Sijben

Sijben folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sijben

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Sijben korting

Sijben folders

Wonen, slapen en keukens. Dit zijn de drie woorden die binnen de bedrijfsvoering van Sijben centraal zijn. Binnen deze firma ligt de focus verder op kwaliteit, een onderscheidend aanbod en een prima service verlenen. Om dat laatste voor elkaar te krijgen, biedt Sijben bijvoorbeeld adviesgesprekken aan. Tijdens deze gesprekken kun je je wensen delen, waarna een adviseur van Sijben met een goed idee op de proppen komt. Dankzij dergelijke goede ideeën richt je je woning helemaal naar wens in. Dát hoeft bovendien niet de hoofdprijs te kosten bij Sijben. Deze firma stunt namelijk regelmatig met flinke aanbiedingen; deze aanbiedingen vind je altijd in de actuele Sijben folders. Houd deze folders dus goed in de gaten, zodat je betaalbaar je droomhuis kunt creëren.

Sijben België

Sijben is beleven. Dit zijn de eerste woorden die je tegenkomt op de ‘Over ons’ pagina van deze firma. Op deze pagina valt nog meer interessants te lezen. Zo valt te lezen dat de firma in Nederland opgericht is, maar ondertussen één van grootste speciaalzaken van Europa is geworden. Dit komt onder meer doordat de firma ook winkels in Duitsland geopend heeft. In ons land heeft Sijben slecht één winkel geopend; in Elen. Daarnaast is het zo dat veel winkels zich in Nederland nét over de grens bevinden. Voor alle Belgen is het daardoor alsnog mogelijk om naar hartenlust te shoppen bij Sijben. Overigens werd deze firma al in 1949 opgericht. Destijds was het een groothandel in radiotafels, kleinmeubelen en normale meubelen. Nu is Sijben één van de beste speciaalzaken op het gebied van wonen, slapen en keukens.

Sijben Elen

Zoals hierboven al aangegeven, heeft Sijben ook een winkel in ons land geopend. Deze winkel bevindt zich in de plaats Elen. Dit is een klein plaatsje aan onze grens met de Nederlandse grens. In dit plaatsje heeft Sijben een prachtige winkel geopend, waarin uitsluitend keukens verkocht worden. Als je op zoek naar andere soorten producten bent, zou je naar één van de andere filialen van Sijben toe moeten gaan. Op de website van Sijben vind je in ieder geval meer informatie over deze winkel. Klik in de menubalk op ‘Winkels’ en klik links vervolgens op ‘Elen (B)’. Vervolgens zie je de openingstijden, adresgegevens en aanverwante informatie vermeld staan.

Merken

Dat Sijben in de afgelopen jaren tot een speciaalzaak uitgegroeid is, heeft meerdere oorzaken. Eén van de belangrijkste oorzaken is het feit dat men samenwerkingsverbanden met de beste merken aangegaan is. Allerlei toonaangevende merken maken inmiddels deel van de collectie uit, waardoor je voor pure kwaliteit kunt gaan bij deze firma. Op de website van deze firma vind je een compleet overzicht van alle merken. Per merk kun je ook nog eens meer informatie vinden. Verdiep je goed in de verschillende merken en bestel vervolgens de gewenste producten bij Sijben!

Aanbod op de website

Dat het bij deze firma om wonen, slapen en keukens gaat, blijkt duidelijk uit de website. Als je op de website een kijkje neemt, komen deze drie menu-items namelijk direct naar voren. Klik je op Wonen? Dan krijg je prachtige banken, fauteuils, stoelen, eettafels, salontafels, kasten, woontextiel en woonaccessoires voorgeschoteld. Onder de categorie Slapen vind je onder meer bedden, boxsprings, bedsystemen en slaapbanken. Onder de categorie Keuken kun je veel inspiratie op doen en vind je ook meer informatie over de showroomsale. Een andere categorie waar je voor kunt kiezen, is Outdoor. Onder deze categorie vind je onder meer tuinmeubelen, buitenkeukens en tuinhaarden. Al met al is het op de website van Sijben bijzonder divers en uitgebreid te noemen!

Adviesgesprek & offerte op maat

Weet je niet zo goed op welke manier je je woning het beste in kunt richten? Of zie je om welke reden dan ook door de bomen het bos niet meer? Dan is het aan te raden om via de website van Sijben een adviesgesprek aan te vragen. Bij dit adviesgesprek deel je je wensen en situatie, waarna de adviseur van Sijben met leuke ideeën op de proppen komt. Het is ook mogelijk om bij Sijben een offerte op maat aan te vragen. Zo weet je direct of een model in een showroom staat en wat het product precies moet kosten.

Nieuwsbrief & social media

Als je op de hoogte van Sijben wilt blijven, kun je je het beste voor de nieuwsbrief aanmelden. Dit doe je gemakkelijk via de website. Daarnaast is het aan te raden om deze woonspeciaalzaak op social media te volgen. Sijben is actief op Facebook en Instagram.

Over Sijben

Bij het inrichten van jouw woning moet je belangrijke keuzes gaan maken. Zo moet je keuzes maken betrekking tot de keuken, tot de meubels en tot de complete stijl van jouw woning. Kan je daarbij deskundig advies gebruiken? En heb je graag de keus uit een uitgebreid assortiment van keukens en meubels? Dan ben je bij de woonspecialist Sijben ongetwijfeld aan het juiste adres.

Deze firma begon ooit in Nederland, maar heeft ook de overstap naar ons land en naar Duitsland gemaakt. Dat is onder meer te danken aan de ideale ligging van de verschillende winkels van dit merk; die bevinden zich allemaal in de zuidelijke regionen van Nederland. Recent heeft Sijben ook nog een winkel in ons land geopend; deze winkel is te vinden in de plaats Elen. Op de website van Sijben vind je meer informatie over die winkel.

Tevens kan je via de website het uitgebreide assortiment van Sijben inzien. Je kunt daarvoor op de website kiezen tussen de volgende categorieën: Wonen, Slapen, Keukens, Outdoor en Merken. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Wonen kiest, krijg je allerlei meubelen voorgeschoteld: Banken, Fauteuils, Stoelen, Eettafels, Salontafels, Kasten, Woonaccessoires, Verlichting, Interieurtextiel en Aanbiedingen.

Door de jaren heen heeft Sijben een indrukwekkend assortiment op weten te bouwen. Mede door het uitgebreide assortiment omschrijft Sijben zichzelf als de specialist op het gebied van wonen, slapen en keukens. Voor het inrichten van jouw complete woning ben je bij deze firma dus zéker aan het juiste adres!

Heb je op dit moment vragen? Dan kan je daarvoor contact opnemen met de klantenservice van Sijben. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +31 (0)475 39 28 28. Je kunt er ook voor kiezen om langs te gaan bij de winkel in Elen; daar kan je uiteraard ook al jouw vragen stellen, het assortiment inzien en de gewenste producten bestellen.