukste trends en gevormd worden door de beste merken. Bij dit merk profiteer je daarnaast ook nog van interessante aanbiedingen. Deze aanbiedingen vind je in de Ken Shoe Fashion folders, maar ook via de webshop. Voor modieuze & trendy schoenen tegen interessante prijzen ben je bij Ken Shoe Fashion dus aan het juiste adres!

Ken Shoe Fashion België

Ben je op zoek naar modieuze & trendy schoenen? Dan weet je op voorhand zeker dat je bij Ken Shoe Fashion kunt slagen. Dit van origine Belgische bedrijf heeft in de afgelopen jaren namelijk écht furore weten te maken. Dat is eigenlijk al het geval sinds de jaren 90. Ruim 30 jaar geleden werd namelijk al de eerste winkel van Ken Shoe Fashion geopend. Vanaf dat moment zijn van nog ruim 20 winkels de deuren geopend. Niet alleen in ons land, maar ook in België. Op de website van Ken Shoe Fashion vind je een overzicht van alle winkels in ons land. Via de tool kun je ook snel achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is! Leuk detail: Ken Shoe Fashion is nog steeds een familiebedrijf. Op dit moment is de tweede generatie van de familie actief in het bedrijf!

Voor dames & heren

Met het uitgebreide aanbod richt Ken Shoe Fashion zich op zowel heren als op dames. Bij veel andere bedrijven ligt de focus of op vrouwen of op dames, maar Ken Shoe Fashion kiest dus voor beide doelgroepen. Beide doelgroepen kunnen in ieder geval naar hartenlust shoppen bij dit bedrijf. Het aanbod is namelijk niet alleen uitgebreid, maar bestaat ook nog uit schoenen van de beste merken.

Beste merken & bestsellers

In het aanbod van Ken Shoe Fashion vind je uitsluitend schoenen van de beste merken. Merken zoals Levi’s, Steve Madden, La Strada, Fila en Anthony Morato maken al geruime tijd onderdeel uit van het aanbod. Als je op de website van Ken Shoe Fashion het aanbod bekijkt, zie je deze merken direct naar voren komen. Tevens kun je op de website van Ken Shoe Fashion op ‘Bestsellers’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je een overzicht te zien van de best verkochte schoenen van de afgelopen periode. Mogelijk vind je in het bestseller overzicht schoenen die ook direct naar jouw wens zijn!

Aanbod op de website

Wil je graag naar hartenlust shoppen bij Ken Shoe Fashion? Dat is mogelijk in één van de ruim 20 winkels in ons land. Je kunt echter ook gebruik maken van de webshop van Ken Shoe Fashion. In 2021 is deze webshop van een complete make-over voorzien, waardoor het shoppen nu nóg makkelijker en leuker gaat. Als je in de webshop een kijkje neemt, zie je direct de drie categorieën naar voren komen: Dames, Heren en Bestsellers. Ongeacht voor welke categorie je kiest, geniet je van een divers aanbod. Een divers aanbod van schoenen van de beste merken. Als je de gewenste schoenen gevonden hebt, kun je deze direct afrekenen. Hierbij kies je uit meerdere betalingsmogelijkheden, waarna de bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Binnen no time kun jij dus van de beste schoenen genieten, tegen hele scherpe prijzen!

Inspiratie

Wil jij graag inspiratie op doen voor nieuwe schoenen? En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Daarvoor ben je op het Instagram account van Ken Shoe Fashion aan het juiste adres. Op dit account wordt door het merk namelijk toffe foto’s geplaatst; van complete outfits inclusief schoenen, maar ook van alleen de leukste schoenen. Door dit leuke Instagram account te volgen, kun je een hoop inspiratie op doen! Leuk detail: Ken Shoe Fashion heeft haar eigen hashtag #KenShoeFashion in het leven geroepen.

Nieuwsbrief

Wil je ook van de beste promoties van Ken Shoe Fashion op de hoogte blijven? Dan doe je er verstandig aan om je voor de nieuwsbrief van Ken Shoe Fashion aan te melden. Dankzij deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, maar ook van de laatste trends op het gebied van schoenen.

Over Ken Shoe Fashion

Al meer dan 30 jaar geleden werd de eerste vestiging van Ken Shoe Fashion geopend. Deze eerste winkel werd in ons land geopend, maar door de jaren heen heeft de firma ook zijn intrede in Frankrijk gedaan. Op het moment van schrijven heeft Ken Shoe Fashion zelfs 3 winkels in Frankrijk.

In ons land heeft deze firma nog veel meer winkels; ruim 20. In deze winkels kan je, volgens de firma, terecht voor een aanbod van de laatste mode en de laatste trends. Zodra je één voet in één van deze winkels zet, voel je direct de passie voor fashion die bij de medewerkers van Ken Shoe Fashion door de aderen heen giert.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat het aanbod behoorlijk uitgebreid is. Dat zie je ook op de website van Ken Shoe Fashion. In 2020 is deze firma bovendien gestart met het ontwikkelen van een nieuwe webshop. Op het moment dat jij dit stukje tekst leest, is de nieuwe webshop wellicht al online gegaan. Raadpleeg de website van Ken Shoe Fashion voor meer informatie daaromtrent.

Mocht je toch het liefste in een fysieke winkel shoppen, is dat ook geen probleem bij Ken Shoe Fashion. In ons land vind je immers meer dan 20 winkels van deze firma terug. Als je op de website van deze firma op ‘Onze winkels’ klikt, zie je direct een compleet overzicht van de winkels. Per winkel zie je ook de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden vermeld staan. Dankzij deze informatie kan je voor jezelf direct een bezoek aan de dichtstbijzijnde winkel in gaan plannen.

Heb je op voorhand al vragen? Daarvoor kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Ken Shoe Fashion. Daarvoor kan je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar +32 3 326 11 33.