Big Bazar

Big Bazar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Big Bazar

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor Big Bazar korting

Folder

De Big Bazar folder is een festijn van aanbiedingen en promoties uit de grote verscheidenheid aan producten. Wasproduct, speelgoed, kleren, eten, drinken... het assortiment is erg breed en wisselt voortdurend. Big Bazar verkoopt zelfs A-merken aan voordelige prijzen. Van oorsprong is het een Nederlandse winkel, maar ondertussen zijn er ook in België al een paar filialen opgedoken. Dé manier om de folder met zekerheid te ontvangen is door u in te schrijven voor de nieuwbrief. Dankzij de nieuwbrief ontdekt u de folderaanbiedingen voor de komende week zelfs voor de folder zelf verspreid wordt. De aanbiedingen uit de folder zijn erg gewild, dus het kan voorvallen dat producten sneller dan voorzien uitverkocht zijn, zelfs als de folder nog maar pas is uitgegeven. Snel zijn is dus de boodschap. Aarzel ook niet om eerst even te bellen naar een Big Bazar winkel in uw buurt om te vragen of het product dat u zoekt nog voorradig is.

Multibuy

Big Bazar heeft altijd een rijke keuzee aan Multibuy in de aanbieding. Oftewel, producten die afgeprijsd zijn wanneer u er meerdere van koopt. U kent het systeem ongetwijfeld (bijvoorbeeld twee kopen is gelijk aan twee gratis). Het is een gekende en misschien zelfs klassieke manier om promotie te voeren. Voor een goede reden natuurlijk. U koopt een aantal producten en ontvangt meer dan waarvoor u betaalt. Dubbel plezier!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Big Bazar nieuwsbrief en blijf zo als eerste op de hoogte van alle acties en promoties. De gekende en gewilde Big Deals en andere “bizarre” aanbiedingen verschijnen elke week met stip in de nieuwsbrief. Ontvang gewoon de promoties rechtstreeks in uw mailbox en geniet van de vele voordelen. Niet alleen mist u geen enkele promotie, u ontvangt ook telkens de laatste Big Bazar folderaanbiedingen, zelfs voor de folder wordt uitgegeven. Als u de nieuwbrief niet langer wenst te ontvangen kunt u zich uiteraard steeds uitschrijven.

Big Deals

“Bijzonder veel, bizar goedkoop”, dat is wat Big Bazar belooft. En terecht! Het assortiment is zoals gezegd erg breed en wordt geregeld veranderd. Tegelijk zijn de prijzen verrassend laag. Een winnende combinatie als u het ons vraagt. De “Big Deals” doen er nog een schepje bovenop want deze deals staan voor stevige kortingen in alle vormen, op alle producten uit het rijke assortiment. Dagelijkse producten zoals wc-papier, wasmiddel of douchegel vindt u bij Big Bazar aan spotprijzen, dankzij de Big Deals. Bizar!

Retourneren

Bij Big Bazar retourneert u zonder problemen producten waar u niet tevreden over bent, binnen de acht dagen na aankoop. Let erop dat u hiervoor het originele kasticket goed bijhoudt, want enkel op vertoon van het originele kasticket kunt u het product omruilen. Big Bazar verkoopt uitsluitend producten in fysieke winkels (niet online). Ook producten terugbrengen verloopt via de winkels van Big Bazar. Sommige productsoorten mogen niet omgeruild worden omwille van specifieke praktische of hygiënische redenen. Zo is het niet mogelijk om cosmetische producten of ondergoed om te ruilen. Ook sterk afgeprijsde producten uit de Big Sale mogen niet omgeruild worden.

Sociale media

Hoewel Big Bazar een uitsluitend fysieke winkel is, vertoeft het ook op verschillende online kanalen. Met name op sociale media is de winkel erg actief. Volg Big Bazar op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe promoties of gewoon om inspiratie op te doen. Sla de beste deals aan de haak dankzij de tips van Big Bazar op sociale media. Sterker nog, door deel te nemen aan de vele winacties maakt u kans om met mooie prijzen naar huis te gaan. Meestal volstaat het om pagina’s of berichten te volgen, liken, taggen of delen om zo een prachtprijs in de wacht te slepen.

Klantenservice

Een gezellige winkel waar het aangenaam shoppen is. Dat is waar Big Bazar voor gekend is. Bovendien zijn de medewerkers erg hulpvaardig en staan ze altijd klaar om u bij te staan met advies. Wend u gerust met al uw vragen over artikelen naar het personeel in de winkel zelf. Hebt u een vraag over een Big Bazar product van thuis uit of nadat u het hebt aangekocht? Stel uw vraag dan gerust rechtstreeks via e-mail aan de klantendienst.

Cadeaukaart

Op zoek naar een origineel cadeau? De Big Bazar cadeaukaart is misschien wel de perfecte verrassing. Deze kaart is verkrijgbaar in de winkels van Big Bazar en kan opgeladen worden met een bedrag tussen € 5 en € 150. Het saldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig. Hebt u een cadeaukaart ontvangen en wilt u het saldo achterhalen dat er nog op staat? Controleer het saldo dan gemakkelijk in een paar klikken via de website.

Over Big Bazar

De grote keten Big Bazar richt zich op bijzonder veel producten tegen bijzonder lage prijzen. Vanaf de oprichting van het bedrijf heeft dit concept behoorlijk aangeslagen. Door de jaren heen heeft het bedrijf meer dan 100 vestigingen in België en Nederland op weten te richten. In ons land zijn ook onwijs veel van deze vestigingen te vinden. Bij deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van alle producten tegen voordelige prijzen. Met name het gevarieerde assortiment spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Uiteraard hebben ook de lage prijzen ervoor gezorgd dat Big Bazar zo groot en populair geworden is.

Via de website van het bedrijf kan je de verschillende vestigingen in ons land vinden. Zodra je jouw woonplaats of gemeente invoert, toont de website direct waar de dichtstbijzijnde vestigingen zich bevinden. In deze vestigingen kan je vervolgens naar hartenlust shoppen; je hebt in ieder geval meer dan genoeg keus.

Op de website kan je ook de huidige folder bekijken. In deze folder zie je de nieuwste aanbiedingen staan, waardoor je nóg meer geld kunt gaan besparen. In het assortiment vind je van alles; variërend van een opblaasbaar zwembad tot aan deodorant en van een dekbed tot aan heerlijke soorten chips. Het assortiment bij de Big Bazar wisselt in hoog niveau, dus het is absoluut aan te raden om regelmatig een kijkje op de website te nemen. Het is via de website níet mogelijk om producten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Wil je meer informatie? Daarvoor kan je je aanmelden voor de online nieuwsbrief of het bedrijf via Facebook, Twitter en Instagram volgen. Voor vragen kan je ook contact opnemen met de klantenservice van Big Bazar. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected], een online contactformulier invullen of langsgaan bij één van de vestigingen van het bedrijf. Je vindt in ieder geval meer dan genoeg Big Bazar vestigingen in ons kleine landje.