Telenet

Telenet folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Telenet

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Telenet korting

Telenet folders

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Wil je een nieuw abonnement voor je smartphone afsluiten? Of ben je op zoek naar een zakelijk internet abonnement? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van producten en diensten waarvoor je bij Telenet aan kunt kloppen. Deze provider heeft door de jaren heen haar aanbod steeds verder uitgebreid, waardoor je nu voldoende hebt om uit te kiezen. Niet alleen de diversiteit binnen het aanbod is aansprekend, maar ook de prijsstelling. Kun je bijvoorbeeld profiteren van één van de promoties uit de Telenet folders? Dan ben je nog een heel stuk goedkoper uit. Deze provider doet er in ieder geval alles aan om zo voordelig mogelijk te zijn. En we kunnen niet anders concluderen dan dat dit ze erg goed afgaat. Ons advies: houd de Telenet folders goed in de gaten. Met de promoties uit deze folders kun je gewoonweg veel geld besparen. Dat geld kun je vervolgens aan leuke(re) dingen in het leven uitgeven!

Telenet België

De Belgische providers Telenet zag al in 1996 het levenslicht. Het bedrijf is lange tijd in Belgische handen gebleven, maar is momenteel eigendom van het Amerikaanse telecombedrijf Liberty Global. Doordat dit bedrijf de touwtjes in handen heeft, zijn de tarieven verder en verder omlaaggegaan. Het gigantische bedrijf Liberty Global is namelijk in staat om van tal van schaalvoordelen te profiteren. En dat merk je als klant nu overduidelijk bij Telenet. Door de jaren heen is deze provider steeds groter en populairder geworden. Dit blijkt ook uit bijvoorbeeld de omzet die in 2021 werd gedraaid; 2,6 miljard euro om precies te zijn. Het hoofdkantoor van Telenet is overigens wel nog in steeds in ons land te vinden. In de plaats Mechelen om precies te zijn.

Duurzaamheid en innovatie

Binnen de bedrijfsvoering van Telenet twee termen een cruciale rol. Ten eerste het woordje duurzaamheid. Telenet is ervan overtuigd dat er op het gebied van duurzaamheid de nodige winst te behalen is. In de maatschappij in zijn algemeenheid, maar ook specifiek in het huidige digitale tijdperk. Op meerdere manieren probeert deze provider daar haar steentje bij aan bij te dragen. Daarvoor maakt Telenet ook graag gebruik van innovatieve diensten en producten. Het bedrijf beschikt over een groot team van innovatieve specialisten, waarmee continu nieuwe dingen in de markt gezet worden. Dit komt de bedrijfsvoering ten goede, evenals de producten/diensten die aangeboden worden.

Particulieren & zelfstandigen

Ben je een particulier? Dan kun je voor veel producten en diensten bij Telenet terecht. Ben je een zelfstandige? Ook dan kun je voor veel producten en diensten bij deze provider terecht. Door de jaren heen is deze provider zich op zowel consumenten als op zakelijke klanten gaan richten. Sta je aan het roer van een groot bedrijf of corporate? Ook dan kun je terecht bij deze grote Belgische provider. In feite kunnen we het volgende stellen: Telenet is voor elke Belg interessant!

Aanbod op de website

Op de website van Telenet krijg je een duidelijk aanbod van alle producten en diensten. Zo kun je talloze abonnementen inzien, waarbij je ook in staat bent om zelf een abonnement samen te stellen. Je kunt hierbij voor een los abonnement, zoals Internet of Mobiel kiezen. Je kunt echter ook voor combinatiepakketten kiezen. Kies je voor één van de combinatiepakketten? Dan geniet je van een flinke kostenbesparing. En je geniet ook van veel gemak, aangezien deze provider haar zaakjes meer dan goed op orde heeft. Bekijk de website op je gemakje en houd ook zeker de Telenet folders in de gaten. In de Telenet folders vind je immers de beste promoties van dit moment!

Klantenservice

Zit je met een vraag, klacht of opmerking? De klantenservice van Telenet staat graag voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 015 66 66 66, een bericht via Messenger sturen, een bericht via WhatsApp versturen of het contactformulier invullen. Een andere optie die je hebt, is om de sectie met veelgestelde vragen te bekijken. In deze sectie vind je mogelijk het antwoord op de vraag die je hebt.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van deze interessante telecomprovider? Voor de promoties kun je het beste de Telenet folders in de gaten houden. Je kunt deze provider echter ook via social media volgen. Telenet is behoorlijk actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen blijf je overigens ook op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe producten/diensten. En zoals we eerder op deze pagina al vertelden, viert innovatie hoogtijdagen bij Telenet. De komende jaren kun je dan ook de nodige nieuwe producten en diensten verwachten.

Over Telenet

Moet je een nieuw abonnement voor jouw mobiele telefoon afsluiten? Of wil je kijken of je kunt besparen op jouw digitale televisie, op jouw internet of op jouw vaste telefonie? Voor al deze producten/diensten ben je bij de Belgische firma Telenet aan het juiste adres. Deze Belgische aanbieder werd al in 1996 opgericht, waarna het een indrukwekkende groei door heeft weten te maken.

Telenet is momenteel bijzonder goed vertegenwoordigd in ons land. Dit is onder meer terug te zien in het aantal abonnees. Daarnaast heeft Telenet ook meer en meer producten/diensten in het aanbod opgenomen én is het bijvoorbeeld ook lange tijd sponsor (geweest) van de voetbalclub KV Mechelen.

Op de website van deze telecomaanbieder vind je alle belangrijke informatie. Zo kan je in de menubalk op ‘Producten’ klikken, waarna je direct de volgende categorieën naar voren ziet komen: Internet, Internet & Tv, Digital security, Smart Home, Mobiel en TV & Entertainment. Ook kan je nog kiezen voor de categorieën WIGO en YUGO. Dat zijn de benamingen voor alles-in-een-pakketten die door Telenet aangeboden worden.

Heb je online direct het gewenste abonnement gevonden? Je kunt dit abonnement direct via de website afsluiten, waarna je direct een bevestiging per mail ontvangt. Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel het juiste abonnement zien te vinden. Daarvoor kan je gelukkig gebruik maken van de vergelijker op de website van Telenet. Daarnaast vind je ook veel praktische informatie over de verschillende producten/diensten op de website van deze Belgische telecomaanbieder.

Heb je vragen over bijvoorbeeld jouw huidige abonnement óf over het afsluiten van een nieuw abonnement? Je kunt daarvoor contact opnemen met de klantendienst van Telenet: op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur op en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Vul een contactformulier in, bel naar 015 66 66 66 of stuur een bericht via Facebook Messenger. Je kunt ook altijd nog langsgaan bij één van de winkels van Telenet!