Eggo

Eggo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eggo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Eggo korting

Ontwerp een keuken in 3D

Uw droomkeuken ontwerpen vanuit uw luie zetel (of ergens anders)? Het is perfect mogelijk dankzij de 3D-applicatie van Eggo. In deze tool geeft u volledig vorm aan uw droomkeuken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de keuken die u voor ogen hebt. Stem de stijl, kleuren en materialen helemaal af op uw wensen. De experten van Eggo staan bovendien klaar om u te helpen bij de finale afwerking van deze 3D-simulatie. Kortom: het is de ideale manier om al een realistisch voorsmaakje te krijgen van uw toekomstige keuken.

E-folder

De Eggo folder is een ideale manier om kennis te maken met het rijke assortiment van deze specialist in keukens en kasten. Niet alleen ontdekt u de nieuwe collectie en promoties; de folder staat ook bol van inspirerende tips! Aarzel niet om online de folder te bekijken en hou deze pagina goed in de gaten om geen enkele versie te hoeven missen.

Kasten en dressings op maat

Eggo is een specialist in op maat gemaakte kasten en dressings. Door op een slimme manier kasten of dressings in te bouwen, bespaart u een pak ruimte in uw huis. Tenminste, u wint extra opbergruimte, zeker op plekken die anders niet benut zouden worden, zoals onder een trap. Dankzij Eggo gaat er geen enkele ruimte verloren!

Een keuken in vijf stappen

Hebt u een droomkeuken op het oog? Prima, het aankoopproces bij Eggo verloopt in vijf heldere etappes. Eerst ontvangt u een offerte met alle details over uw keuken op maat en de kostprijs. Nadien komen de specialisten van Eggo een precieze opmeting maken, die nadien door de installateur gecontroleerd wordt. Een perfecte opmeting is essentieel voor de installatie van de keuken. Eens alles is opgemeten, is het tijd voor de volgende stap: de productie. De vooruitgang kunt u opvolgen via My Eggo. Als de keuken af is, rest enkel nog de levering en installatie. De gecertificeerde installateur van Eggo sluit vakkundig al uw apparaten aan en klaar is kees. Geniet van uw nieuwe keuken!

Vakkundige begeleiding

Om ervoor te zorgen dat uw project op wieltjes verloopt, zorgt Eggo voor deskundig advies doorheen alle stappen van het project. Meer dan 300 medewerkers staan met de glimlach klaar om u van advies te voorzien tijdens het kiezen, ontwerpen, leveren, plaatsen of controleren van uw bestelling. De klantendienst zorgt op ieder moment voor een persoonlijke opvolging. Per project krijgt u een persoonlijke projectmanager toegewezen, die uw eerste contactpersoon is. Zo bent u gegarandeerd van een vlot verloop. Uiteraard staan de specialisten ook in de winkels zelf voor u klaar, om u te helpen bij het kiezen van een keuken die echt bij u past.

Inspirerende blog

Trendblog, stylebook of de catalogus; er zijn genoeg manieren om inspiratie op te doen bij Eggo. Ga naar de website en ontdek er de nieuwe trends, collecties en nog veel meer. Ook op het vlak van technologie voor huishoudapparaten staat Eggo op de eerste rij. Zo kunt u in de toekomst overwegen uw keuken te personaliseren. Lees er meer over via de kanalen van Eggo. Aarzel ook niet om Eggo te volgen op Facebook of LinkedIn om niets te missen van wat er leeft in de wereld van Eggo, keukens, kasten en dressings!

Belgische expertise

Deze keukenspecialist is op en top Belgisch en beschikt over tientallen filialen in dit land. Het succes werd ook internationaal opgepikt waardoor het ondertussen ook in andere landen voet aan de grond heeft (bijvoorbeeld Spanje en Luxemburg). De succesformule is gestoeld op frisse en stijlvolle ontwerpen met oog voor ergonomie, toegankelijkheid en gebruiksgemak.

Winkels in uw buurt

Spring eens binnen in een van de vele showroom die Eggo rijk is. Met een netwerk van meer dan vijftig showrooms is er altijd wel één in uw buurt te vinden. Naast de gewone showrooms zijn er ook een aantal zogenaamde Kitchen Houses die extra de moeite waard zijn. Het zijn inspirerende ruimtes “waar de bezoeker universums en omgevingen van goede kwaliteit aantreft, met een bijzonder aandacht voor het evenwicht tussen de materialen, kleuren en verlichting.” Oftewel, een nog beter manier om ideeën op te oden voor modern uitgeruste keukens.

Milieubewuste houding

Eggo meet zich een milieubewuste houding aan en vertaalt deze houding ook in concrete acties. Zo beschikt het over duizenden vierkante meters zonnepanelen op het dak van het logistieke centrum. Dankzij deze panelen produceert het bedrijf groene energie. Ook op het vlak van recyclage van gebruikte toestellen levert Eggo flinke inspanningen. Het doet er alles aan om materialen zo veel mogelijk te recycleren en hergebruiken.

Over Eggo

Eggo; de specialist van keukens, kasten & dressings op maat. Met die woorden word je welkom geheten op de website van deze Belgische firma. Het bedrijf werd in 2007 door Philippe Taminiaux opgericht en ook zijn zoon Frédéric deed al snel zijn intrede in het bedrijf. Door de jaren heen hebben beide heren een fraaie groei met hun bedrijf door weten te maken. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meer dan 40 winkels weten te starten. Naar eigen zeggen zijn ze daardoor één van de leiders in België op het gebied van keukens.

Op de website van Eggo kan je klikken op het menu-item ‘Vind een winkel’. Je ziet daarbij direct dat de winkels van deze firma door het gehele land verspreid zitten. Door je postcode/woonplaats in te vullen, kan je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is. Wil je direct een afspraak bij één van de winkels maken? Ook dat is mogelijk; klik daarvoor in de menubalk op ‘Maak een afspraak’.

Het is ook mogelijk om het gehele aanbod van Eggo via de website te bekijken. In de menubalk kan je daarvoor kiezen tussen Keukens en Kasten & Dressings. Als je op het menu-item Keukens klikt, krijg je verschillende soorten collecties, toestellen, spoelbakken, meubelen en werkbladen voorgeschoteld. Eggo biedt onder meer landelijke keukens, kleine keukens en moderne keukens aan.

Ook allerlei inbouwkasten, schuine kasten en rechte kasten maken onderdeel uit van het aanbod van Eggo. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel ervaring opgebouwd met het fabriceren en aanbieden van zowel keukens als kasten.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met één van de winkels van Eggo. Je kunt er echter ook voor kiezen om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Eggo. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen, bellen naar 081 43 24 24 of mailen naar [email protected].