Dolfijn Vuurwerk

Dolfijn Vuurwerk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Dolfijn Vuurwerk

Vergelijkbare winkels

Salonroger Fireworks
Alpeco Vuurwerk
Dolfijn Vuurwerk
Knalgoed
Zena Vuurwerk

Populaire folders

Tips voor Dolfijn Vuurwerk korting

Kindervuurwerk

Toegegeven, kinderen en vuurwerk klinkt niet als de allerbeste combinatie. Toch is het perfect mogelijk om kinderen op een veilige manier te laten genieten van deze spannende knallers. Zelf zijn ze er in ieder geval dol op. Het gaat dan om ongevaarlijke klassieke sterretjes, sierpijlen of bescheiden knallers. Uiteraard moet het vuurwerk steeds onder toeziend oog van een volwassene worden afgestoken.

Enorm aanbod

Dolfijn Vuurwerk beschikt over een uitgebreid assortiment aan vuurwerk en meer. Uiteraard is er een ruime keuze aan knalvuurwerk. Ideaal om luid het nieuwe jaar in te knallen. Een vuurwerkspektakel is meer dan enkel knallen. Het oog wilt uiteraard ook wat dus daar is het aanbod aan pijlen en siervuurwerk voor. Deze geven kleur aan de lucht en maken het spektakel helemaal af. Dolfijn Vuurwerk heeft siervuurwerk in alle formaten in huis. Voor het zwaardere werk, kiest u best voor een compound. Dit zijn boxen waar vuurwerk aan de lopende band automatisch afgaat. Goed voor een heuse show. Naast allerlei vuurwerkartikelen biedt Dolfijn Vuurwerk ook rookblazer, voor en nog leuker effect!

Ontdek vuurwerk-effecten

Klinken termen als brocade, chrysanthemum en pistil u niet bekend in de oren? Geen nood, u bent niet de enige. Dit zijn slechts enkele van de namen van vuurwerkeffecten. De mogelijkheden voor een spectaculair vuurwerksalvo zijn namelijk eindeloos. Dolfijn Vuurwerk helpt u graag op weg in de wereld van het vuurwerk. Op hun website geeft deze vuurwerkspecialist een handig visueel overzicht van de verschillende effecten. Zo weet u voortaan welk moois er achter die vreemde namen schuilgaat en weet u ook haarfijn welk vuurwerk u in huis haalt.

Aan de grens met Nederland

De winkel van Dolfijn Vuurwerk Baarle ligt in Baarle-Hertog, aan de grens met Nederland – en dat is uiteraard geen toeval. Onze noorderburen komen maar al te graag in België hun vuurwerk halen omdat de regelgeving hier iets soepeler is. Dolfijn Vuurwerk verwelkomt dan ook met plezier klanten van overal. Naast de winkel is ruime parking voorzien zodat u in alle rust kunt komen shoppen.

Vuurwerk afhalen

Vuurwerk thuis laten leveren is om veiligheidsredenen wettelijk niet mogelijk. Bij Dolfijn Vuurwerk is het toch mogelijk om vuurwerk online te bestellen en het dan ter plaatse in de winkel af te halen. Het systeem is eenvoudig. Bestel de artikelen via de webshop, kies een dag en tijdstip om het op te halen en ga op het afgesproken moment uw producten afhalen. Bij aankomst wordt uiteraard uw leeftijd gecontroleerd want niet iedereen mag zomaar vuurwerk kopen.

Inspirerende video’s

Op de website van Dolfijn Vuurwerk staan een aantal leuk filmpjes waarin u de nieuwste aanwinsten in de collectie in zijn werk ziet. Zo ziet u meteen hoe het eindresultaat van deze nieuwe kleppers eruit ziet. Handig om ideetjes op te doen voor uw eigen vuurwerkplannen. Aarzel ook niet om zelf op zoek te gaan naar filmpjes via YouTube of ander kanalen en laat u inspireren.

Aanbiedingen

Vuurwerk gaat hand in hand met feesten. Het wordt zelfs nog meer feest als het vuurwerk aan spotprijzen gekocht kan worden! Ga naar de aanbiedingen-sectie op de website van Dolfijn Vuurwerk en ontdek het ruime aanbod aan afgeprijsde producten. Heel het jaar door zijn er tal van aanbiedingen te vinden. De kortingen lopen bovendien erg hoog op, tot wel 50% en meer. Haal er uw voordeel uit zodat het feest pas écht goed kan ingezet worden.

Vriendelijke service

Vuurwerk afsteken moet met grote zorg en oog voor veiligheid gebeuren. Het blijft hoe dan ook een activiteit die niet zonder risico is. De medewerkers van Dolfijn Vuurwerk geven al te graag advies over het veilig en correct gebruik van de verschillende producten. Aarzel ook niet om contact op te nemen voor andere vragen omtrent levering of bestellingen. Het personaal van Dolfijn Vuurwerk helpt u met plezier verder.

Pakketten en compounds

Klaar voor feestgedruis? De pakketten en compounds van Dolfijn Vuurwerk zijn op maat van de grootste vuurwerkliefhebbers. Al zijn er pakketten op maat van iedereen te vinden. Van kindervuurwerk tot het zwaardere werk. De compounds zijn dan weer uitsluitend voor de grotere vuurwerkspektakels. Met deze boxen vliegen de pijlen aan de lopende band omhoog. Ideaal om er een heuse show van te maken.

Over Dolfijn Vuurwerk

Vind je het leuk om met Oud en Nieuw prachtig vuurwerk af te steken? Dan kan je dit vuurwerk onder meer bij Dolfijn Vuurwerk aanschaffen. Deze Belgische firma heeft een winkel in Baarle-Hertog en is één van de meest populaire verkopers van vuurwerk in ons land.

De winkel is gelegen in het plaatsje Baarle-Hertog en is daardoor ook populair bij veel Nederlanders. Voor de Nederlanders is het immers niet al te ver reizen; de winkel bevindt zich op zo’n 5 meter afstand van de grens. Echter is deze winkel ook onder Belgen bijzonder populair. Dat is onder meer te danken aan de service én aan het uitgebreide assortiment. Bovendien besteedt Dolfijn Vuurwerk veel tijd aan het verstrekken van informatie omtrent bijvoorbeeld het veilig afsteken van vuurwerk.

Op de website van Dolfijn Vuurwerk kan je een compleet overzicht vinden van al het vuurwerk. Om het aanbod overzichtelijk te houden, heeft Dolfijn Vuurwerk voor verschillende categorieën gekozen. Je kunt onder meer kiezen voor de volgende categorieën: Kindervuurwerk, Knal, Flowerbeds, Sier, Pakketten, Pijlen en Aanbiedingen. Ongeacht waar jouw voorkeur naar uit gaat, en welk vuurwerk jij mooi vindt, kan je bij Dolfijn Vuurwerk het perfecte vuurwerk vinden.

Heb je online het perfecte vuurwerk gevonden? Dan is het helaas niet mogelijk om deze via de webshop te bestellen. Wat je wel kunt doen, is een lijstje voor jezelf maken en vervolgens naar de winkel in Baarle-Hertog afreizen. In deze winkel kan je vervolgens naar hartenlust al het gewenste vuurwerk aanschaffen.

Heb je vragen? De klantenservice van Dolfijn Vuurwerk is bereikbaar op telefoonnummer 013 507 37 57. Ook kan je via de Facebook pagina van deze Belgische firma een bericht sturen. Uiteraard kan je ook in de winkel al jouw vragen stellen.