OTTO

OTTO folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor OTTO

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor OTTO korting

OTTO folders

Naar welke producten voor in huis ben je op zoek? Wil je graag nieuwe meubelen kopen, wil je graag een nieuwe laptop kopen of wil je graag producten voor in de tuin kopen? Ongeacht naar wat voor huishoudelijke producten je op zoek bent, vind je deze bij OTTO. Bij deze aanbieder vind je echter niet alleen producten voor in huis, maar ook voor in je kledingkast. Je kunt je hele kledingkast moeiteloos vullen met de vele mode-items van OTTO. Om van dit uitgebreide aanbod optimaal te kunnen profiteren, is het advies om de OTTO folders goed in de gaten te houden. In de OTTO folders staan namelijk de beste aanbiedingen van dit moment. Door van deze aanbiedingen te profiteren, weet je veel geld te besparen. Met dit bespaarde geld kun je vervolgens leuke andere dingen doen. Om nóg meer geld bij OTTO te besparen, vind je hieronder nog meer handige tips!

OTTO België

Voor de oprichting van de webwinkel OTTO moeten we naar het land van onze noorderburen. In 1979 zag in de Nederlandse Tilburg deze firma het levenslicht. De heer Michael Otto had in 1979 het idee om een postorderbedrijf te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Hij begon in dat jaar met een postorderbedrijf waarbij hij gebruik van een catalogus maakte. Deze catalogus werd per post verspreid, waarna mensen de artikelen per post of telefoon konden bestellen. Deze catalogus was eigenlijk de voorloper van de actuele OTTO folders. Door de jaren heen heeft OTTO zich om weten te toveren tot een heuse webwinkel; sinds 2010 is OTTO ook gestopt met het uitgeven van de catalogi. Nadat deze firma in Nederland groot geworden was, maakte men ook de overstap naar ons land. Voor alle inwoners van ons prachtige land is het hierdoor ook mogelijk om naar hartenlust te shoppen bij OTTO!

OTTO verlanglijstje & advies

Vind je het heerlijk om urenlang door een webwinkel heen te scrollen? Dan zit je bij OTTO goed. Doordat het aanbod bijzonder divers is, kun je urenlang door het aanbod van deze webwinkel heen scrollen. Kom je nou leuke producten tegen? Dan is het mogelijk om deze op je digitale verlanglijstje te plaatsen. Wil je vervolgens over deze producten van het juiste advies voorzien worden? Dan kun je op allerlei manieren contact opnemen met deze webwinkel. Je kunt echter ook de website bekijken, waarop tal van adviezen te vinden zijn. Zo kun je op de website van OTTO allerlei maattabellen vinden; handig als je graag kledingstukken bij deze firma wilt kopen. Ook de Shopguide Fashion van OTTO is op dit gebied een ware aanrader.

OTTO merken

OTTO wil het shoppen voor jou makkelijker maken, maar ook voordeliger maken. Om dat voor elkaar te krijgen, stunt OTTO regelmatig met flinke promoties. Deze promoties vind je in de OTTO folders, maar ook in de webshop. Iets wat je ook in de webshop kunt vinden, zijn alle merken waar OTTO mee samenwerkt. Tommy Hilfiger, Under Armour, Superdry, Vans, G-Star en Calvin Klein zijn hier enkele voorbeelden van. Voor de huishoudelijke apparaten werkt OTTO samen met onder meer Asus, Lenovo, Siemens en Kitchenaid. Al met al is het uitgebreide aanbod van OTTO te danken aan de samenwerkingen met vel merken.

Aanbod op de website

Als je bij OTTO wilt shoppen, kun je dit op maar één manier doen: in de webshop. Zodra je op de webshop terechtkomt, zie je direct allerlei producten naar voren komen. Op de homepage zie je tal van producten staan, terwijl je ook enkele menu-items direct ziet verschijnen. Zo kun je kiezen voor Dames of Heren, waarna je per geslacht de leukste mode-items kunt vinden. Andere populaire categorieën bij OTTO zijn Multimedia, Kinderen, Huishoudelijk, Sport, Wonen en Lingerie. Uiteraard kan de categorie ‘SALE’ ook op veel muisklikken rekenen.

OTTO nieuwsbrief

Door de jaren heen vult OTTO haar aanbod voortdurend aan. Om op de hoogte van alle nieuwe producten te blijven, kun je je het beste even aanmelden voor de nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste producten, maar ook van de beste promoties. Indien je je nú voor deze nieuwsbrief aanmeldt, ontvang je direct 5 euro korting. Dat maakt het shoppen bij OTTO nog voordeliger.

Social media & contact

Wil je in contact komen met OTTO? Hiervoor kun je een live chat starten, bellen naar 088 465 1555 of een bericht via Facebook sturen. Via Facebook, Instagram en Pinterest blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws én de beste promoties.

Over OTTO

In het jaar 1949 werd door de heer Werner Otto het bedrijf Otto opgericht. In een stadsdeel van Hamburg begon de heer Werner Otto met het handelen in allerlei producten. Hij wist al snel een flinke groei door te maken, waarna hij in 1960 een nieuw kantoor opende in een ander stadsdeel van Hamburg. In het jaar 1979 maakte Otto ook de overstap naar andere landen.

Mede daardoor is het voor alle Belgen momenteel mogelijk om een online bestelling bij OTTO te plaatsen. Alle Belgen kunnen daarvoor gebruik maken van de Nederlandse website van dit grote bedrijf. Bij het bestellen van de artikelen moet je vervolgens aanvinken dat je uit België afkomstig bent; de bestelde artikelen worden vervolgens naar het gewenste adres in België opgestuurd.

In de webshop van OTTO vind je behoorlijk veel verschillende producten terug. OTTO heeft een ongekend uitgebreid assortiment en heeft daarom besloten om dit assortiment overzichtelijk onder te verdelen. Men heeft daarbij gekozen voor de volgende categorieën: Dames, Heren, Kinderen, Sport, Badmode, Lingerie, Wonen, Tuin & Klussen, Huishoudelijk, Multimedia, Merken en Sale. Per categorie vind je een divers aanbod van producten, waarvoor OTTO samenwerkt met verschillende gerenommeerde merken. Je hebt al met al meer dan voldoende keuze bij OTTO.

Bij het bestellen moet je goed aanvinken dat je uit België komt. Vervolgens toont de website direct de bijbehorende verzendkosten; controleer je winkelmandje dus goed, voordat je de bestelling definitief gaat plaatsen. Als je de artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt daarvoor het beste contact opnemen met de klantenservice van OTTO, aangezien je de artikelen terug naar Nederland dient te sturen.

Voor vragen staat de klantenservice van OTTO graag voor je klaar. Je kunt een contactformulier online invullen, je kunt een bericht via Facebook sturen of je kunt bellen naar 088 465 1555. De klantendienst is bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur op werkdagen en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.