Buitenhof

Buitenhof folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Buitenhof

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Buitenhof korting

Eigen design

Tekenend voor Buitenhof is dat haar producten van eigen makelij zijn. Van het eerste idee tot het uiteindelijke product, het is allemaal ontsproten uit de creatieve geesten van de Buitenhof-ontwerpers. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit én weet u dat het originele designstukken zijn die u in huis haalt. De ontwerpers zitten boordevol ideeën en laten zeker niet na om te innoveren. Slaafs een trend volgen zit er niet in. Integendeel, Buitenhof zet zelf de trend!

Scherpe prijzen

Buitenhof staat zelf in voor de ontwikkeling van haar producten. Door het proces grotendeels in eigen handen te houden, hoeven er minder (of geen) tussenstations gepasseerd te worden alvorens de tuinmeubelen in uw hof belanden. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de prijzen altijd scherp blijven. Er worden zo bijvoorbeeld geen onnodige kosten gedaan aan transport of andere diensten. Inderdaad, naast het ontwerp en de productie verzorgt Buitenhof ook zelf het transport.

Showrooms

Buitenhof beschikt over een uitgebreide en originele tuinmeubelencollectie. Het zou zonde zijn mocht u die niet met eigen ogen kunnen komen ontdekken. Niets beter dan uw toekomstige loungeset, stoelen of ander tuinmeubilair grondig uit te proberen vooraleer u ze aankoopt. Precies daarvoor zijn de Buitenhof showrooms in het leven geroepen! U kunt hier naar hartenlust meubels uittesten, inspiratie opdoen en u laten adviseren. Inmiddels beschikt Buitenhof over meer dan 20 showrooms in België en Nederland waar u uw ogen de kost kunt geven. Deze verspreiding van winkels over heel België en Nederland is een waar succes, wetende dat Buitenhof pas in 1989 haar allereerste filiaal opende.

Deskundig advies

Hebt u vragen over een bepaald product of weet u niet goed wat te kopen? Breng gerust een bezoek aan een Buitenhof-filiaal in uw buurt want het personeel helpt u graag verder. De medewerkers van Buitenhof beschikken over uitstekende productkennis en hebben oog voor stijl. Zij staan u graag bij zodat u de best keuze maakt voor uw tuin. Buitenhof is opgericht als familiebedrijf, dus goede service is de hoogste prioriteit en zit als het ware in de genen van het bedrijf. Om er zeker van te zijn dat uw producten lang meegaan, voorziet Buitenhof op haar website en in de winkels onderhoudsadvies voor tal van producten. Zij weten als gaan ander hoe bepaalde materialen te verzorgen zodat ze een lang leven beschoren zijn.

Snel leverbaar

Dankzij het enorme distributiecentrum waarover Buitenhof beschikt, zijn nagenoeg alle meubels voorradig. Goed nieuws voor de consument, want die zal nooit lang op zijn bestelling hoeven wachten. Bovendien levert Buitenhof uw tuinmeubelen in heel België en Nederland. Bij bestelling boven € 250 is levering volledig gratis. Voor bestellingen onder dat bedrag betaalt u steeds een kleine kost. Wilt u uw artikelen liever zelf afhalen? Dat is uiteraard ook mogelijk in alle Buitenhof winkels. Als extra dienst is het ook mogelijk om voor Full Service levering te kiezen. Dit houdt in dat uw tuinmeubels tot bij u thuis worden geleverd, uitgepakt en gemonteerd, zonder dat u iets hoeft te doen. De medewerkers van Buitenhof doen het werk voor u en nemen achteraf ook alle afval mee.

Stel uw eigen set samen

Bij Buitenhof kunt u eindeloos producten combineren om zo een eigen set samen te stellen, volledig naar uw smaak. Kies bijvoorbeeld welke stoelen u liefst bij uw tuintafel ziet, of stel een eigen loungeset samen in uw favoriete kleuren. Dit is uiteraard spek naar de bek voor creatieve zielen die weten wat ze willen. Koopt u liever een vooraf samengestelde tuin-set? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem.

Stijladvies en inspiratie

Aangezien Buitenhof zelf steeds zelf de voelsprieten uit heeft op zoek naar nieuwe trends en inspiratie, is het ook de uitgelezen plek om zelf ideeën op te doen. Zo vindt u op de blog van Buitenhof tal van nieuwtjes, weetjes en inspiratie op het gebied van tuinmeubelen. Neem zeker eens een kijkje en laat u inspireren door mooie combinaties of stijlen.

Buitenhof brochure

De brochures van Buitenhof zijn misschien nog de beste manier om ideeën op te doen. De toppers en nieuwigheden in de rijke collectie zijn te zien in deze brochures. Bovendien zijn ze voortaan makkelijk online te raadplegen. Buitenhof geeft verschillende brochures uit, die meestal een eigen insteek hebben. Zo zijn er brochures gericht op lounge en design, terwijl andere brochures dieper ingaan op bars en dining. Kortom: voor ieder wat wils. Ga gewoon naar de Buitenhof website en blader door uw favoriete brochure. De beste folders en promoties verschijnen ook op deze pagina, dus mis het niet!

Over Buitenhof

Ben je op zoek naar prachtige en hoogwaardige tuinmeubelen? Daarvoor ben je bij Buitenhof aan het juiste adres. Deze firma heeft niet alleen vestigingen in ons land, maar is ook actief in omliggende Europese landen. In totaal heeft de firma in ons land en in Nederland meer dan 20 winkels. Op de website van Buitenhof is een compleet overzicht te vinden van de Belgische vestigingen. Je kunt hier tevens direct de openingstijden en adresgegevens vinden.

Bij Buitenhof Tuinmeubelen ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van allerlei soorten tuinmeubelen. Op de website kan je het totale aanbod inzien, waarbij alle producten onderverdeeld zijn in enkele categorieën: Loungesets, Tuinsets, Tuinstoelen & tuinbanken, Tuintafels, Parasols en Overig. Onder de laatst genoemde categorie vind je bijvoorbeeld beschermhoezen, tuinkussens, vuurtafels en onderhoudsmiddelen.

Wil je graag de meubelen online bestellen? Dat is geen probleem! Als je een bestelling van meer dan 250 euro plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders zijn de verzendkosten afhankelijk van de grootte van het artikel; de verzendkosten variëren tussen de 3,75 euro en 50 euro.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je kunt er voor kiezen om de artikelen te retourneren. Je dient hierbij de artikelen terug te sturen naar het magazijn in Roosendaal (Nederland). Buitenhof geeft daarbij aan dat je zelf de kosten van 99 euro dient te betalen. Deze kosten bevatten zowel transportkosten als handelingskosten.

Heb je vragen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een bepaald soort tuinmeubel? Daarvoor kan je dagelijks tussen 09.00 en 22.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Buitenhof. Je kunt hiervoor bellen naar 0380 84 504 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een Whatsapp bericht te sturen naar 04 79 92 00 58. Tot slot kan je ook nog een online contactformulier invullen of een live chat starten via de website.