Zowizoo

Zowizoo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Zowizoo

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Zowizoo korting

Zowizoo folders

Wat voor huisdier heb je? Ongeacht wat voor huisdier je hebt, moet je voor hem/haar de nodige producten kopen. Je hebt uiteraard voldoende voer nodig, maar ook andere verzorgingsproducten en speelgoed zijn simpelweg benodigdheden. Voor het kopen van dergelijke producten ben je bij de firma Zowizoo aan het juiste adres. De naam van deze keten is bijzonder geestig, terwijl het aanbod ook nog eens bijzonder interessant is. Dit is te danken aan de diversiteit binnen het aanbod, maar ook aan de prijzen. De basisprijzen liggen bij Zowizoo al relatief laag. Hier doet deze firma echter regelmatig nog een schepje bovenop. Dat doet deze firma door indrukwekkende promoties aan te bieden. Deze promoties vind je altijd in de actuele Zowizoo folders. In de Zowizoo folders merk je al snel op dat de kortingen echt hoog oplopen. Als je zo goedkoop mogelijk bij Zowizoo wilt shoppen, is het dus zaak om de Zowizoo folders te checken. Deze folders verzamelen wij je voor je en geven we altijd op deze pagina weer.

Zowizoo België

In 2005 zag de firma Zowizoo het levenslicht. Dit bedrijf werd door JP en Myriam opgericht; een stel met een grote voorliefde voor dieren. Het team werd al snel uitgebreid met meerdere collega’s. Op het moment van schrijven heeft Zowizoo zo’n 20 mensen in dienst. Het bedrijf is nog steeds in handen van dezelfde familie, maar dan wel van de volgende generatie. In 2020 stierven beide oprichters, waardoor het bedrijf in handen kwam van de kinderen Audrey en Kristof. Zij zijn nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze firma. In ons land heeft Zowizoo in ieder geval een mooie groei doorgemaakt. Deze groei werd in 2021 beklonken met de opening van een nieuw bedrijfspand. In dit pand is niet alleen het kantoor te vinden, maar ook een gigantische winkel. Deze winkel heeft een oppervlakte van ruim 2.000 vierkante meter.

Zowizoo winkel

De winkel van Zowizoo is gevestigd in de plaats Kontich. Vanuit deze winkel wordt niet alleen de firma aangestuurd, maar is het ook mogelijk om allerlei producten op je gemakje te bekijken. Doordat de winkel dus een flink oppervlakte heeft, kun je hier de nodige uurtjes vertoeven. Je geniet daarbij ook nog eens van de juiste adviezen, mede doordat Zowizoo al zo lang in de dierenwereld actief is. Op de website van Zowizoo vind je overigens meer informatie over de adresgegevens en openingstijden van deze winkel. Wat ons betreft zeker een aanrader om deze winkel eens te bezoeken.

Zowizoo klantenkaart

Ben je een regelmatig terugkerende klant van Zowizoo? Dan is het aan te raden om een klantenkaart van deze firma aan te vragen. Met deze kaart geniet je van maar liefst 5% korting op alle aankopen die je in de winkel doet. Het aanvragen van de kaart is bovendien volledig gratis, waardoor dit één van de meest simpele besparingen ooit is. Het aanvragen van de klantenkaart doe je in de winkel, waarna je een klantenkaart en 2 sleutelhangerkaartjes krijgt. Door één van die kaartjes aan je sleutelbos te doen, voorkom je dat je de Zowizoo klantenkaart ooit vergeet.

Aanbod op de website

Bij Zowizoo is het ook een feestje om online te shoppen. Dit komt onder meer door de diversiteit binnen het aanbod. Deze diversiteit is wel op een duidelijke manier onderverdeeld in meerdere categorieën. Zo kun je voor de categorieën Honden, Katten, Knaagdieren, Vissen en Vogels kiezen. Per categorie vind je een divers aanbod van de beste producten terug. Profiteer je dan ook nog van één van de kortingen uit de Zowizoo folders? Dan sla je al helemaal op een voordelige manier je slag. Al met al is het aanbod van Zowizoo interessant, evenals de leveringsvoorwaarden. Elke bestelling die je plaatst, krijg je snel thuisbezorgd.

Doggywash

Wist je dat het bij Zowizoo ook mogelijk is om je hond even goed te laten wassen? Je kunt hiervoor een afspraak maken via de online tool van Zowizoo. Op het afgesproken tijdstip kun je vervolgens je hond afgeven aan de specialist in de winkel. Deze specialist zorgt ervoor dat je hond heerlijk gewassen wordt. Online vind je hier alle informatie over.

Nieuwsbrief & contact

Wil je op de hoogte blijven van deze firma? Dit doe je het beste door je voor de nieuwsbrief aan te melden. Zit je met een vraag? Dan kun je langsgaan bij de winkel in Kontich, maar je kunt ook even bellen. De klantenservice is bereikbaar op 03 451 95 95. Overigens kun je ook mailen naar [email protected].

Over Zowizoo

De dierenwinkel Zowizoo werd in 2005 opgericht door JP & Myriam. Zij starten met hun eigen onderneming, waarbij zij ook hebben kunnen rekenen op hun zoons. Samen met hun twee zoons bestieren zij momenteel nog steeds hun eigen familiebedrijf. Dit familiebedrijf heeft door de jaren heen een fraaie groei doorgemaakt, waardoor het bedrijf momenteel meer dan 20 werknemers in dienst heeft.

Het bedrijf Zowizoo is vrij uniek te noemen. Behalve het aanbieden van allerlei producten voor huisdieren, bieden zij ook Doggywash aan. Dit betekent dat zij jouw hond van een heerlijke wasbeurt voorzien, waardoor hun vacht weer heerlijk gaat stralen. Ondertussen ruikt de vacht ook heerlijk. Voor deze Doggywash kun je terecht bij de winkel in Kontich: op de website van Zowizoo vind je meer informatie over deze winkel.

Als je de producten van Zowizoo wilt bestellen, kun je daarvoor naar de winkel in Kontich toe gaan. Je kunt echter ook online shoppen. In de webshop van Zowizoo vind je de volgende categorieën terug: Honden, Katten, Knaagdieren, Vissen en Vogels. Per categorie vind je een divers aanbod van bijvoorbeeld voer, benodigdheden en speelgoed terug. Uiteindelijk vind je bij Zowizoo alles voor de bovengenoemde huisdieren.

Bij het bestellen van de producten kun je rekening houden met 5 euro aan verzendkosten. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, is de verzending echter volledig kosteloos! Nadat je de producten ontvangen hebt, kun je deze in bepaalde situaties binnen 14 dagen retourneren. Meer informatie hierover is op te vragen bij de klantendienst van Zowizoo.

Voor de klantendienst van Zowizoo kun je bellen naar 034519595 of bellen naar [email protected]. Uiteraard kun je ook langsgaan bij de winkel in Kontich om al jouw vragen te stellen!