Tuf Tuf

Tuf Tuf folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuf Tuf

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Over Tuf Tuf

In de Vlaamse plaats Dendermonde zit aan de Heirbaan de speelgoedwinkel Tuf Tuf gevestigd. Deze speelgoedwinkel heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei soorten speelgoed; voor alle jonge kinderen voelt deze winkel als een ware snoepwinkel. De kans is groot dat óók jij deze winkel kunt waarderen, aangezien het altijd super leuk is om iets leuks voor jouw zoon/dochter te kopen.

Als je bij Tuf Tuf wilt shoppen, hoef je daarvoor niet per sé naar de winkel in Dendermonde toe te gaan. Je kunt namelijk ook gebruik maken van de webshop van deze Belgische firma. In de webshop van Tuf Tuf vind je in ieder geval een uitgebreid en divers aanbod van speelgoed terug.

Om alle artikelen overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft men bij deze firma gekozen voor de volgende categorieën: Speelgoed, Buitenspeelgoed, Kantoor, Hobby & Creatief, Lego, Gadget en Geschenk en Folder. Onder de laatstgenoemde categorie vind je de huidige promoties. Onder de categorie Kantoor vind je allerlei hulpmiddelen voor jouw kind voor op school, spullen om te kleuren en spullen om te schrijven.

Bestel je voor meer dan 50 euro via de website van Tuf Tuf? Dan geniet je in de meeste gevallen van gratis verzending. Dit is alleen niet het geval bij grote items. Wat Tuf Tuf onder grote items verstaat? Dat is van product tot product verschillend; check daarom goed de hoogte van de verzendkosten voordat je af gaat rekenen.

Nadat je de artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient daarvoor de retourinstructies op te volgen van Tuf Tuf; de kosten voor deze retournering komen sowieso voor eigen rekening.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het assortiment of over een bestelling? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar +32 52 217 898.