Center Parcs

Center Parcs folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Center Parcs

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Euroreizen
Solmar
Herman & Vandamme Busreizen
Vakantieveilingen
BungalowSpecials.be
HotelSpecials
Joker
KILROY
Booking.com
Rentalcars.com
Hertz
Thomas Cook
Sunweb
Sunparks
Sunjets
Ruiterplaat
Roompot
Neckermann Reizen

Populaire folders

Tips voor Center Parcs korting

Last minutes

Snelle beslissers zijn bij Center Parcs aan het goede adres. Bij dit vakantiepark zijn altijd wel last-minute aanbiedingen te vinden. Soms dringt de nood zich op om er even tussenuit te gaan, ook al is het niet gepland. Daar zijn de last-minute deals voor. De goedkopere tarieven gelden dan uiteraard voor bepaalde data, kort na het maken van de boeking.

Midden in de natuur

Verblijven bij Center Parcs betekent altijd dat u omgeven bent door natuur. De parken van Center Parcs bestaan zelfs voor 90% uit bos en water. Inderdaad, de parken liggen te midden prachtige natuurgebieden. Ideaal voor fervente wandelaars, mountainbikers of gewoon natuurliefhebbers. Waar mogelijk voorziet Center Parcs ook activiteiten in de natuur, bijvoorbeeld op het water of tussen de bomen. De liefde voor natuur zit ingebakken in de filosofie van dit vakantiepark. Zo streeft men ernaar de biodiversiteit van de omgeving optimaal te houden. De bescherming van natuur en milieu sluit aan bij de visie op duurzaamheid die het vakantiepark eigen is.

Unieke belevenissen

Center Parcs streeft er naar uw verblijf in het vakantiepark zo leuk mogelijk te maken. Daarom zet het ook in op unieke belevenissen en activiteiten. In tal van parken zijn er niet te missen activiteiten voor jong en oud, van kinderboerderijen tot escape rooms, wildwaterbanen en klimparadijzen. Ga op ontdekking en verblijf in uw favoriete park met activiteiten. Tip: één van de kleppers in het Center Parcs activiteitenaanbod is misschien wel zwemparadijs Aqua Mundo.

Gratis Wifi

Een stabiele internetverbinding maakt voor veel bezoekers deel uit van een geslaagde vakantie. Bij Center Parcs hebben bezoekers standaard recht op gratis Wi-Fi in alle cottages, appartementen en de Market Dome van de vakantieparken in België, Nederland en Duitsland. Ook in VIP- en Exclusive cottages in de vakantieparken in Frankrijk is gratis Wi-Fi standaard inbegrepen. Ideaal dus voor wat ontspanning of opzoekwerk tussendoor. Als u tijdens uw verblijf graag eens een filmpje kijkt, voorziet Center Parcs hiervoor de nodige faciliteiten. In alle hotelkamers in België, Nederland en Duitsland is er namelijk gratis Streaming Wi-Fi. Perfect voor het bekijken van grote databestanden zoals een film.

Center Parcs app

De Center Parcs app is uw ideale metgezel om uw verblijf in het vakantiepark zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. De voordelen die met de app komen, maken het verblijf aangenamer en gemakkelijker. Alle informatie over uw boeking staat in de app – als u bent ingelogd op “My Center Parcs” natuurlijk. Gebruik de app voor u op reis vertrekt om reservaties te maken en activiteiten op voorhand in te plannen. Eens dit gebeurd is, heeft u de planning rechtstreeks in de applicatie en dus altijd bij de hand. Dankzij de app loopt u bovendien nooit verloren in het park zelf dankzij de gedetailleerde plattegrond van het domein. Ook een tafeltje op restaurant reserveren of openingsuren van de verschillende faciliteiten checken, doet u zonder problemen vanuit de app. Download de applicatie voor Android of Apple en haal het meeste uit uw verblijf!

Center Parcs magazine 2020

Het Center Parcs magazine is een bron van inspiratie voor uw volgende trip. Gasten delen er hun ervaringen en beste herinneringen. Lees hun verhalen en misschien staat u binnenkort hetzelfde avontuur te wachten! Ook nieuwtjes over het park, de activiteiten en faciliteiten vindt u allemaal in het jaarlijks uitgegeven magazine. Het Center Parcs magazine is integraal online te bekijken. Leest u liever het papieren magazine? Vul dan het formulier in op de website van Center Parcs om het in uw bus te laten leveren.

Welkomstaanbieding – Buitenkans – promo’s -social

Het regent aanbiedingen bij Center Parcs. Late beslissers genieten van last-minute kortingen. Terwijl vroege beslissers net van een vroegboekkorting profiteren. Wie minstens twee maanden op voorhand boekt, ontvangt tot wel 20% korting. Daarbovenop krijgen vroegboekers ook gratis een voorkeursligging ter waarde van € 33. Ook families en vijftigplussers genieten van fraaie kortingen tot 20%. Kortom, bij Center Parcs is er voor iedereen wel altijd een aanbieding te vinden. De allerbeste aanbiedingen zijn misschien wel te vinden op de “buitenkans” pagina op de website van Center Parcs. Een niet te missen toegift is de € 25 korting die u krijgt op uw eerstvolgende boeking wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Een mooi welkomstgeschenk en u weet zeker dat u geen enkele actie mist!

Veilig betalen

Boeken en betalen bij Center Parcs verloop veilig en vlot. Uiteraard kunt u betalen via de meest gangbare betaalmethoden zoals bancontact en kredietkaarten zoals Visa en MasterCard. Bij hoge boekingsbedragen is een voorafbetaling van 30% vereist. Lagere bedragen moeten meteen in zijn geheel betaald worden.

Over Center Parcs

In 1953 wordt in Rotterdam door de heer Piet Derksen een warenhuis opgericht. Dit warenhuis biedt allerlei sportartikelen aan en groeit behoorlijk. Vanaf de jaren zestig gaat Piet Derksen ook kampeerartikelen aanbieden, waarna hij in 1968 besluit om deels het roer om te gooien. Hij koopt in dat jaar een bos in de buurt bij Reuver, zet er allerlei tenthuisjes op en gaat deze huisjes verhuren aan onder meer zijn personeel en klanten. Dit slaat gigantisch aan, waardoor er eigenlijk een compleet nieuw bedrijf geboren is. Derksen besluit uiteindelijk om alle vestigingen van zijn warenhuis te verkopen aan Perry Sport en gaat zich volledig richten op Center Parcs. Dat is geen onverstandige keuze gebleken.

Hedendaags is Center Parcs één van de pioniers binnen de wereld van vakantieparken. De keten heeft onwijs veel parken in ons land, maar ook in bijvoorbeeld Nederland en Duitsland. De parken kenmerken zich door niet al te veel luxe, maar ze bieden juist wel waar veel mensen naar op zoek zijn. Rust, gezelligheid en voldoende om te doen en te beleven.

Door de jaren heen is het aanbod van Center Parcs behoorlijk uitgebreid. Het bedrijf heeft namelijk allerlei verschillende vakantieparken met daarop ook allerlei verschillende accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cottage, aan bungalow of een tent. Via de website van Center Parcs is het mogelijk om direct een verblijf op het gewenste vakantiepark te boeken.

Via de website kan je jouw voorkeuren en gegevens (bijv. reisdata en aantal personen) invullen, waarna de tool van Center Parcs de geschikte vakantieparken toont. Deze parken bevinden zich in eigen land, maar dus ook in alle omliggende landen. Heb je via de website het gewenste vakantiepark en het gewenste verblijf gevonden? Dan kan je deze direct online boeken.

Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Center Parcs. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen of bellen naar 070 224 900.