Scotch & Soda

Scotch & Soda folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Scotch & Soda

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Scotch & Soda korting

Scotch & Soda folders

Voel je je goed en zelfverzekerd als je fraaie kleding draagt? En ben je ook bereid om geld uit te geven aan beste en fraaiste mode items? Dan zit je bij het modemerk Scotch & Soda goed. Dit modemerk is in de afgelopen jaren met een flinke opkomst bezig. Het merk was langere tijd in ons land niet al te bekend, maar hoe anders is dat nu? Heel anders. Veel Belgen kiezen ervoor om hun garderobekast te vullen met de fraaie kleding van Scotch & Soda. Voor zowel dames als heren biedt dit merk de leukste mode items aan. Zie je het alleen niet zitten om hier de hoofdprijs voor te betalen? Dan wijzen wij je graag op de Scotch & Soda folders. In de folders van Scotch & Soda staan de beste promoties van dit moment, waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen. Houd goed de Scotch & Soda folders via onze website in de gaten, waardoor je geen promotie meer hoeft te missen. Met onderstaande tips maak je het shoppen bij dit modemerk overigens nog leuker en voordeliger.

Scotch & Soda België

Op basis van de naam zou je denken dat Scotch & Soda uit de USA of het Verenigd Koninkrijk komt. Niks is echter minder waar. De wortels van dit merk zijn namelijk in Nederland te vinden. In de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, start de heer Laurent Hompes in 1985 zijn eigen modemerk. Om dit modemerk direct een internationale uitstraling te geven, kiest hij voor de naam Scotch & Soda. Dit blijkt een prima keuze te zijn geweest, aangezien dit merk al snel de stap naar het buitenland maakt. Dit geldt niet alleen voor ons land, maar voor heel veel Europese landen. In heel Europa is Scotch & Soda inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd modemerk.

Scotch & Soda winkels

Dat Scotch & Soda in ons land zo populair is geworden, is deels aan de webshop te danken. De webshop is populair, maar dit geldt absoluut ook voor de winkels. Door de jaren heen heeft Scotch & Soda bovendien de deuren van meerdere winkels in ons land geopend. In onder meer Brussel, Wemmel, Gent, Antwerpen en Namen zijn de winkels van Scotch & Soda te vinden. Voor een compleet overzicht van de Scotch & Soda winkels verwijzen wij je graag naar de website. Op de website kun je je locatie/woonplaats invullen, waarna de tool direct de dichtstbijzijnde winkel weergeeft. Bij die winkel kun je naar hartenlust shoppen en je laten adviseren door de deskundige medewerker(s).

Scotch & Soda app

Vind je het heerlijk om via je smartphone of tablet te shoppen? Dan zit je bij Scotch & Soda absoluut goed. De mobiele website werkt prima, maar de mobiele app werkt nog vele malen beter. Via deze mobiele app kun je het uitgebreide aanbod bekijken en de gewenste producten bestellen. Belangrijk voordeel is dat de app van Scotch & Soda voor alle mobiele apparaten geschikt is. Je kunt de app downloaden via je iPhone en iPad, maar ook via je Android smartphone en/of tablet. Vervolgens is het een feestje om online te shoppen bij dit Nederlandse modemerk.

Aanbod op de website

Geef je de voorkeur aan shoppen via je pc of laptop? Dan komt de normale webshop van Scotch & Soda maar al te goed van pas. Deze webshop is overzichtelijk, herbergt het uitgebreide aanbod en werkt feilloos. Voor de webshop heeft Scotch & Soda gekozen voor meerdere categorieën: Promo, What’s New, Dames, Heren en Kinderen. Ook kun je nog voor de categorie Outlet kiezen; daarin vind je de beste promoties die je ook in de Scotch & Soda folders aantreft. De categorie What’s New is ook interessant, aangezien je in die categorie direct kennismaakt met de nieuwste artikelen van Scotch & Soda. Aangezien dit modemerk met enige regelmaat met nieuwe collecties op de proppen komt, is het de moeite waard om die categorie regelmatig te bekijken. Bestel je voor meer dan 50 euro in de webshop van Scotch & Soda? Dan geniet je van gratis verzending. Nadien heb je 60 dagen de tijd om de producten gratis te retourneren.

Nieuwsbrief

Ben je groot fan van de mode items van Scotch & Soda? Om op de hoogte van dit merk te blijven, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Nadat je je voor deze nieuwsbrief aangemeld hebt, krijg je direct 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Een win-win situatie dus.

Social media

Op de hoogte van dit modemerk blijven doe je ook via social media. Scotch & Soda is namelijk actief op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Twitter en TikTok.

Over Scotch & Soda

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda werd al in 1985 opgericht. De heer Laurens Hompes wilde graag een merk oprichten waarin de Amsterdamse mode centraal zou staan. Dit wist hij uiteindelijk voor elkaar te krijgen door jaarlijks een unieke collectie samen te stellen, waardoor Scotch & Soda in Nederland al snel een flinke naam op wist te bouwen.

Door de jaren heen heeft dit merk óók de stap naar het buitenland gewaagd. Zo is het in onwijs veel Europese landen mogelijk om de artikelen van Scotch & Soda aan te schaffen, zoals ook in ons land het geval is. Via de Belgische webshop is het mogelijk om het assortiment te bekijken en de gewenste producten te bestellen.

In de webshop zie je direct de stijl van Scotch & Soda naar voren komen. Het merk probeert eigentijdse mode te combineren met een vleugje van de Amsterdamse mode. Indien je in de webshop een kijkje gaat nemen, kan je direct een keuze maken tussen ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Meisjes’ en ‘Jongens’. Kies je voor bijvoorbeeld de categorie Dames? Dan krijg je onder meer de volgende producten te zien: Winterjassen, Tops & T-shirts, Rokken, Sweaters, Schoenen, Accessoires, Zonnebrillen en Parfum. Scotch & Soda biedt hedendaags dus méér aan dan alleen maar kleding!

De bestelde artikelen worden binnen 1 á 2 werkdagen op het gekozen adres bezorgd. Daarbij geniet je ook nog eens van gratis verzending indien je voor meer dan 50 euro een bestelling geplaatst hebt. Indien je voor minder dan 50 euro een bestelling plaatst, dien je enkele euro’s aan verzendkosten te betalen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 60 dagen; de kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening.

Vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Scotch & Soda is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 020 82 08 237.