Libris

Libris folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Libris

Vergelijkbare winkels

Libris
smartphoto
Greetz
Bookspot
Standaard Boekhandel
Proxis
eci
Boekenvoordeel

Populaire folders

Tips voor Libris korting

Libris folders

Ondanks de digitalisering is het lezen van boeken nog steeds populair. Veel mensen vinden het lezen van boeken erg leuk, terwijl het ook nog eens rustgevend is. Dat laatste is ook niet geheel onbelangrijk, gezien de hectiek in de hedendaagse maatschappij. Als jij zelf ook van boeken lezen houdt, is de kans groot dat je wel eens bij Libris shopt. Dit is in ons land namelijk één van de meest toonaangevende boekhandels. Mocht jij graag bij Libris boeken kopen, is het advies om de Libris folders in de gaten te houden. In de Libris folders vind je niet alleen de nieuwste boeken, maar ook de beste promoties. Met dank aan deze promoties is het kopen (en lezen) van boeken eigenlijk nog leuker. Hieronder vind je overigens nog meer tips voor het besparen van geld bij Libris!

Libris België

Voor de historie van de firma Libris moeten we terug naar het jaar 1982. In dat jaar ontstaan in het land van onze Noorderburen meerdere boekhandelketens. Onder meer Bruna en AKO worden eigenlijk direct populair, waarna meerdere zelfstandige ondernemers de handen ineen slaan. Deze ondernemers komen uiteindelijk met Libris op de markt; een keten van boekhandels die al snel bijzonder populair wordt. Deze populariteit is onder meer te danken aan het feit dat boekhandels zich bij deze keten aan kunnen sluiten. Daarnaast heeft Libris er ook voor gekozen om de pijlen op België te richten. Doordat Libris zich op zowel de Nederlandse- als Belgische consument richt, heeft deze firma een ongekende doelgroep.

Libris boekhandels

Door de jaren heen heeft Libris dus een gigantische groei door weten te maken. Deze groei is deels te danken aan de vele boekhandels die zich bij Libris aangesloten hebben. Het leuke hierbij is dat enkele van deze boekhandels zich ook in ons land bevinden. Zo vind je in Antwerpen en Gent boekhandels die bij deze keten horen. Als je één van deze boekhandels binnenstapt, weet je eigenlijk niet wat je ziet. De boekhandels zien er niet alleen fraai uit, maar herbergen ook een ongekend aanbod van boeken. Echt allerlei soorten boeken tref je in het uitgebreide aanbod van Libris aan.

Online bestellen bij Libris

Libris en de webshop Bol.com hebben iets gemeen met elkaar. Beide bedrijven maken namelijk gebruik van het Centraal Boekhuis. Dit is een organisatie die het thuisbezorgen en ophalen van boeken mogelijk maakt. Als jij een bestelling bij Libris plaatst, kun je bepalen of je het boek bij één van de boekhandels in de buurt op wilt halen. Je kunt er echter ook voor kiezen om het boek thuis te laten bezorgen. Doordat je deze optie hebt, is de drempel een stuk lager om een bestelling bij Libris te plaatsen. Iets waar deze firma in de afgelopen jaren absoluut de vruchten van plukt.

Aanbod op de website

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuw boek aan te schaffen? Je kunt hiervoor naar één van de Libris boekhandels toegaan, maar je kunt ook naar de officiële webshop van Libris toegaan. In de officiële webshop vind je namelijk het ongekend uitgebreide aanbod. Opvallend is dat dit uitgebreide aanbod toch overzichtelijk aangeboden wordt, met alle dank aan verschillende menu-items. Zo kun je kiezen voor Fictie, Non Fictie, Actueel, Luisterboeken en Kind & Jeugd. Veel boeken die door Libris aangeboden worden, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Dit betekent dat je een luisterboek aan kunt schaffen, maar dat je hetzelfde boek ook in de vorm van een fysiek boek en/of e-book aan kunt schaffen. Ook dit is één van de voorbeelden waaruit blijkt dat het Libris aanbod echt heel divers is.

Inspiratie & Advies

Ben jij fan van een bepaald genre boeken? Weet je alleen niet zo goed welke nieuwe boeken in dat genre uitgebracht worden? Of vind je het lastig om de juiste keuzes binnen het uitgebreide aanbod te maken? Ongeacht wat jouw vraag of situatie is, kun je contact opnemen met de klantenservice van Libris. De gespecialiseerde medewerkers voorzien je daarbij maar al te graag van het juiste advies. Als je graag inspiratie op wilt doen, bieden de webshop en de boekhandels daar voldoende mogelijkheden voor. Als je door de boekhandels van Libris wandelt, doe je eigenlijk voortdurend inspiratie op!

Nieuwsbrief & social media

Het is goed voor te stellen dat je door Libris op de hoogte gehouden wilt worden. Gelukkig heb je daar meerdere mogelijkheden voor: je kunt Libris volgen op Facebook, op Twitter, op Instagram en op YouTube. Tevens is het mogelijk om je voor de Libris nieuwsbrief aan te melden. Daarmee mis je in ieder geval geen aanbieding meer.

Over Libris

Vind je het heerlijk om achterover te leunen en een leuk boek te lezen? Wil je graag de keus uit een uitgebreid aanbod van boeken hebben? Dan ben je bij Libris aan het juiste adres. Deze Nederlandse firma heeft zich volledig toegelegd op het aanbieden van allerlei soorten boeken. In het assortiment van Libris vind je dan ook allerlei soorten boeken terug, inclusief luisterboeken en digitale boeken voor een e-reader.

De firma Libris is van origine Nederlanders, maar voor alle Belgen is het mogelijk om via de webshop de gewenste boeken te bestellen. Na de bestelling worden de bestelde artikelen binnen enkele werkdagen op het gewenste adres in ons land bezorgd. Mocht je in Nederland zijn, kan je ook bij een winkel van Libris de gewenste boeken bekijk en aanschaffen. Mocht je daar interesse in hebben, is het verstandig om vooraf te achterhalen waar de winkels van Libris in Nederland gevestigd zijn; die informatie vind je op de website.

In de webshop van Libris vind je een onwaarschijnlijk uitgebreid assortiment terug. Om dit assortiment overzichtelijk te houden, heeft men besloten om de volgende categorieën te hanteren: Actueel, Fictie, Non-fictie, Kind & Jeugd, E-books en E-readers en Luisterboeken. Per categorie vind je een ongekend uitgebreid aanbod; naar eigen zeggen biedt Libris meer dan 80.000 verschillende producten aan.

Bestel je voor meer dan 15 euro in de officiële webshop van Libris? Dan hoef je geen verzending te betalen voor de levering van de bestelde artikelen naar België. Als je voor minder dan 15 euro een bestelling plaatst, hoef je slechts 1,95 euro aan verzendkosten te betalen. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 5 werkdagen op het gewenste adres in België afgeleverd.
Retourneren is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen, maar je dient de kosten hiervoor wel zelf te betalen. Houd er daarbij rekening mee dat je de producten vanuit België terug naar Nederland moet sturen.

De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur; [email protected] of via telefoonnummer 033 253 2300.