Holland & Barrett

Holland & Barrett folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Holland & Barrett

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Holland & Barrett korting

Holland & Barrett folders

Hecht je veel waarde aan het behoud van het milieu? En wil je daarom graag natuurlijke (verzorgings)producten gebruiken? Dan ben je bij de firma Holland & Barrett aan het juiste adres. Deze firma biedt uitsluitend natuurlijke producten aan en doet dat met verve. Zo is niet alleen het aanbod uitgebreid, maar biedt het merk ook regelmatig interessante aanbiedingen aan. Als je op de website van Holland & Barrett een kijkje neemt, kun je direct de actuele folder inzien. In deze folder komen de beste aanbiedingen van dat moment naar voren. In veel gevallen telt de Holland & Barrett folder meer dan 20 pagina’s; dat is wat ons betreft een duidelijk teken.

Holland & Barrett België

In eerste instantie werd het merk Holland & Barrett in Groot-Brittannië opgericht. Men wilde daar een plek creëren waar iedereen terecht kon voor gezondheidsproducten, mineralen en vitamines. In die opzet slaagde het bedrijf al snel, waarna ook de overstap naar andere landen werd gemaakt. In 2003 werd de keten Essenza in ons land door Holland & Barrett overgenomen. Vanaf dat moment was Holland & Barrett eigenlijk een begrip in ons land. Sindsdien heeft Holland & Barrett België overigens ook een flinke groei door weten te maken. Dit is niet alleen aan het uitgebreide aanbod te zien, maar ook aan de hoeveelheid winkels in België.

Holland & Barrett voordeelkaart

Wil je graag met nóg meer voordeel bij Holland & Barrett shoppen? Dan is de Holland & Barrett voordeelkaart mogelijk iets voor jou. Met deze voordeelkaart kun je punten sparen, waarna je deze punten om kunt zetten in een waardebon. Ondertussen kun je ook nog van speciale winacties, van speciale aanbiedingen en van aanbiedingen op maat. Door de Holland & Barrett voordeelkaart aan te vragen, shop je dus eigenlijk nóg voordeliger bij deze natuurlijke keten.

Beste natuurlijke producten

Kenmerkt het aanbod van Holland & Barrett zich alleen door de kwantiteit? Nee, zeker niet. Ook de kwaliteit van de producten van Holland & Barrett is dik in orde. Deze producten voldoen aan alle keurmerken, zijn 100% natuurlijk en zijn dus goed voor mens én milieu. Juist door dergelijke natuurlijke producten aan te bieden, tracht Holland & Barrett om een positieve invloed op het milieu uit te oefenen. Aangezien dit merk steeds populairder geworden is, is het bedrijf in die opzet zeker geslaagd.

Aanbod op de website

Heb je interesse om bij Holland & Barrett te shoppen? Dan kun je ervoor kiezen om naar één van de winkels toe te gaan, maar je kunt ook naar de online webshop. In deze online webshop vind je een ongekend uitgebreid aanbod van producten, waarbij je ook direct de beste aanbiedingen kunt vinden. Het uitgebreide aanbod van Holland & Barrett is in ieder geval onderverdeeld in de volgende categorieën: Vitamines & Supplementen, Persoonlijke verzorging, Aromatherapie, Voeding & Dranken, Slank & Detox, Sportvoeding, Merken, Nieuw en Advies. Onder de laatstgenoemde categorie vind je interessante blogartikelen, waarmee je uiteindelijk de beste producten aan kunt schaffen.

Inspiratie & advies

Ben je sowieso op zoek naar advies met betrekking tot natuurlijke producten? Ook daarvoor zit je bij Holland & Barrett goed. Deze keten heeft niet alleen voor het kopje ‘Advies’ op de website gekozen, maar heeft ook voor een uitgebreide website gezorgd. Zo vind je bijvoorbeeld per product een uitgebreide beschrijving. Dankzij die beschrijving heb je direct een beter beeld van het product. Zo weet je precies wat voor product het is, wat het doel van het product is en waarom het product mogelijk voor jou interessant kan zijn. Als je nog inspiratie voor interessante producten op wilt doen, kun je klikken op ‘Populaire categorieën’ op de website.

Nieuwsbrief & social media

Heb je één of meerdere social media accounts? Als je een account op Instagram of Facebook hebt, kun je het merk Holland & Barrett België volgen. Op deze social media kanalen is het social media team van Holland & Barrett vrij actief; je kunt dan ook een hoop inspiratie op doen via deze social media kanalen. Blijf jij het liefste ook op de hoogte van de beste aanbiedingen en exclusieve acties? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de Holland & Barrett nieuwsbrief. Indien je je voor deze nieuwsbrief aangemeld hebt, maak je ook twee keer per week kans op een shoptegoed van 50 euro. Mocht je dat shoptegoed winnen, is het shoppen bij Holland & Barrett eigenlijk alleen maar leuker. Al met al is het interessant om je voor de Holland & Barrett nieuwsbrief aan te melden!

Over Holland & Barrett

De Britse keten Holland & Barrett werd al in 1870 opgericht. De heren Alfred Slapps Barrett en William Holland begonnen met een groentewinkel in het oosten van Engeland. In deze winkel werden niet alleen groenten verkocht, maar ook kleding. Uiteindelijk besloot men om hier twee aparte winkels van te maken; een groentewinkel en een kledingwinkel. Door de jaren heen begon het bedrijf meer en meer vestigingen te openen en kwam het bedrijf ook in meerdere landen terecht.

Ook in ons land heeft het bedrijf behoorlijk veel vestigingen. Als je een kijkje op in de webshop van Holland & Barrett neemt, kan je daar op ‘Winkel’ klikken. Vul vervolgens jouw woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Wil je liever online shoppen? Ook dat is mogelijk dankzij de webshop van Holland & Barrett. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Vitamines & Supplementen, Persoonlijke verzorging, Aromatherapie, Voeding & Dranken, Slank& Detox, Sportvoeding en Nieuw. Onder de noemer Persoonlijke Verzorging vind je onder meer gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging en producten voor in bad en onder de douche.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze voor een bedrag van 4,75 euro aan verzendkosten op elk gewenst adres laten bezorgen. Mocht je voor meer dan 20 euro een bestelling plaatsen, geniet je van een kosteloze verzending.

Ben je niet tevreden? Je kunt de artikelen gratis bij één van de winkels van Holland & Barrett terugbrengen. Ook kan je de artikelen per pos terugsturen, maar de kosten daarvoor komen wel voor eigen rekening. De retournering dient in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst plaats te vinden.

Vragen? Bel daarvoor naar +32 9 28 22 968 of vul een online contactformulier in. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.