MovieMAX

MovieMAX folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor MovieMAX

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Over MovieMAX

In de afgelopen jaren zijn meerdere streamingsdiensten ontwikkeld. Netflix en Amazon Prime zijn hier bekende voorbeelden van, terwijl MovieMax met een ware inhaalslag bezig is. Deze streamingsdienst werd enkele jaren geleden eigenlijk uit het niets opgestart en heeft sindsdien een flinke naam weten te maken.

Op de website van MovieMax vind je meer informatie over deze streamingsdienst. Zo valt te lezen dat deze streamingsdienst zich volledig op ons land en op Nederland richt. Daar is het gehele aanbod van films en series dan ook op afgestemd. Deze streamingsdienst weet zich te onderscheiden op een unieke manier; je kunt de films via deze streamingsdienst namelijk huren, waarna je deze één keer kunt bekijken.

Wil je je direct aanmelden voor deze streamingsdienst? Dan is dat mogelijk via de website van MovieMax. Per maand dien je een bepaald bedrag te betalen, waarna je onbeperkt naar films en series kunt kijken. Aangezien het aanbod zich op ons land en op Nederland afgestemd is, heb je de keus uit behoorlijk veel verschillende leuke films en series.

Bij het betalen heb je de keus uit meerdere betalingsmogelijkheden. Zo kan je gebruik maken van een automatische incasso, van Moviepoints, van PayPal, van Paysafecard, van Bancontact, van CBC, van KBC én je kunt per telefoon betalen.

Op de website van MovieMAX kan je ook direct het gehele aanbod inzien. Je kunt daarvoor in de menubalk switchen tussen onder meer ‘Nieuw’, ‘Top 100’, ‘Genres’, ‘Actie’, ‘Thema’s’ en ‘Zoeken’. Dankzij laatstgenoemde categorie kan je direct de gewenste serie of film opzoeken.

Heb je vragen over bijvoorbeeld jouw contract of over films die je gehuurd hebt? Dan kan je via jouw MovieMax account contact opnemen met de klantenservice. Je dient je hiervoor dus wel eerst aan te melden bij MovieMax. Nadat je ingelogd bent, kan je met één druk op de knop direct in contact komen met de klantenservice.