Miniso

Miniso folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Miniso

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Miniso korting

Miniso folders

Ben je op zoek naar leuke producten voor in huis? Ben je op zoek naar betaalbare producten die je dagelijks nodig hebt? Ben je op zoek naar de juiste digitale devices? Ben je op zoek naar de leukste fashion items? Of ben je op zoek naar lekkere hapjes? Voor al deze producten ben je bij het Japanse designmerk Miniso aan het juiste adres. Dit merk richt zich – eigenlijk al vanaf de oprichting – op het aanbieden van heel veel verschillende producten. Deze producten zijn in de basis al voordelig geprijsd, maar worden regelmatig in de aanbieding aangeboden. Om op de hoogte van alle Miniso promoties te blijven, raden wij je aan om de Miniso folders goed in de gaten te houden. Daar helpen wij je graag een handje bij; op deze pagina vind je namelijk een overzicht van de actuele Miniso folders. Tevens geven wij je hieronder enkele handige tips voor het zo voordelig mogelijk shoppen bij dit Japanse designermerk.

Miniso België

In augustus 2009 werd de firma Miniso in Japan opgericht door Ye Guofu. De eerste winkel werd uiteindelijk pas in 2013 opgericht, maar voor die tijd maakte Miniso al furore op het internet. Vanaf het jaar 2013 ging het eigenlijk hard met Miniso. De producten sloegen aan, de prijskaartjes vielen bij veel mensen in de smaak en het bedrijf wist meer en meer producten aan te bieden. Mede daardoor wist deze Japanse firma ook de overstap naar Europa te maken. Op dit moment is Miniso in ons land actief, maar in nog véél meer landen. Zo is dit land ook actief in Groot-Brittannië, in Portugal, in Italië, in Duitsland, in Nederland en in Spanje.

Miniso winkels

Heeft Miniso op dit moment winkels in ons land? Nee, aan het begin van 2022 had Miniso nog geen winkels in ons land. Wat echter wel goed is om te weten, is dat Miniso in ons buurland veel winkels heeft geopend. Zowel in Nederland als in Frankrijk kun je de nodige winkels van Miniso bezoeken. Het fijne hierbij is dat sommige van deze winkels zich echt net over de grens bevinden. Mocht je per sé bij Miniso willen shoppen, is dat dus mogelijk in één van de nabijgelegen winkels. In deze winkels ga je je waarschijnlijk vergapen aan het bizar uitgebreide aanbod.

Miniso prijsstelling

Binnen de bedrijfsvoering van Miniso draait het om twee dingen: zoveel mogelijk producten aanbieden en de prijzen van de producten zo laag mogelijk te houden. Als je bij Miniso gaat shoppen, kun je echt hele winkelmanden vullen, zonder dat je hier veel geld voor neer hoeft te tellen. Eigenlijk alle producten die je in het aanbod van Miniso kunt vinden, zijn voordelig geprijsd. Dát maakt het shoppen bij deze Japanse firma eigenlijk alleen maar leuker. Feit is wel dat sommige experts hun vraagtekens hebben gezet bij de bedrijfsvoering van Miniso. Is deze firma bijvoorbeeld wel met duurzaamheid bezig? En is het niet zo dat Miniso producten van andere bedrijven namaakt? Dit zijn twee vragen waar sommige experts hun vraagtekens bij zetten.

Aanbod op de website

Ben je nu benieuwd naar de producten die je bij Miniso kunt kopen? Dan raden wij je graag aan om de website van Miniso eens te bekijken. Op de website heeft deze firma namelijk het uitgebreide aanbod tentoongesteld. Hierbij kun je uit tal van categorieën kiezen, zoals Household Items, Health & Beauty, Digital Products, Fashion Accessoires, Food & Beverage en Daily Life Products. Zoals deze categorieën laten blijken, is het aanbod bij Miniso echt heel uitgebreid. Wil je graag deze producten gaan kopen? Dan moet je hiervoor wel naar één van de Miniso winkels toe gaan; het is niet mogelijk om bij deze firma online te shoppen. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, heeft Miniso op dit moment (nog) geen winkels in ons land.

Inspiratie

Ben je regelmatig op zoek naar leuke hebbedingetjes? En vind je het ook heerlijk om urenlang op het internet te zoeken naar de leukste hebbedingetjes? Dan ben je op de website van Miniso aan het juiste adres. Het is echt heerlijk om door het aanbod heen te scrollen, maar je kunt ook op andere manieren veel inspiratie op doen. Klikt bijvoorbeeld maar eens op Mini Family op de website; dan doe je direct veel inspiratie voor je kind(eren) op.

Contact

Zit je met specifieke vragen aan Miniso? Dan kun je via de website van Miniso direct contact opnemen. Dit doe je door een online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 400 700 5559. Spijtig genoeg heeft Miniso géén Belgische klantenservice.

Over Miniso

Het Japanse designmerk Miniso werd al tientallen jaren geleden opgericht in Japan. Vanaf het allereerste moment wist dit merk echter een gigantische groei door te maken. Dat is ook duidelijk zichtbaar in het assortiment van Miniso én in de hoeveelheid vestigingen die van dit Japanse merk over de gehele wereld te vinden zijn.

Op de website van Miniso vind je meer informatie over al deze vestigingen. Het merk zelf geeft aan dat ze meer dan 4200 winkels over de gehele wereld verspreid hebben. Ook in Europa zijn ze goed vertegenwoordigd, terwijl in België in 2020 de eerste winkels geopend worden.

Miniso heeft in 2019 namelijk een samenwerkingsverband getekend met de oorspronkelijke eigenaar van Blokker. Die eigenaar heeft aangekondigd dat er in zowel België als in Nederland in 2020 meerdere winkels geopend gaan worden.

Mocht je benieuwd naar het assortiment van Miniso zijn, kan je op de website van het Japanse designermerk kijken. Je kunt in deze webshop onder meer kiezen tussen de volgende categorieën: Household Items, Daily Life Products, Health & Beauty, Fashion Accessoires, Digital Products, Food & Beverage en Design Award. Per categorie vind je een divers aanbod van producten, waarbij de focus ligt op het design van de producten. Miniso vergelijkt zichzelf enigszins met HEMA, maar levert naar eigen producten die wél een fraai design hebben.

Heb je vragen aan dit designermerk uit Japan? Dan kan je een mail sturen naar [email protected]. De klantenservice van het merk communiceert wel alleen maar in het Engels. Zodra de eerste winkels van Miniso in ons land geopend worden, kan je uiteraard ook bij die winkels terecht voor het stellen van al jouw vragen. Naar verwachting worden de eerste winkels in 2020 of aan het begin van 2021 in ons land geopend!