Sport

Plutosport folders

Ontvang nu korting bij Plutosport met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Sport folders

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 15.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

AGU Folder

Geldig van 13.06.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Populaire folders

Tips voor Plutosport korting

Plutosport folders

De grootste online sportwinkel; dit zijn de woorden waar Plutosport zichzelf mee omschrijft. Ten opzichte van andere grote sportwinkels is dit ook iets waar ze zich mee onderscheiden. Veel sportwinkels hebben fysieke winkels, maar daar heeft Plutosport bewust niet voor gekozen. De focus ligt volledig op het online vlak, waardoor men een flinke groei doorgemaakt heeft. Een ander voordeel is dat Plutosport de kosten zo laag mogelijk kan houden. Deze lage kosten worden vervolgens verwerkt in de prijzen; je betaalt bij Plutosport relatief weinig voor de leukste en nieuwste sportartikelen. Dat geldt zeker voor de sportartikelen die je in de Plutosport folders aantreft. In de Plutosport folders vind je de beste promoties, waarbij de korting flink op kan lopen. Door van deze promoties te profiteren, betaal je nóg minder voor de beste sportartikelen. En met deze folders/promoties maakt Plutosport haar slogan ook waar: dé online shop in betaalbare vrijetijds- en sportkleding.

Plutosport België

Van origine is Plutosport een Nederlands bedrijf. Dit bedrijf zag jaren geleden het levenslicht in Nederland, waarbij vanaf het begin de focus op het online gebied lag. Plutosport heeft nooit fysieke winkels geopend of zich op een ander fysiek vlak bevonden. De focus ligt vanaf het begin op het digitale vlak, waardoor Plutosport niet gebonden aan grenzen is. Plutosport besliste dan ook al snel om óók de stap naar ons land te maken. Voor ons land heeft men geen aparte website geopend, maar je kunt ‘gewoon’ shoppen via de Nederlandse website. Als je online een bestelling bij deze firma wilt plaatsen, kun je aanvinken dat je in België woonachtig bent. Plutosport zorgt er dan voor dat je bezorging binnen 1 á 2 werkdagen thuisbezorgd wordt. In België welteverstaan.

Plutosport merken

Heb je op je gemakje al het aanbod van Plutosport bekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat alle grote (sport)merken onderdeel van het aanbod maken. Dit geldt voor bijvoorbeeld Adidas en Nike, maar ook voor Converse, Birkenstock, Under Armour, Craft en Asics. Deze merken laten bovendien zien dat Plutosport méér te bieden heeft dan alleen sportkleding en sportitems. In zijn totaliteit biedt Plutosport via de website méér dan 22.000 artikelen aan. Grote kans dat je in de webshop direct de gewenste producten vindt.

Tips & trends

Het aanbod van Plutosport beweegt voortdurend mee met de nieuwste trends. Het leuke hierbij is dat Plutosport ook veel informatie over deze trends op haar website deelt. Op de website kun je naar beneden scrollen, waarna je het menu-item ‘Tips & Trends’ ziet staan. Als je hierop klikt, kom je op een nieuwe pagina uit met alleen maar blogartikelen. In deze blogartikelen vind je informatie over de nieuwste trends, veel handige informatie, veel handige tips en informatie over de nieuwste producten. Erg leuk om met enige regelmaat de nieuwe blogartikelen van Plutosport door te nemen.

Aanbod op de website

Het aanbod van Plutosport kan met recht als ‘heel uitgebreid’ bestempeld worden. In het aanbod van deze aanbieder zijn meer dan 22.000 artikelen te vinden. Deze artikelen zijn van allerlei bekende merken en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. In de website kun je hiervoor kiezen tussen onder meer Heren, Dames, Kinderen, Sporten, Nieuw en Sale. Per categorie vind je het uitgebreide aanbod. Bijkomend voordeel is dat je van extra services gebruik kunt maken, zoals de bedrukkingsservice. Het shirt van je favoriete club laat je met deze service bedrukken met je favoriete speler.

Plutosport nieuwsbrief

Heb je het idee dat je vaker een bestelling bij Plutosport gaat plaatsen? Of wil je graag op de hoogte blijven van dit Nederlandse bedrijf? Dit doe je simpel door je via de website aan te melden voor de nieuwsbrief van Plutosport. Deze nieuwsbrief ontvang je vervolgens ongeveer één per week; dankzij deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelen. Zo geeft Plutosport veel handige tips in de nieuwsbrief, maar vind je in de nieuwsbrief ook de actuele promoties. Dankzij deze promoties kun je het nodige besparen bij deze populaire aanbieder. De ervaring leert ons in ieder geval dat de kortingen behoorlijk hoog op kunnen lopen.

Social media & contact

Zit je met vragen over een product of een bestelling? Neem gerust contact op met de klantenservice van Plutosport. Je belt hiervoor naar 0172 820 420 (Nederlands nummer) of je stuurt een mailtje naar [email protected] Een andere optie die je hebt, is om Plutosport via social media een berichtje te sturen. Deze firma is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Via deze social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten en promoties.

Over Plutosport

Wil je nieuwe schoenen kopen? Wil je nieuwe sportartikelen kopen? En wil je daarbij de keus hebben uit producten van allerlei gerenommeerde merken? Dan ben je bij de firma Plutosport absoluut aan het juiste adres. Deze firma begon relatief klein, maar heeft zich door de jaren heen flink uit weten te breiden. Zo is Plutosport in een groot gedeelte van Europa actief, waaronder ook in ons land.

Deze firma richt zich hierbij volledig op het aanbieden van de producten via online kanalen. Daarvoor kan je onder meer gebruik maken van de Nederlandse webshop van Plutosport; via deze webshop kan je de artikelen ook naar ons land laten bezorgen. In deze webshop kan je kiezen tussen de verschillende categorieën: Heren, Dames, Kinderen, Sporten, Merken, Acties, Nieuw, Teamwear en Duurzaam. Als je op de categorie Sporten klikt, weet je niet wat je ziet; eigenlijk biedt Plutosport voor alle mogelijke sporten interessante producten aan.

Opvallend daarbij is dat alle producten van gerenommeerde merken zijn. Onder meer Nike,Craft, Puma, Adidas, Converse, Tenson, Birkenstock en Salomon zijn goed vertegenwoordigd in de webshop van Plutosport.

Indien je via de webshop een bestelling wilt plaatsen, moet je rekening houden met verzendkosten van 6,95 euro. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 1 á werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Nadat je de producten in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Indien je de instructies van Plutosport opvolgt, geniet je van een kosteloze retournering!

Heb je vragen over bepaalde producten of over bijvoorbeeld jouw retournering? Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice; mail hiervoor naar [email protected] of bel naar 0172 820 420. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar.