McDonald's

McDonald's folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor McDonald's

Vergelijkbare winkels

Domino’s Pizza
Cook And Co
Pizza Hut
Quick
Colmar
McDonald's
Lunch Garden

Populaire folders

Tips voor McDonald's korting

McDonald’s folders

Wie kent de McDonald’s nou niet? Wereldwijd is dit één van de meest populaire bedrijven. Dit komt onder meer doordat McDonald’s in onwijs veel landen op onze aardbol actief is. In nagenoeg elk land vind je wel één of meerdere restaurants van McDonald’s. Ben jij zelf ook wel gek op deze fastfoodketen? Dan heb je wellicht opgemerkt dat de prijzen in de afgelopen vrij hard gestegen zijn. Gelukkig brengt McDonald’s wel regelmatig McDonald’s folders uit. Dit zijn folders waarin de beste promoties van dit moment staan. Zo kun je op bijvoorbeeld allerlei snacks of op een compleet menu een extra korting krijgen. Ideaal, aangezien het hiermee alleen maar leuker is om bij de McDonald’s te gaan eten. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden om geld te besparen bij deze fastfoodketen; hieronder vind je daar enkele handige tips voor.

McDonald’s België

In 1940 werd in Californië de eerste McDonald’s vestiging geopend. Dit werd door de broers Dick en Mac McDonald gedaan; zij hebben deze keten dus naar hun achternaam vernoemd. Al snel werd dit restaurant bekender, waarna Dick en Mac met een nieuw systeem kwamen. Zij waren namelijk de eerste die van een productiesysteem voor hamburgers gebruik gingen maken. Daardoor kon men meer en meer hamburgers produceren. Tegelijkertijd ontmoetten de broers een slimme zakenman; deze zakenman zag de potentie in het McDonald’s restaurant. Zo gezegd, zo gedaan; McDonald’s ging meer en meer restaurants openen. Ook in ons land heeft McDonald’s veel restaurants geopend. En een flinke naam opgebouwd.

Restaurants in ons land

Ben je helemaal gek op de menu’s van McDonald’s? Of vind je bijvoorbeeld de ijsjes van deze fastfoodketen onwijs lekker? Ongeacht waar je in België woont, vind je wel een McDonald’s restaurant in de buurt. Door de jaren heen heeft deze fastfoodketen namelijk ongekend veel restaurants in ons land geopend. Op de Belgische website van McDonald’s vind je een overzicht met alle winkels in ons land. Je kunt hierbij jouw stad of postcode invoeren, waarna de tool aangeeft waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is. Overigens kun je hierbij ook nog filteren op restaurants; zo kun je filteren op ‘Terras’, ‘Ontbijt’ of ‘Gratis Wifi’.

McDonald’s app

Kom je met enige regelmaat bij de McDonald’s? Dan is het aan te raden om de app van deze fastfoodketen te downloaden. Met deze app kun je namelijk voor zogeheten MyM punten sparen. Indien je veel van deze punten gespaard hebt, kun je deze inwisselen voor MyM Beloningen. Tevens is het op deze manier mogelijk om te profiteren van exclusive MyM Deals. Dát betekent dat je van nog hogere kortingen geniet bij deze fastfoodketen. Overigens kun je via deze app ook altijd de actuele promoties inzien en het huidige menu bekijken.

Aanbod op de website

Het menu van McDonald’s wisselt wel eens. Zo komt deze fastfoodketen regelmatig met nieuwe hamburgers op de proppen. Het leuke hierbij is dat de fastfoodketen vaak ook seizoensgebonden producten aanbiedt. Als je het actuele aanbod van McDonald’s wilt bekijken, kun je dit het beste via de website doen. Op de website kun je op ‘Ons Menu’ klikken, waarna je allerlei subcategorieën links ziet staan. ZO kun je klikken op Burgers, op McMenu, op Veggie, op Happy Meal en op Finger Food & Snacks. Als je iets naar beneden scrollt, kun je ook nog kiezen voor Warme Dranken, Koude Dranken, Ontbijt en Salades. Het menu van McDonald’s is hoe dan ook erg uitgebreid. Ongeacht wat jouw smaakvoorkeuren zijn, kun je wel een lekkere maaltijd bij McDonald’s bestellen.

Duurzaamheid

Binnen McDonald’s is duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Dat is ook te zien aan het materiaalgebruik; recentelijk zijn nog alle plastic voorwerpen vervangen door houten voorwerpen. Zo krijg je bij jouw ijsje nu een houten lepeltje in plaats van een plastic lepeltje. Daarnaast doet McDonald’s er ook alles aan om de perfecte hygiëne in de restaurants te creëren. Overigens is McDonald’s ook erg open over de ingrediënten die men gebruikt. Op de website van deze fastfoodketen kun je per maaltijd zien wat de ingrediënten zijn. Al met al doet McDonald’s er alles aan om een positieve bijdrage te leveren aan het behoud van onze aardbol.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen bij deze fastfoodketen? Dan is het aan te raden om deze fastfoodketen te volgen via Facebook en Instagram. Mocht McDonald’s met nieuwe producten komen, vermelden zij dit ook via hun social media kanalen. Bovendien kun je via de social media kanalen meedoen aan leuke winwedstrijden of andere acties.

Over McDonald's

Werelds bekendste fastfoodketen werd in al 1940 in Amerika opgericht. In het plaatsje San Bernardino startten de broers Dick en Mac McDonald met hun eigen restaurants. Dankzij een lopende band systeem voor het produceren van hamburgers werd dit restaurant vanaf het jaar 1948 bekend, waarna de slimme ondernemer Ray Kroc de mogelijkheden hiervan in zag. Hij nam in 1955 een meerderheidsbelang in, waarna het heel hard ging met McDonalds.

Deze fastfoodketen is momenteel over de gehele wereld te vinden, vervult een belangrijke maatschappelijke rol en zorgt voor de nodige werkgelegenheid. Over de kwaliteit en gezondheid van het eten kan getwijfeld worden, maar desalniettemin is het verhaal en de groei van McDonalds zeer indrukwekkend te noemen.

Ook in ons land zijn tegenwoordig vrij veel vestigingen van McDonalds te vinden. Op de website kan je klikken op ‘Restaurants’, waarna je een overzicht krijgt van alle McDonalds restaurants in ons land. Je kunt hierbij ook direct jouw stad of postcode invoeren, waarna de tool direct het dichtstbijzijnde restaurant toont.

Op de website vind je verder meer informatie over het menu van McDonalds. Om dit menu overzichtelijk te kunnen tonen, heeft men gekozen voor de volgende categorieën: McMenu, Burgers, McMomentjes, HappyMeal, Finger food & Snacks, Veggie, Frieten & Sauzen & Dressings, Salades & McWraps, Desserten, Koude Dranken en Warme Dranken. Deze categorieën laten duidelijk zien waar je zoal terecht voor kunt bij de restaurants van McDonalds.

Via de mobiele app van McDonalds kan je ook direct het menu inzien en allerlei leuke informatie vinden. Via de website van McDonalds is het mogelijk om deze app direct te bestellen, waarna je ook direct punten kunt sparen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het assortiment, de kwaliteit of de McDonalds app? De Belgische klantendienst staat graag voor je klaar; je kunt hen bereiken door een online contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de McDonalds restaurants. De contactgegevens hiervan zijn ook op de website terug te vinden.