Leolux

Leolux folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Leolux

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Leolux korting

Leolux folders

Het inrichten van jouw woning is zowel leuk als uitdagend. Leuk omdat je heel veel kanten met de inrichting op kunt en uitdagend omdat je last van keuzestress kunt krijgen. Als je naar het aanbod van Leolux kijkt, krijg je mogelijk ook al direct keuzestress. Het is namelijk een feit dat deze – van origine Nederlandse – aanbieder tal van meubelen en accessoires aanbiedt. Daarbij valt ook dat Leolux hier niet de hoofdprijs voor hanteert. Met name de meubelen die je in de Leolux folders kunt vinden, zijn zeer interessant geprijsd. In de Leolux folders vind je immers de beste aanbiedingen van dit moment. Tevens kun je met de Leolux folders de nodige inspiratie op doen.

Leolux België

De historie van de firma Leolux is in het land van onze Noorderburen te vinden. In dat land ziet namelijk in 1934 de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek het levenslicht. Deze fabriek is eigenlijk de voorloper van Leolux; het merk dat uiteindelijk in de jaren 60 van de vorige eeuw ontstaat. Binnen dit merk ligt al snel de aandacht op unieke collecties, waarbij men gebruik maakt van unieke materialen. Materialen die bijvoorbeeld destijds alleen nog in andere landen gebruikt worden. Door de jaren heen maakt Leolux een flinke groei door; in eigen land, maar ook in ons land. Speciaal voor ons land opent Leolux een vestiging in Eindhoven. Vanuit deze vestiging is deze firma in staat om zowel Nederlandse- als Belgische klanten te voorzien. Te voorzien van het best mogelijke advies én de meest fraaie meubelen.

Leolux catalogus

Merk je dat je het inrichting van jouw woning vrij lastig vindt? Weet je bijvoorbeeld niet zo goed voor welke stijl je het beste kunt gaan? Of vind je het lastig om de aanwezige ruimte in jouw woonkamer zo goed mogelijk te benutten? Als je nog enige inspiratie kunt gebruiken, kun je hiervoor de Leolux catalogus aanvragen. Deze catalogus vraag je via de website gratis aan, waarna je ‘m op het gewenste adres afgeleverd krijgt. In deze catalogus vind je vervolgens de nieuwste collecties van Leolux; deze nieuwste collecties worden aan de hand van fraaie foto’s aan je tentoongesteld. Je krijgt hierdoor écht een duidelijke indruk van de vele mogelijkheden die Leolux met zich mee brengt.

Leolux fabriek

Spreken de meubelen van Leolux jou aan? En vind je het ook leuk om jezelf nader te verdiepen in de wereld van meubelfabricatie? Dan ben je daarvoor bij Leolux letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Deze firma heeft namelijk besloten om de deuren van haar fabriek in Venlo voor publiek te openen. Je kunt hiervoor een ticket bestellen, waarna je een uitgebreide rondleiding door de fabriek krijgt. Hierbij krijg je echt een duidelijke indruk van de manier waarop alle Leolux meubelen met de hand geproduceerd worden. En vervolgens ook met de hand afgewerkt en gecontroleerd worden.

Aanbod op de website

Ben je nou benieuwd naar de huidige collecties van Leolux? In dat geval kun je het beste de website van Leolux even raadplegen. Als je op deze website op ‘Collectie’ klikt, krijg je direct de meest actuele collecties te zien. Je kunt hierbij bovendien makkelijk filteren op verschillende soorten meubelen, zoals hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen en accessoires. Ook als je inspiratie voor bekleding en/of materialen op wilt doen, ben je hiervoor op de website van Leolux aan het juiste adres. Op de website van Leolux vind je overigens ook de actuele promoties.

Leolux Creator

Kun je in het aanbod van Leolux niet de perfecte meubelen vinden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze meubelen zélf te ontwerpen. Je kunt hiervoor een afspraak bij één van de vestigingen van Leolux maken, maar je kunt dit ook online doen met behulp van de Leolux Creator. Met dank aan deze ontwerptool ben je in staat om de meubelen van jouw dromen te ontwerpen. Het fijne hierbij is dat je allerlei soorten meubelen zelf kunt ontwerpen: banken, hoekbanken, salontafels, eetkamermeubelen en fauteuils.

Inspiratie & advies

Voor zowel inspiratie als voor advies kun je ook bij Leolux aankloppen. Als je gave inspiratie op wilt doen, is het bekijken van de website eigenlijk alleen al voldoende. Verder kun je ook langsgaan bij één van de Leolux vestigingen of gratis de catalogus aanvragen. Heb je specifieke vragen of wil je van goed advies voorzien worden? dan doe je er verstandig aan om langs te gaan bij één van de vestigingen. Overigens kun je ook via de website direct contact opnemen met de gespecialiseerde werknemers van Leolux. Tot slot is het leuk om je voor de Leolux nieuwsbrief aan te melden; daarmee blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en promoties.

Over Leolux

Voor de oorsprong van het bedrijf Leolux moeten we terug naar het jaar 1955. In de jaren daarvoor hebben Jan en Ton Sanders de Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek overgenomen. Met dank aan deze fabriek zijn de heren in staat om zelf hoogwaardige meubels te ontwerpen. Aan het begin hebben de heren Sanders moeite om zich te onderscheiden, maar uiteindelijk zien ze tijdig in dat de Deense en Italiaanse designers prachtige meubelstukken weten te ontwerpen. Ze besluiten dan ook om hun aandacht te vestigen op die designstijl en dat werpt zijn vruchten af. De collectie die vanaf dat moment gemaakt wordt, krijgt de naam Leolux. In de jaren 60, 70 en 80 weet Leolux een gigantische groei door te maken.

Hedendaags is Leolux in meerdere landen actief, waaronder in ons land. In ons land vind je onwijs veel dealers van Leolux terug; bij die dealers ben je aan het juiste adres voor het kopen van de meubels van Leolux. Op de website van deze firma vind je meer informatie over de dealers die in ons land te vinden zijn. Vul je woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestiging gevestigd is.

Op de website van deze firma vind je ook meer informatie over de collectie. Als je op de website op het menu-item ‘Collectie’ klikt, krijg je de volgende categorieën te zien: Sofa’s, Hoeksofa’s, Fauteuils, Eetkamermeubelen, Salon- en bijzettafels, Accessoires, Karpetten en Bekleding & materialen. Per categorie vind je een divers aanbod van prachtige meubelen terug. Voor het aanschaffen van dit meubilair dien je naar één van de Leolux dealers te gaan.

De klantenservice van Leolux staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen, bellen naar 02 331 2770 of mailen naar [email protected]. Ook bij de Leolux dealers of bij het Leolux Design Center te Brussel ben je van harte welkom en kan je al jouw vragen stellen.