LEGO

LEGO folders

LEGO Folder

Geldig van 12.01 t/m 31.12

Profiteer nog 263 dagen van deze LEGO Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste LEGO aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor LEGO korting

LEGO folders

Het meest bekende speelgoedmerk wereldwijd; dan hebben we het absoluut over LEGO. Toen deze relatief simpele blokjes ooit in Denemarken bedacht werden, had niemand in kunnen denken dat dit speelgoed zó populair zou worden. Niks is minder waar; weinig kinderen hebben nog nooit met LEGO gespeeld. Mocht je graag nieuw LEGO speelgoed aan willen schaffen, heb je daar ook voldoende mogelijkheden voor. Zo kun je bij één van de vele verkooppunten shoppen, terwijl je ook via de officiële webshop van LEGO kunt shoppen. Dat laatste is een aanrader, aangezien je in de webshop ook de officiële LEGO folders kunt vinden. In deze LEGO folders vind je de beste promoties, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Dat klinkt interessant, niet waar? Check daarom altijd de LEGO folders, mocht je graag een nieuwe LEGO set aan willen schaffen.

LEGO België

Het bekendste speelgoed ter wereld zag in 1932 het levenslicht in Denemarken. De heer Ole Kirk Christiansen bedacht in dat jaar namelijk de simpele LEGO blokjes. Al snel werden deze blokjes bijzonder populair, waarna Ole Kirk Christiansen meer en meer LEGO sets op de markt besloot te brengen. Door de jaren heen heeft LEGO ook de overstap naar elk continent op de wereld gemaakt. Ongeacht op welk continent je leeft, kun je met LEGO spelen. Overigens is de naam van LEGO gebaseerd op het Deense zinsdeel ‘Leg lodt’; dit betekent iets van ‘speel goed’. Een leuke en logische naam dus voor dit speelgoed. Ook in ons land is LEGO één van de populairste soorten speelgoed. In veel winkels kun je het LEGO speelgoed kopen, maar dit kun je ook doen via de officiële LEGO webshop.

Legoland

Door de jaren heen heeft LEGO een ongekende groei door weten te maken. Een groei die ervoor gezorgd heeft dat LEGO zelfs uitgegroeid is tot de grootste speelgoedfabrikant ter wereld, gebaseerd op de omzet. Onder deze omzet vallen ook de opbrengsten van de LEGO Parken; dit zijn eigenlijk soort van attractieparken waarin alles van LEGO gemaakt is. In de Deense plaats Billund weer het eerste park gebouwd (al in 1968). Vervolgens werden ook nog parken in Windsor, Californië, Günzburg, Winter Haven, Nusajaya, Dubai en Nagoya geopend. Op dit moment worden in Azië ook nog enkele nieuwe parken gebouwd. Als liefhebber van LEGO is een bezoekje aan één van deze parken absoluut aan te raden.

LEGO bouwinstructies & onderdelen

Wat is er nou zo leuk aan LEGO? Dat is onder meer het feit dat je heel veel kanten met de LEGO blokjes op kunt. Je kunt jouw eigen creativiteit de vrije loop laten gaan, maar je kunt ook de bouwinstructies volgen. Als je de bouwinstructie kwijtgeraakt bent, kun je deze via de website van LEGO weer downloaden. Daarnaast kun je via de website van LEGO ook vervangende onderdelen aanvragen; ook handig, aangezien er altijd wel LEGO blokjes kwijtraken.

Aanbod op de website

Via de webshop van LEGO ben je in staat om allerlei LEGO sets aan te schaffen. Het leuke hierbij is dat het aanbod echt héél divers is. Zo kun je kiezen voor speciale sets voor jonge kinderen, maar ook voor sets voor volwassenen. In de webshop kun je hiervoor ook filteren op ‘Sets per thema’ en ‘Sets per leeftijd’. Verder kun je ook nog shoppen op een bepaalde prijsklassen. Ook is het leuk om te zien dat LEGO meer en meer producten aan is gaan bieden. Zo kun je via de officiële webshop van LEGO ook kleding, rugzakken en kledinghangers aanschaffen. Als je voor meer dan 55 euro een bestelling plaatst, geniet je bovendien van gratis verzending. Bij kleinere orders kun je rekening houden met 5,95 euro aan verzendkosten.

LEGO speelplek

LEGO is méér dan alleen een leverancier van de welbekende blokjes. Dat blijkt onder meer uit de online speelwereld van LEGO. Als je op de website van LEGO een kijkje neemt, kun je direct klikken op ‘Speelplek’. Nadat je dat gedaan hebt, kun je allerlei leuke online spelletjes spelen. Ook kun je leuke filmpjes kijken. Mocht jouw kind gek op LEGO zijn, is dit een prima manier om hem/haar te vermaken.

Nieuwsbrief & social media

Wil jij graag op de hoogte blijven van het nieuwste LEGO speelgoed? En van de nieuwste promoties? Dan doe je er verstandig aan om je voor de LEGO nieuwsbrief aan te melden. Als je inspiratie op wilt doen, kun je LEGO ook op social media gaan volgen. Deze speelgoedfabrikant is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Via deze kanalen blijf je overigens ook op de hoogte van de nieuwste producten en promoties.

Over LEGO

Het familiebedrijf LEGO werd op 10 augustus 1932 in Denemarken opgericht. De heer Ole Kirk Christiansen dacht een goed idee te hebben; de kleine blokjes van LEGO zijn uiteindelijk uitgegroeid tot het bekendste speelgoed wereldwijd. Onder aan de streep heeft het idee van de oprichter dus onwijs goed uitgepakt.

Ook in ons land is LEGO onwijs populair te noemen. Zowel jong als oud speelt graag met de blokjes van LEGO en maakt daarmee de meest indrukwekkende bouwwerken. Mocht je het leuk vinden, kan je zelfs in ons land meerdere LEGO Stores bezoeken. In deze stores kan je veel inspiratie op doen én direct de gewenste LEGO artikelen aanschaffen. Meer informatie over deze LEGO stores is te vinden op de website van LEGO onder het kopje ‘Store zoeken’.

Het is bij LEGO ook mogelijk om de gewenste producten online te bestellen. Zorg er hierbij wel voor dat je via de Belgische webshop de aankopen doet én niet via de internationale webshop. In deze webshop kan je in ieder geval uit allerlei thema’s kiezen en uit verschillende categorieën kiezen. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld gebouwen, auto’s, fantasie, draken, treinen, prinsessen, kleuters en ninja’s. Het is ook mogelijk om in het assortiment te filteren op bijvoorbeeld leeftijd, geslacht en prijsklasse. Je kunt al met al snel het gewenste LEGO speelgoed vinden in de webshop.

Bestel je online voor meer dan 55 euro? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bestel je voor minder dan 55 euro? Dan betaal je 5,95 euro aan verzendkosten. Het retourneren is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen; je dient hiervoor contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice van LEGO helpt je vervolgens graag verder met het in gang zetten van de retournering.

Voor de retournering – en voor al jouw vragen – kan je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt een online contactformulier invullen, je kunt bellen naar 00800 5346 555 of je kunt een brief per post sturen. De klantenservice van LEGO is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.