Brico

Brico folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Brico

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Brico korting

Lokale acties

Brico heeft overal in het land filialen. Veel acties gelden dan ook in al deze vestigingen omdat ze centraal aangestuurd zijn. Toch hebben lokale filialen ook de mogelijkheid om tot op zekere hoogte een eigen invulling te geven aan de bedrijfsvoering. En daar maken ze gretig gebruiken van. Daarom kan het zomaar zijn dat de acties en aanbiedingen bij Brico ietwat verschillen per filiaal. De nationale acties vindt u in de promotiefolder(s). Voor lokale acties, moet u bij uw lokale handelaar zelf zijn. Trouwens, als aanbieder van verschillende grote merken, biedt Brico voortdurend aantrekkelijke acties aan die door deze merken zelf zijn opgezet. Ga naar de website van Brico, klik op het logo van een merk naar keuze en ontdek de verschillende acties. Het kan gaan om cashbacks, cadeaus, gratis installatie en vele andere fraaie promo’s!

Diensten

Al 47 jaar is Brico marktleider in België. Deze positie heeft het onder meer behouden dankzij de uitstekende dienstverlening. Bij Brico doet u namelijk veel meer dan louter doe-het-zelf artikelen aankopen. Het personeel staat u met raad en daad bij voor tal van diensten. Aarzel niet om een beroep te doen op de vakkennis van het Brico-personeel in de winkel, of neem contact op met de klantendienst.

Promotiefolder

Brico is bekend als dé thuisbasis van de doe-het-zelver. Handige Harry’s vinden hier ongetwijfeld hun gading voor klusjes in alle maten en soorten. Ondertussen is Brico echter ook bekend voor de veelheid aan promoties! Raadpleeg de interactieve folder via deze pagina of op de website van Brico en mis geen enkele aanbieding. Van hoog oplopende kortingen, tot gratis-acties, u vindt het allemaal in de Brico-folder. Kortingen zijn te vinden voor bijna alle denkbare productcategorieën. Aarzel niet om de folder te boorbladeren en doe uw klusjes aan een voordelig tarief!

Vaste lage prijs

Brico heeft een waaier aan promoties in huis, het hele jaar door. Maar daarbovenop zijn er ook tal van producten die áltijd laag geprijsd zijn, los van tijdelijke acties of andere prijsschommelingen. Dankzij grondige kennis van de markt, slaagt Brico erin om deze selectie aan producten aan lage tarieven aan te bieden. U herkent de producten aan het typische logo dat ermee gepaard gaat, zowel in de folder, in de winkels als online. Let wel, deze producten zijn niet cumuleerbaar met andere Brico promoties.

De Brico app

U kunt de handige en gebruiksvriendelijke Brico app downloaden voor exclusieve kortingen, om te shoppen, promoties te raadplegen, uw aankopen en aankoopgeschiedenis te bekijken, winkels in de buurt te vinden én de openingsuren te raadplegen. Installeer de app op uw toestel om van de vele voordelen te profiteren.

Workshops

Steek uw handen uit de mouwen in een van de Brico workshops. De doe-het-zelf-winkel heeft een uitgebreid gamma aan workshops (basisopleiding klussen, schilderen, elektriciteit en sanitair, laminaat leggen, gipsplaten plaatsen, wanden betegelen …). Kies uw workshop op de website van Brico en ontdek er alle praktische en inhoudelijke informatie.

Brico klantenkaart

Wie regelmatig klust of gewoon geregeld bij Brico langskomt, doet er goed aan een Brico klantenkaart aan te schaffen. Deze kaart is gratis beschikbaar in ieder filiaal en komt met tal van voordelen. Aan de hand van de Brico klantenkaart ontvangt u bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbiedingen en exclusief nieuws. Bovendien geniet u een aantal praktische voordelen zoals 90 dagen retourtijd een 2 uur gratis gebruik van de Brico bestelwagen. Al lang niet slecht, zegt u? Dit is niet alles. Als trouwe Brico klant kunt u gereedschap huren zonder borg. Door ook gebruik te maken van de app, volgt u al uw aankopen handig op.

Verhuizen met Brico

De meeste mensen verhuizen niet veel in hun leven. Het is dan ook een heuse onderneming waar veel werk bij komt kijken. Gelukkig geeft Brico u een duwtje in de rug om deze periode zo vlot en voordelig mogelijk door te komen. Hebt u net een huis of appartement gekocht? Of hebt u onlangs een huurcontract getekend? Dan biedt Brico tal van kortingsbonnen die aansluiten bij het project waar u voor staat. De specifieke kortingen worden volledig afgestemd op het project waar u voor staat, ongeacht of het gaat om een renovatie, volledige nieuwbouw of kleine retoucheringen. Profiteer snel van deze kortingen en maak van uw nieuwe huis een échte thuis.

BricoPlanit, BricoCity

Brico heeft nog een paar broertjes en zusjes in haar familie. In 2003 neemt Maxeda (de toenmalige groep waartoe Brico behoorde) de Belgische activiteiten van Leroy Merlin over. Twee jaar later veranderen die winkels in BricoPlanit winkels. U kunt bij BricoPlanit terecht voor grote projecten, met experts op elk domein. Brico zelf, is dan eerder een buurtwinkel met Multi-specialistisch aanbod. BricoCity is een kleine stadswinkel waar u dan weer terecht kunt om snel uw basisaankopen te doen.

Over Brico

In 1973 werd in Schoten de eerste vestiging van Brico geopend. Het bedrijf richt zich op doe-het-zelfartikelen, maar heeft in de loop der jaren ook veel tuinartikelen aan het assortiment toegevoegd. De naam Brico is het Franse woord voor knutselen; daarmee wordt direct het doel van deze keten duidelijk. Door de jaren heen heeft Brico een onwijze groei door weten te maken. Momenteel zijn er in heel België allerlei filialen te vinden, waarvan een groot deel op basis van een franchiseformule werkt.

Het aanschaffen van de producten van Brico is ook mogelijk via de webshop van Brico. Als je in de webshop een kijkje neemt, zie je direct meerdere productcategorieën naar voren komen: Bouwmaterialen, Gereedschap, IJzerwaren, Ramen & Deuren & Trappen, Vloeren, Verf & Behang, Verlichting & Elektra, Decoreren & Opruimen, Badkamer & Keuken, Verwarming & Verkoeling en Tuin. Per categorie vind je onwijs veel producten terug; producten die bovendien stuk voor stuk van een hoge kwaliteit zijn.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze thuis laten bezorgen door een leverancier of door één van de Brico winkels. De bezorging via een winkel is echter alleen mogelijk als je een order van meer dan 50 euro plaatst. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze weer terug brengen naar de winkel. Voor pakketjes tot een gewicht van 31 kilogram betaal je 4,95 euro aan verzendkosten. Bij pakketten met een hoger gewicht kunnen de verzendkosten oplopen tot 79,95 euro. Bij het afrekenen zie je in ieder geval de exacte verzendkosten vermeld staan.

De klantenservice van Brico is op werkdagen tussen 08.30 en 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag tussen 08.30 en 18.00 uur. Je kunt daarvoor bellen naar 0800 12 230 of een mail sturen naar [email protected]. Via Facebook, YouTube en Instagram kan je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en producten van Brico.