Makro

Makro folders

Makro Folder

Geldig van 23.01 t/m 31.12

Profiteer nog 2443 dagen van deze Makro Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Horeca Foods
Sligro
Sligro-ISPC
Hanos
Horeca totaal
METRO
Makro
Sligro-M

Populaire folders

Tips voor Makro korting

Makro folders

Eén van de grootste zelfbedieningsgroothandels in Europa. Dat is toch wel de manier waarop de groothandel keten Makro omschreven kan worden. Deze keten begon ooit met één vestiging, maar groeide al snel uit tot een globale speler. Een speler die ook in ons land actief is én die bekend is geworden vanwege de Makro folders. In de Makro folders vind je namelijk wekelijks de beste promoties terug. Het leuke hierbij is dat Makro wekelijks ook meerdere folders uitbrengt. Zo kun je de non-food folder op je gemakje bekijken, evenals de food folder. Bovendien brengt Makro gedurende bepaalde seizoenen speciale Makro folders uit. Zo kun je richting het einde van het jaar bijvoorbeeld van een speciale Kerst Makro folder genieten. Met dank aan de Makro folders is het in ieder geval nóg voordeliger shoppen bij deze groothandel.

Makro België

Voor de oprichting van Makro moeten we terug naar het jaar 1968. In dat jaar werd in Nederland de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging opgericht. Deze keten begon met het verkopen van steenkolen aan particulieren; dit deed men in eerste instantie vanuit Amsterdam. Al snel werden in Nederland meerdere vestigingen geopend, waarna het bedrijf ook in ons land vestigingen heeft geopend. Ten opzichte van Nederland weten de Belgische Makro vestigingen zich te onderscheiden; in deze vestigingen zijn namelijk ook particulieren welkom. In Nederland is de Makro alleen voor ondernemers toegankelijk. Op dit moment heeft Makro in ieder geval meerdere vestigingen in ons land.

Makro vestigingen

De Makro vestigingen kenmerken zich onder meer door een gigantische oppervlakte. Dit is te danken aan de vele producten die aangeboden worden, maar ook aan verschillende unieke afdelingen. Zo vind je in de meeste Makro vestigingen versafdeling; hier wordt bijvoorbeeld vers eten voor je bereid. Ook vind je in sommige Makro vestigingen een heus restaurant. Tijdens het shoppen bij Makro kun je dus even lekker een hapje eten. De vestigingen ins ons land zijn te vinden in Alleur, Deurne, Eke, Lodelinsart, Machelen en Sint-Pieters-Leeuw. Voor een compleet overzicht van deze Makro winkels verwijzen wij je graag naar de website van Makro België.

Makro prijsgarantie

Makro stunt regelmatig met unieke promoties, welke je wekelijks in de Makro folders terug kunt vinden. Daarnaast liggen de basisprijzen bij Makro ook relatief laag. Sterker nog; Makro hanteert een zogeheten prijsgarantie. Als jij binnen een straal van 30 kilometer rondom een Makro vestiging een product goedkoper aan kunt schaffen, krijg je het verschil van Makro terug. Dit garandeert Makro tot een periode van 30 dagen ná aankoop van het betreffende product. Op deze manier weet je eigenlijk zeker dat je altijd de laagst mogelijke prijs hoeft te betalen. Een unieke garantie die Makro oprecht waar weet te maken.

Aanbod in de webshop

Zie je het niet zitten om naar één van de Makro winkels toe te gaan? Dan is het goed om te weten dat je sinds enige tijd ook online bij Makro kunt shoppen. Men heeft daar een speciale webshop voor ontwikkeld, waarin je meerdere categorieën aantreft: Vrije tijd & Reizen, Party, Tuin & Dier, (ver)bouwen, Wonen en Elektro. Tevens kun je in deze webshop voor de categorie ‘Promoties & Outlet’ klikken. Zoals je wellicht al verwacht had, vind je onder deze categorie de beste promoties terug. De promoties die je ook in de Makro folders aantreft. Al met al is het heerlijk online shoppen bij Makro; je kunt kiezen voor levering aan huis of gratis afhaling in de winkel. Bovendien kun je uit meerdere betaalmogelijkheden kiezen en vind je online bij Makro tienduizenden (!) producten.

Makro kaart

Wil je bij Makro kunnen shoppen? Dan dien je wel een Makro kaart te hebben. Gelukkig is het via de website van Makro mogelijk om deze kaart aan te vragen. Nadat je het online aanvraagformulier ingevuld hebt, krijg je de kaart per post opgestuurd. Je kunt ook langsgaan in één van de Makro vestigingen; daar kan de Makro kaart ook direct voor je aangemaakt worden. Je hoeft hiervoor alleen je identiteitsbewijs te laten zien.

Inspiratie, advies & social media

Voor allerlei advies ben je ook bij Makro aan het juiste adres. Je kunt daarvoor contact met de klantenservice opnemen of langsgaan in één van de Makro winkels. Tevens is het via de website mogelijk om inspiratie op te doen; klik hiervoor in de menubalk op ‘Inspirations’. Wil jij graag op de hoogte blijven van de beste promoties? Volg Makro dan op Facebook of op Instagram. Via deze social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten.

Over Makro

De van origine Nederlandse onderneming Makro staat te boek als de eerste Europese zelfbedieningsgroothandel die zich ging richten op kleine zelfstandigen. Na deze oprichting ging het al snel hard met de onderneming; de focus werd meer en meer gelegd op een algemene groothandel voor detaillisten. In Nederland is het tot op heden niet mogelijk voor particulieren om bij de Makro te shoppen, terwijl dat in België wel mogelijk is.

In 1970 werd in Deurne de eerste Belgische vestiging van het merk opgericht. In België zijn particulieren dus wel in staat om te shoppen bij de Makro, waarbij de particulier wel een speciale Makro-kaart dient te hebben. Door de jaren heen zijn er in ieder geval meerdere vestigingen door de Makro in België geopend. Deze vestigingen zijn te vinden in Sint-Pieters-Leeuw, Machelen, Lodelinsart, Eke, Deurne en Alleur.

Het is echter ook mogelijk om de artikelen van Makro via de webshop te bestellen. Als je op de website naar ‘Webshop’ gaat, word je doorgeleid naar een andere pagina. Op die pagina ben je in staat om uit de volgende productcategorieën te kiezen: Wonen, Tuin & Dier, Verbouwen, Vrije tijd & Reizen, Partij en Elektro. Per productcategorie vind je onwijs veel producten, inclusief interessante prijzen.

Als je voor meer dan 35 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 4,99 euro aan verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om de producten gratis af te halen bij één van de vestigingen van de Makro. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om eventueel producten gratis te retourneren in één vna de winkels.

Voor meer informatie daarover kan je contact opnemen met de klantenservice van Makro. Je kunt daarvoor bellen naar 078 150 330 of een online contactformulier invullen. De klantenservice is dagelijks van 08.15 tot 20.00 uur geopend (ma t/m do en za) en op vrijdag van 08.15 tot 21.00 uur.