EUROtops

EUROtops folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor EUROtops

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor EUROtops korting

Postorderbedrijf

Posterbedrijven zijn ouder dan het internet. Deze vorm van winkelen sloeg indertijd op het bestellen van producten per telefoon, formulier of fax waarna ze per post geleverd werden tot aan uw deur. Het keuzeaanbod uit het assortiment werd via de catalogus verspreid. Het hoeft niet gezegd dat het internet dit model flink door elkaar schudt. Toch is het nog niet voorbijgestreefd. De activiteiten van deze bedrijven zijn veelal net naar het internet verhuisd. Eurotops heeft ook een lange staat van dienst als klassiek postorderbedrijf, dat in Duitsland gevestigd was. Vandaag is het diverse aanbod van Eurotops gewoon online beschikbaar.

Aanbiedingen

Eurotops heeft heel het jaar door fraaie aanbiedingen in huis. Kijk hiervoor zeker op hun website, in de outlet-sectie. Sorteer de artikelen per prijs of filter op basis van categorie om snel te vinden wat u zoekt. Naast aanbiedingen, zet het bedrijf ook geregeld een aantal artikelen in de kijker. De highlight van de maand is een product dat volgens Eurotops echt de moeite waard is. Het artikel blinkt doorgaans uit in prijs én kwaliteit. De top 50 artikelen zijn een selectie van producten die Eurotops aanbeveelt. Boven dit alles pakt het bedrijf iedere week uit met nieuwe weekaanbiedingen.

Gratis catalogus

De catalogus is lang het belangrijkste kanaal geweest waarmee Eurotops haar producten aan de man kon brengen. Dankzij de webshop is het diverse aanbod ook gewoon online te vinden, maar de catalogus is nog steeds een geliefkoosde uitgave. Bovendien geeft Eurotops geregeld verschillende catalogi uit, afgestemd op een bepaald segment (bijvoorbeeld fashion). Vraag uw catalogus aan via het invulformulier op de website van Eurotops en zij sturen het gratis op naar uw adres. Al worden de folders ook op deze pagina gedeeld. Eens u de catalogus in het bezit hebt, kunt u eenvoudig producten bestellen op basis van het artikelnummer.

Voor vijftigplussers

Het aanbod van Eurotops richt zich niet uitsluitend, maar wel hoofdzakelijk, toe op mensen vanaf 50 jaar. Het is de filosofie van het bedrijf dat vijftigers zich in de fleur van hun leven bevinden. Daarom wilt het graag aan de bijzonder wensen van deze doelgroep tegemoetkomen. Cadeaus, aanbiedingen en andere artikelen zijn allemaal afgestemd op maat van deze leeftijdsgroep. Het is overigens geen slechte strategie gebleken. Eurotops kan rekenen op meer dan 800 000 actieve klanten.

Divers aanbod

Het aanbod van Eurotops is erg divers. Het bevat artikelen voor techniek, tuin, vrije tijd, lichaamsverzorging, herenmode en nog een handvol andere categorieën. De medewerkers zijn voortdurend op de uitkijk naar nieuwe en innovatieve producten. Dankzij hun vakkennis weten zij de beste producten uit te kiezen, die voldoen aan de hoogste standaarden. Het leven van haar klanten, beter en comfortabeler maken: dat is de doelstelling van Eurotops.

Geschenkvinder

Met een origineel cadeau uit de hoek komen, is niet altijd gemakkelijk. De geschenkvinder van Eurotops helpt u alvast een eind op weg. Aan de hand van een paar keuzes, schotelt men geschikt cadeaus voor om uit te kiezen. Duid het soort cadeau aan (en binnen welk budget het mag vallen). Geef aan wie de gelukkig ontvanger is (broer, partner, vriend …). Selecteer tot slot een aantal interessegebieden van de ontvanger en klaar is kees. Nadat de selectie gemaakt is, rest u enkel nog om te kiezen uit de verschillende artikelen. Een perfect geschenk vinden, was nog nooit zo gemakkelijk!

Nieuwsbrief

Als volbloed webshop, verstuurt Eurotops op regelmatige tijdstippen een online nieuwsbrief uit. Door zich in te schrijven op deze nieuwbrief blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. U ontvangt als eerste de nieuwigheden op het gebied van techniek, mode, vrije tijd en meer. En dit rechtstreeks in uw mailbox, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Inschrijven op de nieuwsbrief gaat zelfs gepaard met een geschenk. De verzendkosten bij uw volgende bestelling vervallen dan namelijk. Toch goed voor een besparing van om en bij € 5. Aarzel niet en schrijf u in om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen. Uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

Contact en hulp

Eurotops heeft ruim 30 jaar ervaring. Deze lange staat van dienst bewijst het succes van dit bedrijf. Één van de bepalende factoren is de hulpvaardigheid van de klantendienst. Zij zijn vlot bereikbaar via tal van kanalen, waaronder en webformulier of per telefoon. Heeft u vragen over een specifieke bestelling of levering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst. Kijk zeker ook eerst bij de “veelgestelde vragen” op de website van Eurotops. Hete hangijzers en typische vragen worden daar behandeld. De kans bestaat dat uw probleem daar dus al verholpen wordt.

Over EUROtops

In 1985 werd in een klein dorpje in Duitsland het postorderbedrijf EUROtops opgericht. Dit bedrijf wilde de juiste producten voor mensen vanaf 50 jaar oud aan gaan bieden. Dat doel heeft het bedrijf absoluut weten te bereiken, aangezien het bedrijf hedendaags nog steeds super populair is. Het assortiment richt zich daarbij bovendien nog steeds volledig op mensen van minstens 50 jaar jong/oud.

Door de jaren heen heeft EUROtops ook de overstap naar andere landen gemaakt. De firma is momenteel in ons land actief, maar ook bijvoorbeeld in Nederland en in Frankrijk. Voor ons Belgen heeft het bedrijf zelfs een speciale webshop gemaakt, waar je naar hartenlust kunt shoppen.

In deze webshop heb je de keuze tussen de volgende productcategorieën: Techniek, Tuin, Vrije Tijd, Huishouden & wonen, Lichaamsverzorging, Sieraden & uurwerken, Herenmode en Mannenaangelegenheden. Ook kan je in de menubalk kiezen voor ‘Top 50’ en voor ‘Geschenken’. Opvallend is verder dat sommige delen van het assortiment zich uitsluitend op mannen richten; voor vrouwen valt er daardoor iets minder te shoppen bij EUROtops.

Bij het bestellen van producten via de webshop van deze firma moet je rekening houden met verzendkosten van 5,99 euro per bestelling. Deze verzendkosten zijn altijd gelijk, ongeacht de orderwaarde. Wel kan het zijn dat de verzendkosten hoger uitvallen doordat de levering bijvoorbeeld door een expeditiebedrijf gedaan moet worden of doordat het volume te groot is.

Nadat je de artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt hiervoor contact op te nemen met de klantenservice van EUROtops. Bovendien is het goed om te weten dat de verzendkosten volledig voor eigen rekening komen.

De klantenservice van EUROtops is op meerdere manieren te bereiken: via een online contactformulier, op telefoonnummer 070 663 665 of via de mail ([email protected]).