MediaMarkt

MediaMarkt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor MediaMarkt

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor MediaMarkt korting

MediaMarkt folders

Ben je op zoek naar een nieuw scheerapparaat, naar een nieuwe fotocamera, naar een nieuwe laptop of naar een nieuwe printer? Als je interesse in dergelijke producten hebt, ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Deze firma heeft zich namelijk toegelegd op het aanbieden van elektronicaproducten. Dit zijn producten voor in het huishouden, maar ook producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Doordat het aanbod bij MediaMarkt erg divers is, kun je bij deze firma eigenlijk altijd wel slagen. Bijkomend voordeel: in de MediaMarkt folders vind je altijd de beste promoties. De kortingen lopen bij deze firma erg hoog op, waardoor je echt veel geld kunt besparen. Speciaal voor jou vertellen wij je hieronder nóg meer over het besparen van geld bij de MediaMarkt.

MediaMarkt België

Is de MediaMarkt van origine een Belgische firma? Nee, deze firma werd in Duitsland opgericht; in München in het jaar 1979 om iets specifieker te zijn. Meerdere ondernemers sloegen destijds de handen ineen en begonnen met het aanbieden van elektronische producten. Nadat de firma in Duitsland een groot succes werd, maakte het bedrijf ook naar andere Europese landen de overstap. Lange tijd hebben we in ons land ook nog Saturn vestigingen gehad, welke onder de vlag van de MediaMarkt vielen. Sinds 2013 zijn echter al deze Saturn vestigingen omgebouwd naar MediaMarkt vestigingen. Door de jaren heen heeft MediaMarkt de nodige winkels in ons land geopend; ruim 20 stuks. In deze winkels vind je de beste producten tegen de laagste prijzen.

MediaMarkt winkels

Als je een nieuwe laptop uit gaat kiezen, wil je deze ongetwijfeld in het echt bekijken. Als je een nieuwe hoofdtelefoon uit gaat kiezen, wil je deze ongetwijfeld even op je hoofd zetten. En als je een nieuwe steelstofzuiger uit gaat kiezen, wil je deze ongetwijfeld even vasthouden. De MediaMarkt heeft goed begrepen dat veel mensen toch nog graag elektronische producten in fysieke winkels uit kunnen proberen. Om dat mogelijk te maken, heeft MediaMarkt veel winkels in ons land geopend. Op het moment van schrijven heeft MediaMarkt maar liefst 24 winkels in ons land. In deze winkels bekijk je het uitgebreide product, test je producten uit en kun je advies vragen aan de gespecialiseerde medewerkers. Op de website van MediaMarkt vind je een overzicht van alle winkels in ons land.

MediaMarkt extra’s

Door de jaren heen is MediaMarkt extra services aan gaan bieden. Zo is het bij deze firma mogelijk om een geschenkkaart te bestellen, terwijl je ook van de fotoservice gebruik kunt maken. Verder is MediaMarkt sinds enige tijd officiële partner van Ticketmaster; dát betekent dat je via MediaMarkt ook tickets voor bijvoorbeeld een concert kunt kopen. Tot slot kun je bij MediaMarkt ook een financiering afsluiten, een product verzekeren, een product laten repareren en een energiecontract afsluiten.

Aanbod op de website

Als je graag online shopt, biedt de webshop van MediaMarkt uitkomst. In deze webshop vind je namelijk het uitgebreide aanbod van deze firma. Men heeft er bewust voor gekozen om veel categorieën te gebruiken, zodat je snel de gewenste producten kunt vinden. Zo kun je kiezen voor de categorieën Inbouw & Groot Elektro, Huishouden & Verzorging, Televisie & Audio, Telefoon & Navigatie, Keuken, Foto & Video en Computer & Multimedia. Zoals deze categorieën duidelijk laten zien, is het aanbod bij MediaMarkt echt heel divers. Bovendien vind je in het aanbod van MediaMarkt producten van de allerbeste merken terug. De producten van alle grote merken in de wereld van elektronicaproducten kun je bij deze firma kopen.

MediaMarkt Club

Enige tijd geleden heeft MediaMarkt haar eigen Club in het leven geroepen. Als je lid van de MediaMarkt Club wordt, geniet je direct van meerdere voordelen. Zo krijg je exclusieve aanbiedingen, krijg je elke week een nieuwbrief binnen, krijg je af en toe een Club Bedankje en kun je digitaal alle kastickets inzien. Als dit je aanspreekt, kun je je via de website van MediaMarkt direct aanmelden voor de Club. Volgens de firma is het zowel spannend als ontspannend om lid te zijn van de MediaMarkt Club. Je bent in ieder geval als eerste op de hoogte van de beste promoties.

Social media

Wil je sowieso op de hoogte blijven van MediaMarkt? Dan is het interessant om deze firma via social media te volgen. Deze firma is actief op Facebook, op Twitter, op Instagram en op YouTube. Via deze kanalen doe je inspiratie op én blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties. Ook kun je via deze kanalen op de hoogte blijven van de nieuwste producten.

Over MediaMarkt

In het jaar 1979 werd in München bedrijf MediaMarkt opgericht. Dit van origine Duitse bedrijf richtte zich vanaf het begin op consumentenelektronica. De start was behoorlijk voortvarend te noemen, aangezien het bedrijf bijvoorbeeld in 1993 al concurrent Saturn over kon nemen. Door de jaren heen heeft MediaMarkt een immense groei door weten te maken, waardoor het bedrijf óók in België een behoorlijk marktaandeel heeft verkregen.

Voor Belgische consumenten zijn er twee mogelijkheden om producten van de MediaMarkt te kopen. Dit kan via de online webshop, maar het kan ook via één van de winkels van MediaMarkt in België. Deze winkels zitten onder meer nabij Antwerpen, Roeselare, Gent, Charleroi en Brussel. Via de Store Locator op de website kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden.

In de online webshop is het dus óók mogelijk om alle producten van MediaMarkt aan te schaffen. Dit zijn behoorlijk wat producten, waardoor het bedrijf besloten heeft om alle producten onder te verdelen in de volgende productcategorieën: Computer & Multimedia, Telefoon & Navigatie, Televisie & Audio, Foto & Video, Keuken, Inbouw & Groot elektro, Huishouden & Verzorging en Gaming & Entertainment. Per categorie vind je behoorlijk veel verschillende producten terug met verschillende prijskaartjes en van verschillende fabrikanten.

Bestel je online voor meer dan 20 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Mocht je bepaalde apparaten graag direct thuis willen laten installeren, is dat ook mogelijk tegen een meerprijs. Ben je niet tevreden met de ontvangen producten? Dan kan je deze binnen 14 dagen retourneren; de exacte retourinstructies kan je op de website van MediaMarkt vinden. Het retourneren van de producten is overigens volledig gratis.

Heb je vragen of wil je graag advies krijgen? In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice van MediaMarkt. Je kunt hen bellen op 02 465 55 00, via Facebook Messenger een bericht sturen of een online contactformulier invullen.