Horeca Foods

www.horecafoods.be

Restaurants

Horeca Foods folders

Ontvang nu korting bij Horeca Foods met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Restaurants folders

Lunch Garden Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 02.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Pizza Hut Menu

Geldig van 30.03.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Lunch Garden Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 19.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Meer Restaurants winkels

Verlopen Horeca Foods folders

Populaire folders

Horeca Foods folders

TitelStartdatumEinddatum
Horeca Foods Folder05.05.202220.05.2022
Horeca Foods Folder05.02.202120.02.2021
Horeca Foods Folder15.12.202031.12.2020
Horeca Foods Folder Week 4319.10.202001.11.2020
Horeca Foods Folder05.10.202020.10.2020

Tips voor Horeca Foods korting

Horeca Foods folders

Heb je jouw eigen restaurant, café of ander horecagelegenheid? Dan wil je ongetwijfeld de beste producten aan jouw gasten aanbieden. Producten die vers zijn, producten die heerlijk zijn en producten die voor jou én de klant ook nog eens betaalbaar zijn. Als je op zoek naar dergelijke producten bent, ben je bij Horeca Foods aan het juiste adres. Bij deze Belgische aanbieder van voedingswaren ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod. Tevens brengt Horeca Foods ook elke maand meerdere folders in. De Promofolder Horeca Foods vind je beste aanbiedingen in de betreffende maand, terwijl je in de Folder Porselein Horeca Foods het meest gave servies kunt vinden. Dankzij deze Horeca Foods folders is het shoppen bij deze groothandel alleen maar interessanter.

Horeca Foods België

In 1957 werd door Alfons de Prest een eigen melkhandel opgericht. Met deze melkhandel ging hij zuivel aan particulieren verkopen, waarna het al snel hard ging met zijn bedrijf. Hij schafte al snel een bedrijfsauto aan en hij ging ook al snel aan de eerste horecazaken leveren. Eigenlijk vanaf het jaar 1960 heeft Alfons de Prest zich gespecialiseerd in de levering van producten aan horecazaken. Dit is door de jaren heen eigenlijk alleen maar extremer geworden; tot het jaar 2013. In 2013 besluiten De Prest Foodservice & Deskock foodservice om te fuseren; het bedrijf Horeca Foods is geboren. Vanaf dat moment is Horeca Foods eigenlijk één van de grootste bedrijven in deze branche in ons land. Met vestigingen in Brugge en Oostende is de keten ook in staat om het gehele land te bedienen. Alle horecaondernemers in ons land kunnen de gewenste producten bij Horeca Foods aanschaffen.

Horeca Foods levering

Heb je als horecaondernemer de gewenste producten op de website van Horeca Foods gevonden? Je kunt deze online bestellen, nadat je een account aangemaakt hebt. Om dit account aan te kunnen maken, dien je over een geldig inschrijvingsnummer van jouw onderneming te beschikken. Hierdoor zorgt Horeca Foods er voor dat ze alléén maar hun producten aan bedrijven kunnen leveren. Als je de producten gaat bestellen, kun je ook een keuze maken tussen Brugge of Oostende. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, komt men in het distributiecentrum van Horeca Foods direct voor je in actie. De bestelde producten worden verzameld, waarna deze in één van 18 vracht- en bestelwagens ingeladen worden. Deze auto’s zijn volledig temperatuur gecontroleerd en zorgen voor een snelle en aangename levering.

Beste producten

Neemt Horeca Foods genoegen met iets minder dan perfectie? Nee, zeker niet. Dit bedrijf stelt hoge eisen aan de producten die zij aanbieden. Waarom? Omdat de bezoekers in horecagelegenheden ook hoge eisen aan bijvoorbeeld het eten en het drinken stellen. Om aan die hoge eisen te kunnen voldoen, biedt Horeca Foods uitsluitend de beste producten aan. Dit zijn producten van de beste merken en producten die te allen tijde vers gehouden worden. Juist daardoor kun je in jouw horecagelegenheid de beste producten en etenswaren aan jouw gasten voorschotelen.

Aanbod op de website

Ben je nu benieuwd naar het aanbod van Horeca Foods? Dan kun je eens een kijkje op de website nemen. Je ziet daarbij direct dat je uit drie categorieën kunt kiezen: Food & Non Food, Kitchen & Tableware en Porselein Folder. In onze ogen is met name de eerste categorie interessant; in die categorie vind je eigenlijk de beste foodproducten. Dit uitgebreide aanbod is door Horeca Foods onderverdeeld in de volgende categorieën: Vers, Dranken, Voeding, Diepvries, Brood, Roomijs, Frituursnacks, Non Food, Non Food frituur en Onderhoudsproducten.

Inspiratie & advies

Weet je niet zeker welke producten voor jou het beste zijn? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Horeca Foods. Meerdere deskundige medewerkers zijn in staat om jou van het best mogelijke advies te voorzien. Nadat je van advies voorzien bent, kun je direct de juiste producten aanschaffen. Producten waarmee je de kwaliteit van jouw horecagelegenheid nóg beter kunt maken.

Nieuwsbrief & social media

Is het mogelijk om Horeca Foods op social media te volgen? Nee, dit bedrijf is niet op social media actief. Daarbij is het ook niet mogelijk om je zomaar via de website in te schrijven voor een online nieuwsbrief. Als je eenmaal een Horeca Foods account aanmaakt, heb je die mogelijkheid wel. Door je voor de nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen en de nieuwste producten. Als je sowieso op de hoogte van de beste aanbiedingen wilt blijven, kun je ook klikken op ‘Promo’ op de website. Je vindt dan direct de hierboven genoemde Horeca Foods folders!

Over Horeca Foods

Bij Horeca Foods ben je aan het juiste adres voor een ‘totaalgamma van verpakte vers- en diepvriesproducten, dranken, non-food en droge voeding’. Dit zijn de woorden waarmee je welkom wordt geheten op de website van Horeca Foods. Deze Belgische Firma is het gevolg van de oprichting van het bedrijf De Prest Melkhandel in 1957. Dit bedrijf werd door Alfons de Prest opgericht, waarna het door de jaren heen in handen van de familie De Prest gebleven is.

Bij deze Belgische firma vind je dus allerlei verschillende producten. Mocht je het totale assortiment in willen zien, kan je hiervoor naar de website van Horeca Foods gaan. Op de website kan je kiezen tussen Vers, Dranken, Voeding, Diepvries, Brood, Roomijs, Frituursnacks, Non Food, Non Food frituur en Onderhoudsproducten.

Indien je woonachtig in de regio van Oostende of Brugge bent, is het voor Horeca Foods ook mogelijk om de spullen op de gewenste locatie te leveren. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van een uitgebreid wagenpark van vracht- en bestelwagens die allemaal gekoeld zijn.

Indien je op de website op ‘Bestellen’ klikt, kan je rechtstreeks een bestelling bij Horeca Foods Oostende of Horeca Foods Brugge plaatsen. Dat zijn de twee vestigingen die het bedrijf heeft. Voordat je online een bestelling kunt plaatsen, dien je je als klant aan te melden bij één van deze vestigingen. Hiervoor kan je het beste rechtstreeks contact met de betreffende winkel opnemen.

De contactgegevens van beide winkels zijn op de website van Horeca Foods te vinden. Zo kan je voor Horeca Foods Oostende bellen naar +32 (0)59 32 14 83 en voor Horeca Foods Brugge bellen naar +32 (0)50 31 05 47. Ook kan je een mail sturen naar [email protected] Via de mail/telefoon kan je je als nieuwe klant aanmelden, waarna het dus ook mogelijk is om online bestellingen te plaatsen.